prankster

dėl VGA laido

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turiu aš tokią problemą . Esu pasijungęs x360 su VGA laidu prie savo LG FLATRON L194WS, tačiau kai nusistatau savo moniko aukščiausią rezoliuciją nustatymuose, man apačioje ir viršuj nedideliam plote nerodo vaizdo, tad tenka lošti su 1280 rezoliucija. Vaizdas būna ne per geriausias, tad ką man daryti, kad viską rodytų? Bejo moniko rezoliucia aukščiausia yra 1440x900

Redagavo prankster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei su xboxu leidzia pasirinkt tokia rezoliucija 1440x900 tai tokia ir rinkis ir tada vaizda su monitoriu istampyk, pas mane yra auto nustatymo mygtukas tai automatiskai pasikeicia

Sveiki. Turiu aš tokią problemą . Esu pasijungęs x360 su VGA laidu prie savo LG FLATRON L194WS, tačiau kai nusistatau savo moniko aukščiausią rezoliuciją nustatymuose, man apačioje ir viršuj nedideliam plote nerodo vaizdo, tad tenka lošti su 1280 rezoliucija. Vaizdas būna ne per geriausias, tad ką man daryti, kad viską rodytų? Bejo moniko rezoliucia aukščiausia yra 1440x900

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pirma pabandyk pakaitaliot tarp normal ir widescreen gal atsiras tau reikiama rezoliucija, o jei ne tai nieko nebus :yes:

neina nustatyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitaip nebus, 16:10 pc monitoriai vietoj 16:9, todel norint matyt teisinga aspect ratio buna letterboxas juodos juosteles virsuj ir apacioj, gali ieskot moniko settinguose zoominimo kokio, bet tada nukarpys siek tiek sonus. man tai netrukdo tas letterboxas nei kiek. pas mane max rezoliucija 1680x1050. tai kokybe vaizdo esu visai patenkintas, reakcijos laiko noretus tik geresnio, bet ka darysi, LCD...

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.