katarsius

Del PSP Go pirkimo, ir failu perkelimo

Rekomenduojami pranešimai

Rytoj užsisakysiu PSP GO konsolę, didžiausias klausimas kuris man iškilo, kaip bus su PS Store, šiandien Playstation.com užsireginau savo ID viskas ten lyg ir gerai, tik kad korteles nepriemė. Tai va, įdomu dar kaikas kaip namie prisijungsiu prie interneto, pasmane namie nėra belaidžio interneto turim Laidinį internetą, pagrinde kur ant Telefono linijos pajungtas. [Zebra] tai va įdomu ar bent išeis prisijungt prie interneto pas mane namie, ar kaipnors ten reiks eit į degalinę kur yra Belaidis zebra internetas ir ten bandyt viską daryt? Nes GO visi žaidimai eina iš Playstation Store, o jeigu jis man neveiks tiesiog bus crap..

Nenusimanau apie PSP and all that stuff todėl ir rašau čia kad gaučiau pagalbos :X

Nu va, PSN nepriime kreditines korteles nes reginaus kaip is UK, o kortoi info LT. Tai manau neapsimoka imt GO, nes kitaip zaidimu negausiu isskyrus store :X

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rytoj užsisakysiu PSP GO konsolę, didžiausias klausimas kuris man iškilo, kaip bus su PS Store, šiandien Playstation.com užsireginau savo ID viskas ten lyg ir gerai, tik kad korteles nepriemė. Tai va, įdomu dar kaikas kaip namie prisijungsiu prie interneto, pasmane namie nėra belaidžio interneto turim Laidinį internetą, pagrinde kur ant Telefono linijos pajungtas. [Zebra] tai va įdomu ar bent išeis prisijungt prie interneto pas mane namie, ar kaipnors ten reiks eit į degalinę kur yra Belaidis zebra internetas ir ten bandyt viską daryt? Nes GO visi žaidimai eina iš Playstation Store, o jeigu jis man neveiks tiesiog bus crap..

Nenusimanau apie PSP and all that stuff todėl ir rašau čia kad gaučiau pagalbos :X

Nu va, PSN nepriime kreditines korteles nes reginaus kaip is UK, o kortoi info LT. Tai manau neapsimoka imt GO, nes kitaip zaidimu negausiu isskyrus store :X

Tai persikelsi zaidimus is PC i PSP..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Pakeisk pavadinima nes gausi ispejima.

O seip tai nepirk Go, geriau imk paprasta 2000, tai nusilauzi geimus losi is atminties kortos. Galesi zaidimus pirkt diskuose ir pns.

Redagavo isstatu1
Normaliai gali?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su media go programa galesi siustis i pc ir is jo keltis i psp. o jai regintums prie us akaunto galesi priregistruot kortele, tik nelabai zinau kokias ten priima bet tikrai gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu nori tiesiai i pc siust tai teks isigyt belaidi routeri (kaina: 100-150lt).

Bet tikrai geriau 2000. Zaisi ir lt papildomai moket nereikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su media go programa galesi siustis i pc ir is jo keltis i psp. o jai regintums prie us akaunto galesi priregistruot kortele, tik nelabai zinau kokias ten priima bet tikrai gali.

Kai reginaus kortele per UK adresa man ten INFO Reikejo kortos suvest, o veliau paprase ten kur korta reginta, ten LT gatves ir t.t, bet jie jau buvo uzfreezine United Kingdom o ji reikejo man pakeist i Lithuania, tai ir gavos toks š**** kad neina kortos priregint.. O jie Lietuvos tarp saliu neturi net :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu nori tiesiai i pc siust tai teks isigyt belaidi routeri (kaina: 100-150lt).

Bet tikrai geriau 2000. Zaisi ir lt papildomai moket nereikes.

Nusisnekejai, kam routeris, jei jis zaidimus is Pc i PSP kels laidu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusisnekejai, kam routeris, jei jis zaidimus is Pc i PSP kels laidu?

Gal norėjo pasakyt, kad routeris jei tiesiai į PSP, o ne į PC, o po to per MediaGO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.