Impaler

Ar reikalingas XBOX 360 homebrew subforumas?

Ar reikalingas XBOX 360 homebrew subforumas?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar reikalingas XBOX 360 homebrew subforumas?

• Taip, kuo greičiau tuo geriau
      22
    • Taip, bet vėliau kada
      8
    • Nereikia
      7
    • - Susilaikyti -
      4

Rekomenduojami pranešimai

Šiaip gal ne taip ir būtina buvo, nes padaugės temų ne toj vietoj... Bet man asmeniškai taip atrodo tvarkingiau :notworthy:

EDIT:

Ne į temą

damn vėl netyčia padėką užmečiau
Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau šitas forumas bus labai reikalingas nes dabar plečiasi hb galimybės ir reiks jas aptarti ir vieni kitiems padėti tai manau bus tikrai daug temų dėl to reikalingas atskiras sub forumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siap gera mintis, tik dabar grauziu save kad updatinau as ta savo xbox. Taip viska noriu isbandyti, o mano versija 8507 :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siap gera mintis, tik dabar grauziu save kad updatinau as ta savo xbox. Taip viska noriu isbandyti, o mano versija 8507 :/

Ne į temą

Daugiau nei pusė forumo taip dabar jaučiasi :)
Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal tiesiog padarom viena tema, pinned/"svarbu" kurioj butu rasoma ir kalbama apie visus homebrew turesit sau kampa kur pasneketi ir naujo forumo nereikes kurti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar gerai pagalvok vienoj temoj sumala freeboot Cygnos Flash360 free60 XBR ir poto sau ieškok tarp 100 psl ko tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal tiesiog padarom viena tema, pinned/"svarbu" kurioj butu rasoma ir kalbama apie visus homebrew turesit sau kampa kur pasneketi ir naujo forumo nereikes kurti :)

ne ne, butu bardakas totalus, taip kaip XBOX 360 informacija ir D.U.K. temoj, nors ten ta tema tokia ir padariau nes buvo mirus gal puse metu.

dabar yra atskiras subforumas homebrew, kolkas dar mazas, bet jis prasiples, tik palaukit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.