pashis

DLC offline

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

turiu klausima gal but kazkas esat susidure su zaidimu dlc, update ir pan offline?

konkreciai man reiktu Fight Night Round 4 Downloadable Content 1 is kur tokius traukti?

nesakykit live pas mane jo po modo nebera.

Redagavo pashis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasijungi HDD prie pc ir atsisiuntes is kokio torrento uzsenietisko tuos papildymus isimeti.

o pasijungimui naudoji originalu xbox transfer kit'a arba isardes HDD case su paprastu sata kabeliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasijungi HDD prie pc ir atsisiuntes is kokio torrento uzsenietisko tuos papildymus isimeti.

o pasijungimui naudoji originalu xbox transfer kit'a arba isardes HDD case su paprastu sata kabeliu.

gal but galetum rekomenduoti kokiu uzsienio toretu. nes man nepavyko rasti. ka radau tai ta pati update kuris ir lm stovi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz aciu uz "ATSAKYMA". kausimas buvo is kur gauti dlc, ne kaip ji iskelti. ir tai as zinau uzsienio torrentu kuriuose yra dlc xbla ir updeitu, bet mane domina butent FNR4 dlc kurio niekur nerandu.

gal but galetumet rekomenduoti uzsienio torentu kuriuose galeciau rasti dlc? arba gal kazkas turite invaitu i blackcats-games.net, underground-gamer.com?

Redagavo pashis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz aciu uz "ATSAKYMA". kausimas buvo is kur gauti dlc, ne kaip ji iskelti. ir tai as zinau uzsienio torrentu kuriuose yra dlc xbla ir updeitu, bet mane domina butent FNR4 dlc kurio niekur nerandu.

gal but galetumet rekomenduoti uzsienio torentu kuriuose galeciau rasti dlc? arba gal kazkas turite invaitu i blackcats-games.net, underground-gamer.com?

pirma: neziurejau as tavo temos po atsakymo, todel ir neatrasiau nieko.

anta: "PRASOM"

trecia: uz double post ispejimimai dedami, nes galima redaguoti paskutini savo parasyta posta ir suzadinti tema.

ketvirta: uz pakvietimu i torrent puslapius prasinejima, dar griezciau dedami ispejimai, nes 2 metai kaip yra sukurta tam reikalui tema.

penkta: jei tau daugiau niekas neatsake i sita klausima, tai gal niekas ir nezino. todel nereikia man "Dekoti".

sesta: ispejimu nedesiu (neatsakau uz kitus moderatorius), tebunie mano zodis bus tau kaip ispejimas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma: neziurejau as tavo temos po atsakymo, todel ir neatrasiau nieko.

anta: "PRASOM"

trecia: uz double post ispejimimai dedami, nes galima redaguoti paskutini savo parasyta posta ir suzadinti tema.

ketvirta: uz pakvietimu i torrent puslapius prasinejima, dar griezciau dedami ispejimai, nes 2 metai kaip yra sukurta tam reikalui tema.

penkta: jei tau daugiau niekas neatsake i sita klausima, tai gal niekas ir nezino. todel nereikia man "Dekoti".

sesta: ispejimu nedesiu (neatsakau uz kitus moderatorius), tebunie mano zodis bus tau kaip ispejimas!

aciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.