Impaler

Viskas Apie PS3: kaina, specifikacijos ir t.t.

Rekomenduojami pranešimai

Tokis vo klausimas pakilo man...

Ar cia gandai ar cia is tikruju, kad ant PS3 neina geimai (originalai) nuo PS2???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokis vo klausimas pakilo man...

Ar cia gandai ar cia is tikruju, kad ant PS3 neina geimai (originalai) nuo PS2???

na pagal viska tai turetu eit ir ps2 ir psx geimai ant ps3 kiek skelbesi cia jie,tik tiek kad ps3 usa versija viduj turi visus ps2 vidurius ir ps2 zaidimus leidzia kaip is paprasto ps2,o euro versija ps3 neturi ps2 viduriu,o ps2 zaidimus ji emuliuoja,o siaip manau kai nulauz ps3 tai eis ir visi iso failai ps2 zaidimu,va tada tai bus tikras dalykas 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat man ir yra aktualiausia europine PS3 versija su europiniais PS2 diskais. Vat berasant mintis kilo: paimt nuveit i koky TOPO centra, atsinest PS2 kompakciuka ir tegu jie man parodo ar veikia ar ne :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat man ir yra aktualiausia europine PS3 versija su europiniais PS2 diskais. Vat berasant mintis kilo: paimt nuveit i koky TOPO centra, atsinest PS2 kompakciuka ir tegu jie man parodo ar veikia ar ne :D

siaip europine versija nepaleis visu ps2 zaidimu,kaip skelbesi patys kurejai,o ar eitu tai but idomu ismegint aisku,bet gali pataikyt ant to zaidimo kurio ps3 tiesiog neemuliuoja,paziurek gal rasi koki saraseli intere kur butu isvardinta kokius zaidimus paleidzia ps3 europinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu scalman ir manau, kad po hakeriu "paredagavimo" eis viskas...

Tik rekia laukt, laukt...

O taip uzknisa... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.