kiler01

Nauji razer priedai xbox360

Rekomenduojami pranešimai

tie rapid fire tikrai nervinantys, aisku juos online negalima naudoti, bet stai kai padaro razeris single-playeriam tik rapid fire, tai as nesuprantu kam to reikia...

stai video is parodos su controlleriu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai geras man atrodo ,gal kas turit? lt kaina 150 :thumbsup4:

post-15850-0-27312500-1304891891_thumb.jpg

Redagavo xbox720

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai geras man atrodo ,gal kas turit? lt kaina 150 :thumbsup4:

laikiau tokį rankose. žinok nieko gero.

forma labai nepatogi (bent jau man), spausti mygtukus kažkaip "taporiškai", ypač start ir back mygtukai kurie išviso apačioje, aš kai lošiau vis automatiškai spaudžiau į tą vietą, kur originale jie yra.

D-pad analogas dar žiauresnis nei originale. Dar nežinau kaip tau, bet pas mane bute ir taip daug laidų, todėl dar nuo konsolės vienas per visą kambarį irgi maišo, o žinant kai aš lošiu PES ir praleidžiu įvartį, galiu išmesti padą į kitą sofą, tai kartu ir konsolė su padu išskris :)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Razor produkcija skirta Pc yra labai gera,tačiau konslėms tai tik vardas už kurį moki,gal ir gerai kaip antras pultas,bet nepirkčiau vien dėl to,kad su laidu...

P.S. http://www.kotaku.com.au/2011/04/just-how-good-is-the-razer-onza-tournament-edition/

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai cia tik dar vienas pinigu kalimo budas. Reikia geresnio responce time, perki orginalu su laidu ir uz 30 LT pigiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš atvirksčiai imčiau jį, vien dėl analogėlių nustatymo/jautrumo, papildomų mygtukų ir kitos formos. :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš atvirksčiai imčiau jį, vien dėl analogėlių nustatymo/jautrumo, papildomų mygtukų ir kitos formos. :idea:

Ne į temą

manyciau imtum ne del mygtuku o del to kad razer :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nmorečia išmeginti vien tik del ,kad galima jautruma susireguliuoti tas labai pagerina šaudykles ,na aišku kai tu neturi o priešas turi tai damm...Bet man atrodo per game tu juk irgi gali jautruma pasididinti? or i'am not right? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tie rapid fire tikrai nervinantys, aisku juos online negalima naudoti, bet stai kai padaro razeris single-playeriam tik rapid fire, tai as nesuprantu kam to reikia...

stai video is parodos su controlleriu:

<!--id1--><div><object width="425" height="350"><param name="movie" value="

name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /></embed></object></div><!--id2-->

Ne į temą

Kam jie dare su laidu pvz man tai no lag yra ir su wireless.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.