eda

The disc is unreadable.....

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,taigi yra keli zaidimai,siuo metu vienas-The Darkness, kurio pradzioje man ishsoka lentele kad "The disc is unreadable etc.....".Is pradziu galvojau kad cia mano xboxas kaka,nes buvau irashes kelis zaidimus ir 2 is ju vis kibo man ir mete ta "Disc unreadable".Bet pazistamas irashe oas save ir zaidimai puikiai eina,is to padariau ishvada kad mano irenginys netikes(lite-on).Bet dabar kaip tik neseniai pasiemiau is jo zaidima, mano mineta THE DARKNESS, jis zaide normaliai o pas man pradzioj viskas uzsikrauna ir bac "The disc is unreadable...."....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha, man tas pats buvo tik su Rainbow Six Vegas. Įrašiau LYGIAI TAIP PAT į Verbaitim ir veikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm,o as pris tai irashes buvau Double agent i verbatim it net neskaite visai....

Beje kazkokiu stebuklingu budu man zaidima pavyko paleist.

Siaip bishki pasidomejau, tai dauguma teigia kad xbox360 1.gadina kompaktus ir daznai kompakto nenuskaitymo priezastimi buna 2.pernelyg ikaitusi konsole. Kolkas zaidimas eina,ziuresim kas bus toliau.

Kas nors turejot panasiu problemu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežnau, pas mane nebražo. Tie DL kompaktai šiaip labai jautrūs įbrėžimams yra. Vienas man biški vos nukrito ir visas toks suvarytas, kad rodos kažkas su vinim būtų rėžęs. Dėl kaitimo nemanau. Tėvas mano palošia ~2h, paskui aš palošiu, ir np :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki, nekuriu naujos temos, nes tokiu ir taip pilna. pabandysiu uzdtuoti klausiam del savo bedos.

Unreadable disck taip pat meta man. Taciau... tai nera manau geimo ar disko beda...

man DVD irasineja zmogus is kurio visalaika perku geimus ir i gerus Verbatim arba TDK diskus. bedu nelabai ir budavo. na tik su kaikuriais geimais... gal siektiek DVD ir pasibraizes bet...

uzeina kartais ir neskaito keletos disku... meta vis unreadable disk. isimi dvd vel idedi keleta kartu tokius veixmus atlieki ir buna kad uzsuka ta diska ir viskas gerai... o kartais neuzsuka. issiradziau, isvaliau dulkes ir pagerejo, bet kartais vis vien ismeta...

buna atrodo uzsioziuoja boxas ir nieko nepadarysi meti ir neskaito. isjungi pabuni ir normalia ileidzia... chia DVD romo beda ???

Kas svarbiausia kad tarkim va NBA live 09 irase, parsinesiau isbandziau viskas gerai. net neisemiau is dvd romo. Ijungiu po dienos. ir meta ta nesamone... dabar sunkiiai ta dvd man paleidzia...

paziurejus youtube galima rasti visokiu variantu kaip "meistrai" "sutaiso" boxus... ir moketi uz kazkokia kempoine priklijuta neisnori...

gal akm taip pat su tuo unreadable disk bedu yra???

reziuomuoji savo beda:

1. kartais kaikuriuos diskus meta shia klaida

2. isimi ir idedi kartaios tada veikia

3. jei tada nesuveikia, o kokio pusvalandzio xboxa isijungus, viskas veikia

4. tarkim siuo meu, viskas veikia idealiai, bet... su nerimu laukiu kito priepolio

aciu us atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal įrašai į DVD-R DL? Turėtų būt DVD+R DL. Kažkurį iš pirmųjų kartų taip išsidūriau - įrašiau žaidimą į -R DL, tai išmesdavo "Disk is unreadable".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panasi problema. Irasiau NBA LIVE 09 i Philips diska. Isirase be problemu, bet kokia minute pazaidus ismeta "disc unredable...", tada irasiau i vebatima ir vistiek ta oati problema. Diskai +R DL.

Dar yra kita problema. Turiu is turgaus pirkta Assasins Creed. Visa laika ejo, viskas normaliai, bet dabar to zaidimo net nekrauna, tik juodas langas, i paspaudimus nreaguoja, bet isemus diska isijungia dashboardas.

Gali but, kad problema su DVD romu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje pas mano draugeli pvz neskaito Battlefield:BC disko, tiksliau triju. Vienas rashytas jo laptopu, kitas mano laptopu, ir trechias ish vis kito zhmogaus laptopu. Rasyta i Verbatim. Pasileidzhia, bet ten pirmoj misijoj ilipa i kamaza ir viskas - disk unreadable. Tas pats ir su Farcry 2. Ar gali but kas su dvd-rom, ar gal firmware fleshinant kokia leva irashyta ?

Kas susidure? Galvojam kad apdulkejus linze lazerio, gal pabandyt pravalyt su vienu tu valanciu kompaktu? Ar geriau nerizikuot su tais kompaktais? Kas bandes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo to kompakto blogiau neturetu but. Kitus optinius irenginius esu vales su tokiu kompaktu, tai viskas liuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, šiandien nutiko kažkas keisto. Būdavo ir seniau, bet dabar nepaleidžiu nė 1 game'o, vis gaunu 'Unplayable disc', nors ankščiau šie žaidimai, tiksliau visi žaidimai veikdavo kuo puikiausiai. Xbox'as veikia puikiai, nei RROD nei kitokių simptomų, dashboard'as eina gražiausiai, tik nepaleidžia jokių game'ų. Jau va nervus susigadinau bandydamas paleidinėti. Kompaktai Verbaitim`ai, nesubraižyti, švarūs, na žodž viskas OK, toks jausmas kad tas lazeris koks apdulkėjęs būtų ar kas... Ar to lazerio valyt negalima ar dar ką? :D Kiek sutvarkymas kainuotų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mm nevienas aš čia toks :D jeigu nori gero lazerio už 90 lt gali iš ebay nusipirkti. Bėja man jau ir dvd lagina :D

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.