tadas123t

Psp 3.73 kaip nulausti ?

Rekomenduojami pranešimai

pasiemiau is draugo psp 1004 prase kad padeciau jam ji nulausti turi jisiai 3.73 veisija. as turiu psp 3003 ir as su ChickHENR2 nulauziau savo .. ten visai kitaip .. girdejau kad jam galima yrasiti kaska kito kas tikrai gerai veiks nes mano versija jeva, tai jai isjunksi psp reikes junkti ta hacka . todel noreciau kanors gero yrasiti jam.. galu gale senas psp aina visokiu triuku padaryti. Kas gali padeti ? nuo ko man pradeti ? dar radau internete sita:

Hello everyone, Merry Christmas! ********* here, with the release thread for my Any-PSP CFW Installer Pack:

CHA PSP (A PSP 1000 or a PSP 2000 with a TA088v2 or lower motherboard):

Full: 5.03 OFW Firmware Update, MHUSpeed, PSPIdent, Hellcat's Recovery Flasher (5.00 M33), 5.50 GEN-D3, CXMB, Ultimate VSH Menu

Download: **************************.exe

Lite: 5.50 GEN-D3, CXMB, Ultimate VSH Menu

Download: *****************.exe

The Full version is fully loaded for those with a completely hackable PSP so you can update to 5.03 OFW, 5.00 M33, and 5.50 GEN-D3. It also includes some essential plugins for CFW and PSPIdent to ensure that your PSP is Completely HAckable (CHA). Size: 80 MB

The Lite version has all you need to update your existing CFW (if you already have CFW) to 5.50 GEN-D3.Size: 27 MB

AR TAI MAN VEIKTU ?

Redagavo tadas123t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai taip kaip ir savo gali atrist padares update i 5.03.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nenoriu jam to pacio irasyti . as noriu irasyti kanors kad psp jis galetu isjunkti .. nes mano versijoje psp negali isjunkti. tai jam nera sansu nieko irasyti ? as turiu rasiti tik savo versijos "ChickHENR2" ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi yra toks dalykas kuri ikeles i memorystick gali nebijot kad pernauja reiks atrisinet tik neatsimenu pavadinimo. Paziurek psp furumuose rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siap as dariau pries dvi savaites fatui su ChickHE ir atnaujinau iki gen-b tai viskas lyg ir tvarkoi. Gaila neberandu linko is kur atsisiunciau gatavus folderius buciau pasidalines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aciu kad meginote padeti bet tas pluginas neveikia man . O ant to seno psp 1004 nulauziau motinine plokste ir surasiau 5.50 m33-6 ar kaip ten :offtopic: ir tada isirasiau 5.50 gen D (full) . dabar gali jis isjunkti psp ir viskas tvarkoj . O as dar vis su savo CFW Enabler varkstu.. jai isjungiu psp tai vel viska is naujo reikia paleisti , labai nervina.

P.S. Nulauzti buvo paprasta tesiok irasiau update 5.03 tada paleidau "ChickHENR2" ir ijugiau kaskoki hacka katras leido daryti ka tik noriu , buvo funkcijos : padaryti 1.50 update , instaliuoti cfw 5.50 ir visokiu titokiu idomiu dalyku.. kai suinstaliavau viskas puikei veike. Nereikejo Pandoros bateriju ar memory stiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stai cia tas pluginas kuri irases gali drasiai pilnai isjunkt psp :(

Man irgi sitas variantas neveikia!!!

Dar norejau paklausti: turiu PSP 2003 SS 3.71 7C gal kas galetu man padet ji kuo geriau atnaujint iki auksciausios versijos su kuria ir nusilauztu kad ISO geimus eitu leist!!!

Cia siaip Butui007 butu prasymas nes as irgi netoli vilkaviskio gyvenu, taj galeciau prilekt

Redagavo ggangas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal galeciau rasyk i pm ziuresiu

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.