Impaler

Post'ų reputacijos sistema

Ką daryti su padėkos mygtuku?  

164 nariai prabalsavo

1. 1. Ką daryti su padėkos mygtuku?

• Palikti padėkų mygtuką
      119
    • Panaikinti padėkų mygtuką
      28
    • Nė nenumanau...
      17

Rekomenduojami pranešimai

Manau, kad kvaila yra det pliusus minusus uz kitu nuomonės issreiskima apie zaidima ar konsole.

dedama yra ne vien uz tai, beje kartais noris pritart ir padedi + o minus pvz kaip, kad tu parasiai nelabai argumentuotai :) puiki sistema nera ko ir pridurt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paziurekit i sita narį, kaip jis +, - delioja, jo profili.Dar ant manes uzsisedo, kur tik pamato ten ir - deda http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...st&p=148676. :)

Išvis jis bus metų n00bas jau į galeriją įmetė "savo game kolekciją", rimtas veikėjas čia...

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvis jis bus metų n00bas jau į galeriją įmetė "savo game kolekciją", rimtas veikėjas čia...

Maciau jo imesta galerija :D "savo game kolekciją" bet kek skaiciau buvo parasita no lifer game colection ar kaip ten panasiai :D nelabai gilenuos ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žėk audriuxs irgi negaili minusų, jau man atrodo tuoj lėks iš vertinimo sistemos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Apskritai man ta jusu vertinimo sistema sh gabalas...uz ka cia visi tuos pliusus gauna uz tai kad moka grazei pasneket...SudraSkytaS visur tik grazei sneka ir tiek...eina bet kas i minusus deda nes mat nepatiko ka parase,jei kas balsuotu uz sios sistemos panaikinima as buciau uz.

P.S. dabar lusiu kai privertins minusais visi arba istrins sita posta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Apskritai man ta jusu vertinimo sistema sh gabalas...uz ka cia visi tuos pliusus gauna uz tai kad moka grazei pasneket...SudraSkytaS visur tik grazei sneka ir tiek...eina bet kas i minusus deda nes mat nepatiko ka parase,jei kas balsuotu uz sios sistemos panaikinima as buciau uz.

Siaip tai ne i blogaja puse ta sistema padeda, gi del to ir sneka visi normaliau, kad pliusu uzsidirbtu, o ne nesamones visokias, po viena ar po kelis zodzius rasinetu, kurie visiskai beverciai.Kai kuriems tai atrodo kaip bausme, padeda kulturingai kalbet, nebedaryt tokių klaidų, tvarkingesnis forumas būna.

Ne į temą

Audriuxsnemėsgsta skundiku turbut, bijo, kad ji prigausim :D
Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galėtų ta reputacijos sistema būti tokia: prieš duodamas kažkam rep, turi parašyti už ką davei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O tipo ne taip ir yra ? Kad ir si tema http://www.playmanija.net/forumas/index.php?showtopic=19904 aisku 22 minusai vien pradzioj nes zmogus paklause ar tai butu imanoma ? vesiolas parase:vat tokius gudrocius kaip tu reikia uz vienos vietos pakabint,iskart aisku 8 pliusai bet vat kur protingai zmogus pasnekejo ir kazka pamoke SilentMove nei vieno pliuso,tai cia tam ir skirta ta rep sistema ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O tipo ne taip ir yra ? Kad ir si tema http://www.playmanija.net/forumas/index.php?showtopic=19904 aisku 22 minusai vien pradzioj nes zmogus paklause ar tai butu imanoma ? vesiolas parase:vat tokius gudrocius kaip tu reikia uz vienos vietos pakabint,iskart aisku 8 pliusai bet vat kur protingai zmogus pasnekejo ir kazka pamoke SilentMove nei vieno pliuso,tai cia tam ir skirta ta rep sistema ?
Cia tai visiskai pritariu zmogus paklause o visi tik iskeike ir minusu uzdejo.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei nori gera rep turet reike moket graziai pasneket...
Tai kad ir graziai snekesi kitam uzeina is oro minusus det kitas tau minusa uzdes kad ji paneigsi ir panasiai.Siaip as asmeniskai isvis nelabai kreipiu demesio i tai bet gal kai kam ta "reputacija" labai svarbi . Bet cia kiekvienam spresti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei nori gera rep turet reike moket graziai pasneket...
Ne į temą

Taigi sakiau, reputacijos sistema truputi tvarkingumo paskatino, tu isivaizduok jei visi cia prades belenka rasyt, visiem nusispjaut bus viskas, tada nieks neziures sito forumo ir is jo liks slapia vieta, visiem nusispjaut bus, nes nieko naudingo nebus.Nebutina graziai parasyta, svarbu, kad suprastu ir protingai, kad naudinga bent kiek butu, nesakau, kad cia kaip botas rasyk dailyrasciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos