benazzas

PS2 Vertė

Rekomenduojami pranešimai

sveiki! noreciau suzinoti ar kieknprs vertas ps2 slime be diskasukio daliu, atminties kortos ir pultu? (nera lazerio sleifo ir varikliuko kiur lazeri stumbdo, tai visa diskasuki isemiau kad jis neprakaituotu bandydamas cd surasti :nunchuks: )

sep as naudoju ji, kraunu zaidimus is pc! ta prasme nera tik lauzo kruva, naudoti galima, bet suprantu kad turi rimta defekta! ;)

Ne į temą

rasydamas PS2 slim rasyk be "e", nes slime reiskia visai kita nei slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Praktiskai nieko... kad ir detum i skelbimus, niekas greiausiai tokio net nepirks. nes jeigu dabar normalu ps2 slima, galima nusipirkt kazkur uz 250.

tai jo, as apie 100lt galvojau! :)

nu o tada ko siais laikais vertas ps2 fat atristas viskas veikia tik parduociau be pultu ir atminties kortos? ir kiek galiu gaut uz psp fat 1003, uzbrickintas, isijungia tik ikisus pakroveja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kiek galiu gaut uz psp fat 1003, uzbrickintas, isijungia tik ikisus pakroveja?

Manau 170-190lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galit ivertint mano PS2 nes nieks nenori pirkt ..

turiu cipuota PS2 fat su visais laidais 2 pulteliai 1 originalas kitas ne. 1 memory card 8 MB.

ir apie ~100 neoriginaliu zaidimu visi veikia.

as visad prasau uz viska 300 Lt cia turbut perdaug ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galit ivertint mano PS2 nes nieks nenori pirkt ..

turiu cipuota PS2 fat su visais laidais 2 pulteliai 1 originalas kitas ne. 1 memory card 8 MB.

ir apie ~100 neoriginaliu zaidimu visi veikia.

as visad prasau uz viska 300 Lt cia turbut perdaug ?

Aš Slim'ą idealios būklės už 270 pardaviau.

Max tavo 200 Lt vertas, nes fat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai ar isvis verta tada parduot vien 100 tusciu DVD man daugiau kainavo :mad: pasiliksiu jauciu spintoj gal kada anukam kokiem parodysiu antikvara PS2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai ar isvis verta tada parduot vien 100 tusciu DVD man daugiau kainavo :mad: pasiliksiu jauciu spintoj gal kada anukam kokiem parodysiu antikvara PS2

Neklausyk kitų, jei tau reik pinigų, prašyk savo norimą kainą ir viskas. :mad:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Neklausyk kitų, jei tau reik pinigų, prašyk savo norimą kainą ir viskas. :mad:

Ir laimingai spintoj laikyk, nes niekas nepirks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Ir laimingai spintoj laikyk, nes niekas nepirks.

Bet bent jau meginsi parduot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau 170-190lt

cia uz abu? ps2 fat ir psp?

Neklausyk kitų, jei tau reik pinigų, prašyk savo norimą kainą ir viskas. :notworthy:

pritariu, zinok nevisi kas perka zino daikto tikraja verte, mano nuomone gal kokia 10% pirkeju nezino ir sumoka perdaug, taip nukencia uz savo neismanyma! :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia uz abu? ps2 fat ir psp?

pritariu, zinok nevisi kas perka zino daikto tikraja verte, mano nuomone gal kokia 10% pirkeju nezino ir sumoka perdaug, taip nukencia uz savo neismanyma! :D

PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki . Na man labai idomu ko vertas maniskis Ps2 slim,cipuotas,8MB mc,1 orig pult+2 ne,gerai islaikytas. Apie 50 geimu,tarp ju NBA2K10,NbaLive07,08 IR 09,NFS - (Most,Undercover,Prostreet ir Original Carbon),bei Call Of Duty IV ir V.

Laukiu atsakymu.

Pagarbiai: Haseoo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki . Na man labai idomu ko vertas maniskis Ps2 slim,cipuotas,8MB mc,1 orig pult+2 ne,gerai islaikytas. Apie 50 geimu,tarp ju NBA2K10,NbaLive07,08 IR 09,NFS - (Most,Undercover,Prostreet ir Original Carbon),bei Call Of Duty IV ir V.

Laukiu atsakymu.

Pagarbiai: Haseoo.

iki ~350 Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakyma:) Siaip ziauriai noriu Xbox butu saunu rast kas daro keitima ar damoket kazkiek.Gal kas zinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakyma:) Siaip ziauriai noriu Xbox butu saunu rast kas daro keitima ar damoket kazkiek.Gal kas zinot?

Jeigu nori Xbox360, tai tikrai nemanau, kad pavyks, nes X360 jau yra kitos kartos konsolė. :) Geriau parduok, pasitaupyk kelis šimtus ir pirk iš patikimų pardavėju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.