benazzas

PS2 Vertė

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu PS2 pardavimui. Už kiek man jį pardavinėt? PS2 Slim, 2 pulteliai, 8MB Sony atminties kortelė, čipintas, nėra jokių įbrėžimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi turiu PS2 pardavimui. Už kiek man jį pardavinėt? PS2 Slim, 2 pulteliai, 8MB Sony atminties kortelė, čipintas, nėra jokių įbrėžimų.

250lt~ gal maziau, dar siektiek priklauso koks cipas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei mano ps2 fat(su laidais ir pan.), 2pulteliai(neorg.) 10zaidimu(org) keli zaidimai neorg. 64mb memory card, cipintas maxtrix cipu ;)

Redagavo gytisltu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei mano ps2 fat, 2pulteliai(neorg.) 10zaidimu(org) keli neorg. 64mb memory card, cipintas maxtrix cipu ;)

Mazdaug tiek pat 200~250

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazdaug tiek pat 200~250

Šiap mažoka ;) Nes prikau ps2 už 200lt, tada memory gal uz 20lt, tada cipavimas 100lt. Ir pan ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
;) necipuota fat uz 200, cia tai fail ... nieks tau tokio rinkinio uz 300 nepirks uz fat tiesiog per daug... pats su daug priedu, tarp kuriu buvo 3 pulteliai, guitar hero ir 2 originalus mc, pardaviau uz 360 ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Geras skelbimas. Netgi labai geras ;)

Skelbimas ir turi gražiai žiūrėtis, o ne pusiau lenkiškai pusiau lietuviškai parašytas būt. ;) Visgi pirmas įspūdis daug ką lemia. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Skelbimas ir turi gražiai žiūrėtis, o ne pusiau lenkiškai pusiau lietuviškai parašytas būt. ;) Visgi pirmas įspūdis daug ką lemia. ;)

Nu tai jo ;) Gera tavo ps2 vertė ;) Ir skelbime ir šiaip 300 manau tikrai gausi...

Ne į temą

O va aš jeigu 250lt tai neapsimoak man net pardavineti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Kiek maniskis vertas: PS2 Slim cipas Matrix infinity 1,93 Du Logic3 pultai vienas kaip orginalus kitas Logic3 Inferno pad, 8mb mmc, apie 70 zaidu is ju 30 gerai islaikyti, geros bukles lazeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tokia komplektacija buvo:

PS2 Slim, Modbo chip, du pultai, 8MB memory card. Gavau už šį 350Lt. Ir sulaukiau gana nemažai skambučių, o su tavo komplektacija gal ir daugiau gautum. :D

Tiesa, dar pridėjau virš 30 žaidimų.

Redagavo centux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki! noreciau suzinoti ar kieknprs vertas ps2 slime be diskasukio daliu, atminties kortos ir pultu? (nera lazerio sleifo ir varikliuko kiur lazeri stumbdo, tai visa diskasuki isemiau kad jis neprakaituotu bandydamas cd surasti :nunchuks: )

sep as naudoju ji, kraunu zaidimus is pc! ta prasme nera tik lauzo kruva, naudoti galima, bet suprantu kad turi rimta defekta! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki! noreciau suzinoti ar kieknprs vertas ps2 slime be diskasukio daliu, atminties kortos ir pultu? (nera lazerio sleifo ir varikliuko kiur lazeri stumbdo, tai visa diskasuki isemiau kad jis neprakaituotu bandydamas cd surasti :nunchuks: )

sep as naudoju ji, kraunu zaidimus is pc! ta prasme nera tik lauzo kruva, naudoti galima, bet suprantu kad turi rimta defekta! ;)

Praktiskai nieko... kad ir detum i skelbimus, niekas greiausiai tokio net nepirks. nes jeigu dabar normalu ps2 slima, galima nusipirkt kazkur uz 250.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.