dofkeee

5.03 ar 5.50mm3?

Rekomenduojami pranešimai

Kokia versija geriausia deti kad nestrigdtu gerai dirbtu zaidimus visus veztu? ar kokia kita versija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rinktis gali tik tada jei zaisi tik senus zaidimus, o siap pasirinkimo nelabai ir yra jei nori zaisti naujus game :mellow: taigi 550 Gen-D3 butu geriausia, beje as pats didelio skirtumo nejutau tarp tu dvieju versiju ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau, kad su anom versijom senesnius žaidimus pažaistum, bet dabar kurieos išleidžia, juk ant naujos kažkokios programuotes ir veža tik 5.50 GEN-D3. Pvz.: Tekken 6 nepažaisi (man atrodo) su 5.03 ar 5.50 mm3... :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaisi jei zaidimas nupacintas. Beto GEN-D3 turi daug nesklandumu su senesniais zaidimais,buna neloadina seivu,rodo kad jie sugadinti ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau, kad su anom versijom senesnius žaidimus pažaistum, bet dabar kurieos išleidžia, juk ant naujos kažkokios programuotes ir veža tik 5.50 GEN-D3. Pvz.: Tekken 6 nepažaisi (man atrodo) su 5.03 ar 5.50 mm3... ;)

Pazaisi ir turedamas 5.03 GEN-C full

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaisi ir turedamas 5.03 GEN-C full

Tai kuom tada skiriasi GEN-D3? Ir kodėl visi sako, kad GEN yra lievi, nu lievai suprogramuoti?

Tai kokia geriausia versija? Pvz.: Aš nenoriu gauti brick, kokią man versiją naudoti? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su pandora gali brick nebijot.

5.00 m33-6 Vs. 5.50 Gen-D3

5.00 m33-6 - geresne nes senesni zaidimai eina puikiai. daugiau visokiu pluginu galima prisirasyt. Norint Tekken 6 pazaist tereikia zaidima supatchint arba patchinta parsisiust

5.50 Gen-D3 - vienas privalumas kad eina zaist naujesnius zaidimus. senesnio (pvz.: Midnight club:los angeles remix) deja jau nebepazaisi jei noresi. mazai keru pluginu. (pvz.: irshell dar nepritaikytas, kaikurie pluginai lagina) o ant sito GEN-D3 tekken 6 nereikia patchint isikeli ir iskart losi ;)

mano manymu geriau 5.00 m33-6. bet tau cia sprest ;)

sekmes lauziant ;);)

P.S. GEN lievi delto kad tai prancuzu gaminys. O vat M33 kuriniai tai jau Dark-Alex. ;)

beto dar GEN dazniau uzsilagina.

Redagavo ozracing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu ozracing ir siap del ps1 zaidimu, man pora kartu buvo atsitike, kad nebepaleidzia seivu :D gaila, kad M33 nebeatnaujina :D na bet nauji game eina puikiai, perdaug nesiskundziu vis geriau negu sedet su ta pacia versija ir zaist vis tuos pacius zaidimus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar man įmanoma be Pandora užsiupdatint į M33?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pas tave atristas siuo metu psp ir gali zaist nelegalius zaidimus tai gali updeitinis :D va cia rasi kaip reikia atsinaujint iki Gen-D --> http://www.playmanija.net/forumas/index.php?showtopic=15661

o cia iki Gen-D3 -->http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...mp;#entry137137

Redagavo Simonys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali ir su chickHEN metodu nulaužt. Nereiks pandoros tada. Tik reikės būt atsargiam ir neišimt ar neatjunkt ,ar kitaip psp neišjunkt.

Šituo metodu as pats nusilaužiau ir draugui nulaužiau. Pradžiai reikia versijos 5.03 OFW

Šituo būdu gausi 5.00 m33-4 softą ir updatinsi iki 5.00 m33-6 arba iki 5.50 Gen-D3.

Jei reikia daugiau info arba anglu nelabai ikerti tai galiu viską išaiškint :)

P.S. pm jei reikia pagalbos :) SWIZZ be pandoros is naujesnes versijos i senesne update daryt negalima gausi brick

Redagavo ozracing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, nes pas mane atrištas PSP buvo GEN-B(Full) užupdatinau į GEN-D3... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.