AkujenasVyrukas

psp atmintis

Rekomenduojami pranešimai

Ta 5 metu garantija yra ant beveik visu korteliu, bet lietuvoj ji negalioja kiek zinau. Gal kas zinot kur galima gaut memory stick pro duo adapteri? (msd to mspd)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazin ar yra toks adapteris nes tos korteles vienodo dydzio. As turiu 2gb sandisk uz 34lt tai ten is m2 adapteris i memory stick duo, taciau ta mano m2 (jei kas nezinos tai m2 atminties kortele naudojama sony ericsson telefonuose, dydis panasus i micro sd) palaiko magic gate tai gaunas kad turiu ms pro duo. Ta pati atminties kortelė turi palaikyt magic gate adapteris vargu ar pades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu as sandisk 8gb gameing kortele (zalia). Ji tipo sukurta kaip ir atsizvelgiant i PSP :D Pries naujus buvo uzveze kelis vienetus ir pasiimiau viena , beto jas gan retai ir beatveza, tad kiek nori tiek prasyk tu pardaveju, sakys, kad nezino kada atkeliaus ir viskas :D Tiekejas dazniausiai buna vienas tu korteliu, todel kai rodo "sandelyje" tai daugelis svetainiu nurodo ta pati tiekeja :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Elfas-baik visuose PSP temuose floodint savo beprasmius pranesimus

Bent jau man tai neuztektu 4GB tikrai verta pirkti 8GB,jei tu ta PSP naudosi ne vien zaidimam bei filmam,muzikai ar dar kam 4GB nelabai uzteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiem patiem geimam mazoka 8gb ;D ka galiu pasakyt turiu 2 ir 8 na zinot, daugiau zaidimu isirasai, jei geresniu nekompresuotu, ar neber kur kompresuot tai nieko ten neprigrusi daug, esme kad jei kur varai jei namie tai man p* isikeliu is naujo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazystu pora ciuvu kurie turi 32 GB kortas (2 SD-HC kortos po 16 GB kisasi i toki kaip MS adapteri ir tada i PSP) ir jie ten prisimete Muzikos,homebrew'u,filmu,zaidimu. Ir nereikia ilgai nieko naujo keltis. Manau kad tikrai fainai turetu buti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne ne netaip supratot cia kap kam suprantam vieniem 2gb uztenka kiti be 18gb neapseina kiekvienam atskirai pavizdziui man tai pats tas su 4gb kortele

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.