AkujenasVyrukas

psp atmintis

Rekomenduojami pranešimai

antras varijantas, rimtesne, pats tokai turiu. bet kita kart paziurek ar ju turi nes dabar nei vienas tavo linku neturi ju sandelyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ir rošiuosi pirkti 8GB, nes dabar irgi 1GB. Man irgi antra atrodo rimtesnė, bet čia jos tokios pat, SanDisk ir t.t... :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano draugeliui jau 2 tokios nukepė, tai trečią už ~190 Lt nusipirko Sony, gavo 5 metų garantiją, ir greitis įrašymo ir skaitymo didesnis. ;) Jau 2m jokių bėdų. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano draugeliui jau 2 tokios nukepė, tai trečią už ~190 Lt nusipirko Sony, gavo 5 metų garantiją, ir greitis įrašymo ir skaitymo didesnis. ;) Jau 2m jokių bėdų. ;)

Pats turiu SanDisk 8GB M2 su adapteriu i PSP. Nors esu uzkietejas geimeris ir filmu megejas, jau 3 metai kaip nebuvo absoliuciai jokios problemos. Taigi, kad nukepe, tai reiskia pirko arba padielkinas, arba kazka dare su jomis ne taip, kaip derejo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMG! pasiziurejau tai micro sd kortos zymiai pigesnes ir manau daugiau kur panaudojamos, tai gal geriau pirkti micro sd korta ir deti i adapteri?

Tau adapteris kainuos nemažai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pirkčiau jei būtų kalmybė micro sd, ir adapterį, nes gali daug kur daugiau panaudot, gali ir į telefoną įsidėt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats turiu SanDisk 8GB M2 su adapteriu i PSP. Nors esu uzkietejas geimeris ir filmu megejas, jau 3 metai kaip nebuvo absoliuciai jokios problemos. Taigi, kad nukepe, tai reiskia pirko arba padielkinas, arba kazka dare su jomis ne taip, kaip derejo :)

Tai taip padielka. Dabar su Sony sėdi jau kiek laiko. Ir greitis geresnis, nebebūna, kad reiktų porą kart iš naujo įdėt, kad skaitytų ir pan. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.