artuzass

Kas zinot kur gaut "pigiu"xbox zaidimu Londone?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki...ieskau irasytu zaidimu londone,bet nelabai sekas.turejau viena vietele turgui,bet kskur dingo.gal kas turit informacijo kur ju gaut???dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmogus konkreciai klausia, jai pats galetu, tai taip ir darytu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pats rasinekis "pasidaryk sau galimybe" pigiau iseis.. jai nesiojamas ir dl nerasineja tai isorini dvroma pasimk tikrai pigiau iseis ir pats sau isirasinek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmogus konkreciai klausia, jai pats galetu, tai taip ir darytu.

teisingai sakai.matot is manes toks rasinetojas.nezinau net paprasciausiu dalyku kaip tai daryt....paprasciau man butu ju nusipirkt.dekui uz pastangas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jungiasi i stacionaru PC per ata jungti - prie laptopo tokio nepajungsi.

Ziurek nebutinai pioneer - IMHO normaliai raso visi naudi dvd rom'ai - na bent jau man taip sekasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisingai sakai.matot is manes toks rasinetojas.nezinau net paprasciausiu dalyku kaip tai daryt....paprasciau man butu ju nusipirkt.dekui uz pastangas. <_<

parasyk man i pm as tau galesiu padaryt

nematau problemos gyvenant UK nusipirkt originala.

Nu ka as zinau originalus naujas kainous apie 60-70svaru. Kai gali nusipirkt 25 verbatinius diskus uz 30svarus ir kepi sau i sveikata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasyk man i pm as tau galesiu padaryt

Nu ka as zinau originalus naujas kainous apie 60-70svaru. Kai gali nusipirkt 25 verbatinius diskus uz 30svarus ir kepi sau i sveikata

perlenkei lazda su 60-70 svaru.. dazniausuai kainos svyruoja apie 35-45svarus nauju, svieziu releasu <_<

Mano manymu autoriui temos tikrai verciau butu nusipirkti Dvd rom irasinejanti dl diskus , tai prasiplestu ir zaidimu ivairove kuria galetu gaut ir zaidimai pigiau atsieitu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perlenkei lazda su 60-70 svaru.. dazniausuai kainos svyruoja apie 35-45svarus nauju, svieziu releasu <_<

Mano manymu autoriui temos tikrai verciau butu nusipirkti Dvd rom irasinejanti dl diskus , tai prasiplestu ir zaidimu ivairove kuria galetu gaut ir zaidimai pigiau atsieitu ;)

Ne į temą

kodel perlinkiau lazda ziurek as kalbu apie nauju zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau,kad autorius jo neturi-nezinau kaip U.K.,bet kai pats buvau airijoj,tai ten intika turejau tik 10gb per menesy,tad zinant kiek sveria zaidimas,nieko neyvaidinsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.