BeFree

Wii internetas

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane jungiantis meta errora, kazka tokio - can not connect to server... 52330 atrodo klaidos kodas, gal kas esat susidure? Access pointa pats randas, access pointe DHCP ijungta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Alvukas parašė:

Pas mane jungiantis meta errora, kazka tokio - can not connect to server... 52330 atrodo klaidos kodas, gal kas esat susidure? Access pointa pats randas, access pointe DHCP ijungta

Skaityti daugiau  
Išjunk,ijunk point'ą,gal kodas neivestas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Alvukas parašė:

kad prie to access pointo pas mane 2 laptopai kuo normaliausiai jungiasi... dar ir apsaugas nuemiau :D

Skaityti daugiau  
Hmm.. O bandyk rankiniu būdu nustatyt :D Turėtu gal tada veikt,nes man irgi automatiškai neeina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  slaptas parašė:

Hmm.. O bandyk rankiniu būdu nustatyt :) Turėtu gal tada veikt,nes man irgi automatiškai neeina...

Skaityti daugiau  
Jau pasijungiau :) tiesiog ant access pointo nuemiau visus fw :) Tik dabar klausimas ,ar jungiantis ten prie wii channel ir tikrinant ta agreement ar neparis del wiikey? Ar cia taip nebuna? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Alvukas parašė:

Jau pasijungiau :D tiesiog ant access pointo nuemiau visus fw ^_^ Tik dabar klausimas ,ar jungiantis ten prie wii channel ir tikrinant ta agreement ar neparis del wiikey? Ar cia taip nebuna? :D

Skaityti daugiau  
Nieko nebus :D Nebijok :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.