pipenas

X360 pajungimas prie FULLHD teliko

Rekomenduojami pranešimai

Ruosiuosi susitvarkyt x360 arcade (keisiu diskasuki), taj katik nusipirkau Full HD telika ir pabandziau prie jo pajunkt X360 (3 tulpem), tan nera tu kistuku (raudonas, geltonas ir baltas) taj pabandziau per adapteri, is tulpiu i scart, taciau visvien nera vaizdo. Ar eina pasijunkt kaipnors su tulpem . (telike yra tik HDMI, tulpes: 2 raudonos, 2 melynos ir viena balta., dar comonent in.) Taj kajp man reiktu x360 pasijunkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai ar pastave xbox`as HDMI??? turi turet laida Nuotrauka

pas mane x360 nera HDMI, o su tulpem paprastai niekaip neitu pajunkt? Ar butina sita laida pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane x360 nera HDMI, o su tulpem paprastai niekaip neitu pajunkt? Ar butina sita laida pirkt?

nera tokio tv manau jog neturetu kompozitines jungties,kazka blogai jungi tiesiog. o seip kompozitine jungtis ir full hd tv geras derinys :D

tame pav kur parodytas laidas uz 40lt gali nusipirkt ir vaizda matysi bent 3k geresni nei kad su ''trim tulpem''

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera tokio tv manau jog neturetu kompozitines jungties,kazka blogai jungi tiesiog. o seip kompozitine jungtis ir full hd tv geras derinys :D

tame pav kur parodytas laidas uz 40lt gali nusipirkt ir vaizda matysi bent 3k geresni nei kad su ''trim tulpem''

bet jai pas ji senas boksas tai jai nepalaikys HDMI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Pas mane telike yra tik 2 raudonos, 2 melynos ir viena balta jungtys, o paveikslelyje kistukai 2 raudoni, baltas, melynas, zalias ir geltonas. Taj kaip man juos sujunkt reiktu?

P.S Xboxas 2006m gamybos

Redagavo pipenas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Pas mane telike yra tik 2 raudonos, 2 melynos ir viena balta jungtys, o paveikslelyje kistukai 2 raudoni, baltas, melynas, zalias ir geltonas. Taj kaip man juos sujunkt reiktu?

koks tv tiksliai modelis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks tv tiksliai modelis?

samsung syncmaster p2370hd

Redagavo pipenas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry ne ten pazejau. gal paslepta po dangteliu kokiu jungtis,gerai apzek. arba junk per scart,tikrai turi eit.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Va visos jungtys gale,

P.S suklydau, 2 raudonos, balta, melyna ir zalia jungtys

Nerodo man tavo paveiksliuko!!!

Redagavo pipenas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Va visos jungtys gale,

P.S suklydau, 2 raudonos, balta, melyna ir zalia jungtys

Nerodo man tavo paveiksliuko!!!

Tas tiesa suklydai. Visu pirma tai ne TV, o kompiuterio monitorius. Del to jame mazai jungciu, lyginant su tv.

Stai cia gali pasiskaityti apie ji:

http://review.zdnet.com/product/lcd-monito...ag=content;col1

Jei jungsi per paprastas tulpes - geltona (video), balta ir raudona (garsas), apie HDTV ir FullHD gali pamirsti. Tas pats ir su SCART

Tau reikia jungti panaudojant analogini kompozitini signala: siaip ten gale gana aiskiai parasyta ka kuri jungtis reiskia:

http://www.trustedreviews.com/monitors/rev...HDTV-Monitor/p1

Vienoje linijoje isdestytos RCA (tulpiu jungtys) - po balta ir raudona yra parasyta audio. Isas pajungi garsa. Salia Yra Pr, Pb ir Y - komponentui pajungti. I jas jungi. Kompo meniu issirenki sia jungti iri ziuri. Sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.