blindside

Dynasty Warriors 6

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai nežinau, tiek serijų žaidžiau, tai kažkaip automatiškai įsiminiau jų vardus.

Jop, priešų kiekis ir yra geriausias DW aspektas, labai gražiai tos masės ant DW6 atrodo (:

Wat dar problemike, kad kraujelio galėtų būti per Dynasty Warriors, na ..DW6 truputį žiauresnis nei prieš tai buvę žaidimai, bet nepakenktų vistiek žiaurumo daugiau, ai nu bet kaip kai kurie chatakteriai kaip Zhen Ji, kuri naudoja kažkokią dūdą, nelabai ką nužudysi ;)

Atsimenu per SW dar tokia Okuni turėjo ginką - skėtį....

Anyway, man atrodo nors ir kiek mylėčiau Playstation platformą, jaučiu pirksiu Xbox360 vien dėl to, kad DW6 palošt, lol ;)

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau kad tikrai isigysiu sita zaidima kai tik pasirodis ;) [aisku jeigu kaina nebus perdidele]. Niekada nezaidziau sios serijos zaidimu bet atrodo gana orginaliai. Thx blindside uz info.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai šis žaidimas, kaip ir yra tokio stiliaus pradininkas, kai kurie jau bando kopinti :D

Tuo šis žaidimas ir žavi, nes jis kažkuo skiriasi nuo kitų, ir by the way, dviese išvis smagu žaisti (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2008.03.06 DW6 Update!

"Dinastijų kariai atkeliauja į Europą!

---------------------------------------------------------------------------------------

Nuotrauka

Atsirado gi naujienų apie DW6, nors neturiu PS3, bet apsidžiaugiau pamatęs šį paveiksliuką viename saite, pagaliau ir Europoje galės pasidžiaugti žmonės.

Taigi magiškasis žaidimas jau atekliauja į Europą. Visi kas galit griebkit tik, nesigailėsit.

---------------------------------------------------------------------------------------

+ Naujas Interview su Dynasty Warriors 6(Shin Sangoku Musou 5) kūrėju:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TRAGEDIJAAAAAA!

As taip laukiau sio penktadionio, taip tikejausi, kad man DW6 bus pagaliau issiustas, o dabar NIEKO!!

SUDASSSSS!

Mano broliukas apleke ir apskambino visas parduotuves, niekas sito zaido vokietijoje neturi!? KAS PER MESLAS!???? NEGALI BUTI! As nenoriu daugiau laukti!! Man atsi-bo-doooo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Europoje tai jis išėjo tik šiandien, tai nežinau ką tu ten užsisakinėjai ir ką darei, bet užjaučiu, kad ir kas tau ten atsitiko, nes aš tai žiauriai noriu šito game.. :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2006.03.23 Update!

Nuotrauka

------------------------------------------

Dynasty Warriors 6 saitas "update'intas"!

dabar galite pažiūrėti VISŲ charakterių "profile", bei kitos medžiagos!

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blindside labas, o tu jau savo DW6 kopija gavai? Va mano tai turetu sekancia savaite ateiti. Realus sancas butu treciadieni gauti. Del viso svenciu dabar ir t.t.(beje, su sv. Velykom tave!); Taigi, jeigu tu jau dw6 zaidi, tai koks tavo pirmas ispudis??

ate

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažiūrėk pirma šone kokias konsoles turiu :)

Šiaip tai lošiau pas draugą tai tikrai unreal labai įdomiai galima dviese pasikapoti, mūšio lauke esi ir žinai, kad bet kada tave draugas gali pridengti.

Mūšio laukas irgi gerai atrodo kai užsilipi kur ir žiūri kaip žmonės kapstosi, na ..kovos tikrai gyvesnės nei kai buvo ant ps2 (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuuuu blindside! Perkam PS3 tau, kaip cia dabar. Pas drauga neprilakstysi zmogau!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, jau gavau DW6 zaidima ant savo PS3. Nuo vakar zaidziu. Nu ka cia sakyti. Tipiskas DW zaidimas. Su trukumais. Va trukumai didziausi yra tie, kad nera ITEMS kaip 4-toje dalyje. Kuriuos galima butu duoti savo charakteriams, kad pageretu atributai. As dabar su Sun Shang Xiang praejau Story modus, ir bandziau su kitu charakteriu losti. be sancu. Iskarto mane ant NORMAL modus suvalge. Tikrai persunku. O su Sun Shang Xiang buvo visai lengva, nes ji su lanku visus gerai apsaudo. Istikruju ji labai gerai kovoja. Bet su kitais charakteriais turiu problemu.

Zinoma, grafika galejo buti DAUG geresne, nes texturos labai prastor kokybes tiesa sakant, nu nesa ant PS2 tikrai. As pats labai norejau ONLINE rezimo. Kad va su draugais butu galima losti per interneta dviese, va cia tai butu buve faina. Nu kas dar. Siaip viskas po senovei.

cheers

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, tas ir yra - naujovių trūkumas, bet pagalvojus kaip atrodė kitos DW dalys tai čia grafika daug geresnė (ko norėti).

Tereikia laukti "Xtreme Legends" papildymo, tai gal tada ir online atsiras. (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.