ch0k3

Xbox360 Gamer Profile

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi susidūriau su problema. Situacija tokia jog gavau elite konsole ir uždėjau HDD savo seną 60GB, kuriame visi save gamer profile ir t.t. , bet pamačiau jog galima prisijungti tik prie 2 Profilių , o mano pagrindinis kuriame visas mano gamerscore ir save'ai, Ignasz nėra. Taigi nuėjau į nustatymus, nu tiesiog memory kur yra Gamer Profiles, ir prie to profilio (Ignasz) parašyta Corrupted Profile, taigi kaip man susigražinti ši profilį, kaip suprantu recover jei darysiu tai visų pirma gausiu baną, o kad ir tą baną gausiu tiesiog gausiu profilį tiksliau nicką be gamerscore ir save. Taigi ką man dabar daryti, gal kas susidyrete su šia problema? Beto prie kompo HDD prijungti negaliu nes senas kompas ir jame sata jungčių nėra, bet iš dealextreme gausiu HDD transfer kit tai gal su juo ką eis padaryti. Nu tiesiog nežinau gal galima kaip nors be šių priemonių sutvarkyt...

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip jau buna kai sena hdd uzsidedi ant naujos konsoles, belieka tik recoverinti gamertaga, jei neflashinta konsole live bano neturetum gauti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jau buna kai sena hdd uzsidedi ant naujos konsoles, belieka tik recoverinti gamertaga, jei neflashinta konsole live bano neturetum gauti

Tai va kad jau flashinta į nonstealth.

EDIT: http://www.se7ensins.com/forums/xbox-360-t...xbox-360-a.html - štai čia kažką radau, bet neturiu kol kas transfer kito, taigi ar galima neprijungus prie PC kažką padaryti ar ne, beto kaip man nors save naudoti iš HDD?

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai tada atsiflashink atgal i originala ir kirsk i live. pasiimsi ko reikia ir vel i ta non stealth galesi but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai tada atsiflashink atgal i originala ir kirsk i live. pasiimsi ko reikia ir vel i ta non stealth galesi but

Tai jau pigiau gaunas ta transfer kit'a nusipirkt nei tokia makle daryt nesant pas meistrus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau pigiau gaunas ta transfer kit'a nusipirkt nei tokia makle daryt nesant pas meistrus.

nu tai taip :D du variantai arba maklint ir un-flashint arba transfer kit'as

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai galima ir be transfer kit. Pigiau iseis. Nueini i kompu parde ir nusiperki viena sata ir ta power HDD laida kur salia sata veikia. Prasiardai HDD ir pajungi ant pc.

Redagavo Degenerated

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O sakykim jei su transfer kit, tai galit išsamiau parašyt, kaip, kas, kur, kada? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ta transfer kita jungi i xbox usb porta, i ji idedi sena hdd ir is jo persikeli viska i nauja labai paprasta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ta transfer kita jungi i xbox usb porta, i ji idedi sena hdd ir is jo persikeli viska i nauja labai paprasta :)

Ir nebus corrupted profile?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.