balcitom

PSP Phat 1004

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Taigi nusipirkau PSP Phat 1004 (Data Code: 5D). Klausimai:

1. Ką patartumėte: Ar pačiam downgrad'inti PSP ar Nešti pas meistra, kad atrištu su Pandora?

1.2 Jei downgradinti ką reikia turėti?

2. PSP versija 3.71, jei meistras atrištu į kokia 5.00 M-33 ar man būtu galima pačiam be Pandora atsinaujinti versiją iki 5.50 GEN D3 ?

Kolkas tiek laukiu jųsų patarimų... :)

P.S. Adminams ir moderams. Prašau jei ne čia pataikiau, tai temą perkelkit ten kur galimą tik ne į šiūkšlyną... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Taigi nusipirkau PSP Phat 1004 (Data Code: 5D). Klausimai:

1. Ką patartumėte: Ar pačiam downgrad'inti PSP ar Nešti pas meistra, kad atrištu su Pandora?

1.2 Jei downgradinti ką reikia turėti?

2. PSP versija 3.71, jei meistras atrištu į kokia 5.00 M-33 ar man būtu galima pačiam be Pandora atsinaujinti versiją iki 5.50 GEN D3 ?

Kolkas tiek laukiu jųsų patarimų... :)

P.S. Adminams ir moderams. Prašau jei ne čia pataikiau, tai temą perkelkit ten kur galimą tik ne į šiūkšlyną... :)

1. Bandyk pats jei rankos nekreivos. Jei užsibrickinsi, tai pas meistrą atsibrickinsi ir atsiriši za adno.

1.2 Pandora's battery ir Magic Memory Stick (DUK'ai, gidai, google..)

2. Taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, bet nedowngradinsiu pats... Neturiu tam įrankių (Pandora ir MMS)... :) Teks nešti pas meistra. Ir ačiū, nes tada jei meistras atriš į lievą versija pats galėsiu Update padaryti... :)

Ačiū :)

EDIT: Dabar klausimas. Gal žinote Kaune kokį meistrą, kuris PSP atrišynėja ir patikimą? Skelbimuose žiūrėjau, bet nežinau ar galima pasitykėti ar ne... Nes gal patys atsirišote pas kokį ir galite jį man rekomenduoti?

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, bet nedowngradinsiu pats... Neturiu tam įrankių (Pandora ir MMS)... :D Teks nešti pas meistra. Ir ačiū, nes tada jei meistras atriš į lievą versija pats galėsiu Update padaryti... :D

Ačiū :D

EDIT: Dabar klausimas. Gal žinote Kaune kokį meistrą, kuris PSP atrišynėja ir patikimą? Skelbimuose žiūrėjau, bet nežinau ar galima pasitykėti ar ne... Nes gal patys atsirišote pas kokį ir galite jį man rekomenduoti?

o kokiu tau dar yrankiu reikia? pandora gali programiskai arba mechaniskai pasidaryti batarke ir korteles reikia jei neturi tai kaip atsirisi pas meistra vistiek tau jos reikes nes y kur zaidimus kelsi su situo magick kortele pasidarai iskarto 50o m33 : RainsUltraLiteMMS youtubej yra video kaip daryti ir playmanijoje gidu daug :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau tėčio draugas nemokamai atrišo (davem mandarinų maišą :D, nes pinigų neimė).

Tai va atrišo į 5.50 GEN-B (Full). Eisiu rytoj pas klasioką irgi turi PSP. Updatinsiu į 5.50 GEN-D3, ir klausimas:

1. Man nebus Brick ar dar ko?

2. Ar reikia Pandora batarkės ar Memsticko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man jau tėčio draugas nemokamai atrišo (davem mandarinų maišą :D, nes pinigų neimė).

Tai va atrišo į 5.50 GEN-B (Full). Eisiu rytoj pas klasioką irgi turi PSP. Updatinsiu į 5.50 GEN-D3, ir klausimas:

1. Man nebus Brick ar dar ko?

2. Ar reikia Pandora batarkės ar Memsticko?

1. Jei viską normaliai darysit- ne.

2. Kaip jau sakiau- ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

memory stick tai kaskokio reikes tiem update failam ikelt bet gal tu tuerjai galvoj magic memory stick kuri naudojamas atrisant psp tai jos nereiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku bandysiu Updatinti rytoj :D Meistras kažką ten sakė, kad gali updatintis tik neaoficialias versijas. O oficialios, tai keik suprantu kur SONY išleidžia? :D

Na ta prasme neoficiali yra pvz 5.50 GEN-D3, o oficiali 3.71 ?

Galima iš gen-b i gen-d3 iškarto update?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku bandysiu Updatinti rytoj :D Meistras kažką ten sakė, kad gali updatintis tik neaoficialias versijas. O oficialios, tai keik suprantu kur SONY išleidžia? :D

Na ta prasme neoficiali yra pvz 5.50 GEN-D3, o oficiali 3.71 ?

Galima iš gen-b i gen-d3 iškarto update?

Taip. Jei įsirašysi oficialią, tai teks vėl iš naujo atsirišinėt.

O dėl update'ų žinok bijau sumeluot, bet čia pasiskaitęs manau rastum atsakymą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau užsiupdatinau į 5.50 GEN-D3. Viskas veikia... :D

Updatinau taip: buvo 5.50 GEN-B (Full) -> 5.50 GEN-B2 -> 5.50 GEN-D -> 5.50 GEN-D2 -> 5.50 GEN-D3. :D

Dar klausimukas. Noriu pažaisti kokį žaidimą internetu, tai pvz.: GTA CTW, o aš Brick negausiu iš SONY? Ar SONY irgi gaudo kaip Xbox nelegalius vartotojus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau užsiupdatinau į 5.50 GEN-D3. Viskas veikia... :(

Updatinau taip: buvo 5.50 GEN-B (Full) -> 5.50 GEN-B2 -> 5.50 GEN-D -> 5.50 GEN-D2 -> 5.50 GEN-D3. :(

Dar klausimukas. Noriu pažaisti kokį žaidimą internetu, tai pvz.: GTA CTW, o aš Brick negausiu iš SONY? Ar SONY irgi gaudo kaip Xbox nelegalius vartotojus?

Nzn ar pazaisi per infrastructure GTA CW, bet viena zinau kad reikes tau plugina atsisiust, atrodo PSNenaibler vaidnasi... Bandik su Motorstorm zaidimu isheit i infrastructure, beje turiu USB Wi-Fi rakta, su kurio zaidziau per ineta per PSP :( Parduodu ji, kam idomu i PM...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn ar pazaisi per infrastructure GTA CW, bet viena zinau kad reikes tau plugina atsisiust, atrodo PSNenaibler vaidnasi... Bandik su Motorstorm zaidimu isheit i infrastructure, beje turiu USB Wi-Fi rakta, su kurio zaidziau per ineta per PSP :mellow: Parduodu ji, kam idomu i PM...

Aš turiu namuose modema ir juk Phat prisijungia prie Wi-Fi... Google viską krauną, bet noriu paklausti kokius žaidimus galima žaisti per internetą tiesiai, nu suprantat, ne su dragu su dviem PSP, o jau iš kokios Anglijos irgi pasijungęs ir žaidžiam ten... ;) Jei taip galima tada bus labai gerai... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.