dievas41

xbox 360 ekranas

Rekomenduojami pranešimai

Vistiek neveikia.

Mano tel numeris 861476429 jei galite padekite labai prasau jusu

nieks tau cia neskambins, gali net nedet vilciu. geriau padek mum suprasti kas atsitiko paaiskink simptomus, ar sviecia lemputes ant boxo ar joystikas veikia, ar garsas yra. koks kabelis, ar ant kabelio yra perjungimas i TV ar HDTV? koks telikas, ar jis HDready ar kineskopinis? kokia lempute sviecia ant maitinimo bloko?

pasakok pasakok...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tv cia nk neturi bendro su problema, man jau aisq, garas jei yra vadinas su kabeliais vaizdo blogai bet cia mazoji dalis, nes sakau jau buvo tokia problema draugo boxe 06 metu, tai jis nunese kad paziuretu kontaktus buvo vienas atsikabines, prilitavo, garsas nors ir budavo, tai nebuvo visvien vaizdo, atnese pas mane, uzkuriau palaikem ji ilgiau, pajungiau prie tv ir pradejo rodyt, o pries tai tik vaizdas mirguliavo kol tv pransedavo kad nera signalo. taigi, tavo vaizdo lizdas, arba laidas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent jau kai man taip buvo, nustatė, kad gpu išsilydė, bet ten senas boxas buvo, dar buvau susivaręs kai raudoną įkišau į baltą, baltą į geltoną, o geltoną į raudoną laidus... Nu, bet čia jau kita kalba ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu traukei uz pacio laido tai gali but kad ji pazeidei ir jis db nekontaktuoja visada reikia traukt kabelius uz tulpes plasmasiniu (arba pakietintu) galiuku, antra variantas jau kaip ir minejo xbox av lizdas, bet greiciausiai speju kad bus uzlauztas kabelis, bandyk skolintis is draugu kabeli ir bandyt jeigu nepades problema aiski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.