Impaler

PC skiltys

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Kaip pastebėjot gan ilgą laiką buvo ignoruojama PC skiltis. Buvo tik vienas forumas ir tas pats maišytas su kitomis nepaminėtomis konsolėmis ir per laiką jame, mano galva, pasidarė betvarkė. :D

Taigi buvo sukurti 3 subforumai, ten iškeltos esamos temos.

Na ir pagrindinis klausimas, ar yra gerai nusimanančių ir NORINČIŲ moderuoti PC forumus? :D

Siūlytis galite tiek šioje temoje tiek per AŽ. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek is sono teko stebet tai pc forume aktyviausiai ir ko gero labiausiai nusimano griauciai arba neziniukasne, as buciau uz viena is ju. Klausimas ar patys noretu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau ir galeciau as moderatoriumi buti. Prie PC daug laiko praleidziu, moku gerai naudotis. Nusimanau ne tik apie zaidimus, bet ir apie programavima(baiges mokykla manau butent ji ir studijuosiu). Esu sukures daug ivairiu zaidimu serveriu nuo cs iki L2,WOW. Gerai nusimanau ne tik apie software, bet ir hardware. Galiu PC ishardyti ir atgal sudeti nors ir uzmerktom akim uzmerktom akim :D.

P.S. Laiko moderuoti turiu uztektinai.

Redagavo Degenerated

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gana neblogai apie hardware nusimanau , apie ivaires programas taip pat išmanau, jei reikia pagalbos galiu pamoderuot.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau Neziniukasne, tikrai malonus zmogus, ir daug zinantis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasisiulyciau as, bet tokiu atzvilgiu nera malonu is kitu puses. Apie hardware numanau isties daug, praleidziu playmanijoj isties daug laiko, esu sazingas ir grieztas (kada reikia). Siulyciau paskirti dvieju tipu moderatorius: vienas apie software, kitas apie hardware ir taip issisprestu problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasisiulyciau as, bet tokiu atzvilgiu nera malonu is kitu puses. Apie hardware numanau isties daug, praleidziu playmanijoj isties daug laiko, esu sazingas ir grieztas (kada reikia). Siulyciau paskirti dvieju tipu moderatorius: vienas apie software, kitas apie hardware ir taip issisprestu problema.

A taip, apie sita zmogeli isvis pamirsau, nusimano isties gerai, kai skype chat'e su dar vienu tokiu pradeda malt apie pc tom skaiciu kalbom tai galo krasto nesimato. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesiulykit zmoniu kol jie cia nepasireiske, gal jie nenori to, o jus per prievarta juos kisat. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad reikia skirstyti. :huh: Galima ir per daug nenusimanat tam softe prižiūrėt tvarką.

Aš taip pat pasisiūliau Impaler'iui per PM, nes pats nusimanau irgi gan nemažai, bet nelabai man "skaudės" jei nepriims. ;) Juk čia dėl tvarkos, o ne dėl statuso turi būt mod'ai. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia daug kas gali but pc forumo modais... as ir pats su pc turiu didele didele patirty nuo mazu dienu ;D jau apie 10 metu. pats tvarkau juos, surinkineju ir pnsj... ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau wtp, nes kiek bendraujam per Skype malačius žmogus, ko reikia apie PC parašau jam ir viską puikiai papasakoja, išaiškina. Tikrai gerai nusimano apie PC hardware. :thumbup:

Ne į temą

Gaila headset nenori parduoti :DD
Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.