MrTundra69

Play&Charge Kit

Rekomenduojami pranešimai

Idomu pas ka yra tie play&Charge Kit'ai kiek daug maz ju tarnavimo laikas.

Pas manes vienas turbut nudvese, nes kisu usb laida i xboxa antra i gamepad'a

5 sek. uzsidega raudona lempike (krauna) ir pasikeicia i zalia (pasikroves). Atjungiu.

Bandau lost. Po 3-5min, reconnect controller. Bandziau i kita usb lizda, kita gamepad'a ir nieko.

Nutariau kad dasibaige akumuliatorius stovintis gamepad'e.

Vienas klausimelis gal kas nesenai yra pirkes ta gamepad'a ir turi galiojanti garantini, nupirkciau uz simboline kaina.

Veiksmas Kaune Klaipedoje ir salia ju PM please.

Redagavo MrTundra69

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

5 sek. uzsidega raudona lempike (krauna) ir pasikeicia i zalia (pasikroves). Atjungiu.

Bandau lost. Po 3-5min, reconnect controller. Bandziau i kita usb lizda, kita gamepad'a ir nieko.

Vienas klausimelis gal kas nesenai yra pirkes ta gamepad'a ir turi galiojanti garantini, nupirkciau uz simboline kaina.

man buvo tokai pat prob :o ne akomuai nusprogo, o bloga akumo schema kuri riguliuoja pati krovima. ka as padariau ishardziau okuma isiemiau tuos elementus ir pasikraunu su pakroveju :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su xboxu play&charge nusipirkau, kas buvo siek tiek daugiau nei pries metus, ir su vienu pulteliu lygiai tas pats darosi... :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat buvo, tai aš įkišau palaukiau kol iš raudonos spalvos pasikeis į žalia, tada ištraukiau, ir vėl įkišau laidą, vėl palaukiau, po kokiu 15 kartų gal ir daugiau, vėl pradėjo normaliai kraut. Bet man taip atsitiko, nes ilgai buvau neįjungęs pultelio.

Redagavo sparrow26

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.