pls

Garso sistema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Noriu nusipirkti naujas koloneles,kad butu geras garsas ir zaidziant zaidimus ir ziurint filmus.Nezinau,i ka pradeti dairytis.Galvojau apie kazkoki namu kina,bet as noreciau veliau atskirai nusipirkti koki nors media playeri tai man kaip ir dvd playeris nebus reikalingas.Tai prasau patarkit,ka man geriau pirkt ? Aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki.Noriu nusipirkti naujas koloneles,kad butu geras garsas ir zaidziant zaidimus ir ziurint filmus.Nezinau,i ka pradeti dairytis.Galvojau apie kazkoki namu kina,bet as noreciau veliau atskirai nusipirkti koki nors media playeri tai man kaip ir dvd playeris nebus reikalingas.Tai prasau patarkit,ka man geriau pirkt ? Aciu :)

Žiūrėk 5.1 garso sistemą kokią.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as ir galvoju,gal kokia 5.1,nes prie pc tai turiu paprasta 2.1 tai jos net neapsimoka jungt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tu pirmu tai tikrai neipirksiu :) O tos antros visai patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog pats pasiieškok, pasiskaityk atsiliepimus ir apsižiūrėk kas tau geriau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiek skelbimus :) pas draugą šitos su xbox 360 stogą rauna :)

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu kad rauna :D Butu fainai tokias turet bet deja.O dar ten kokiu laidu reikes kad prie tv pajungt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu z-5500 :D Nesigailiu sumoketu 1.2k Lt uz jas :D Drebina neblogai, o aukstu kokybe tai liux! paleidus ant wiso garso idealiai svariai groja ir jau susisneket neymanoma :D matai tik kad ziopcioja , o garso ish lupu jokio nesigirdi :D Artimiausiu metu mastau nusipirkt xbox360 ir laukiu to jausmo kai sedi surounde :D Atsimenu kai dar su creativo 2.1 sedejau ir PS2 ace combat (4 ar 5) losdavau, tai garsas kaip tikro lektuvo :o Nekantrauju xbox360 sounda ishgirst ant mano zeskiu... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu nori 5.1 surroundo ant xbox, tai reikia butinai turet koloneles su stiprintuvu, kuris turetu optical digital jungti :D kitaip neimanoma pasijungt 5.1 sistemos ant xbox arba kurios kitos konsoles :D

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu nori 5.1 surroundo ant xbox, tai reikia butinai turet koloneles su stiprintuvu, kuris turetu optical digital jungti :D kitaip neimanoma pasijungt 5.1 sistemos ant xbox arba kurios kitos konsoles :D

z5500 turi optical/coax/direct (6chanel) jungtis :D ant xbox360 audio kabelio yra optical jungtis :D Tad viskas kaip ir ymanoma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aaa tai gerai :D reiskias, turesi surrounda ant boxo be problemu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aaa tai gerai :D reiskias, turesi surrounda ant boxo be problemu :D

Cia ir isejo geriausias variantas pajungiant monitoriu mano per Hdmi, o garsa per optical, tai nereiks joku adapteriu kolonelem , o optical kabeliukas kaip ir yra. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu nori 5.1 surroundo ant xbox, tai reikia butinai turet koloneles su stiprintuvu, kuris turetu optical digital jungti :) kitaip neimanoma pasijungt 5.1 sistemos ant xbox arba kurios kitos konsoles :)

turiu namu kina 5.1 su jungtimis " 6 tulpemis http://yfrog.com/j220100112qj " ar kaip ten jos vadinas.tai kaip man jas prijungti prie xbox'o? ka reikia nusipirkti (ar nauja stiprintuva) nes kolonkes noreciau pasilikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Noriu nusipirkti naujas koloneles,kad butu geras garsas ir zaidziant zaidimus ir ziurint filmus.Nezinau,i ka pradeti dairytis.Galvojau apie kazkoki namu kina,bet as noreciau veliau atskirai nusipirkti koki nors media playeri tai man kaip ir dvd playeris nebus reikalingas.Tai prasau patarkit,ka man geriau pirkt ? Aciu :D

na ir kas kad dvd playeris nebus reikalingas,bet uz tokia kaina gauni tikrai gera namu kina ,ir nesvarbu kad to dvd playerio nenaudosi,bet pirkt atskirai reciveri ir atskirai kolonkes gaunasi tikrai brangiau nei pirkt toki jau sukomplektuota namu kina,o dvd playeris tikrai nemaiso kad jis ten yra.aisku cia ziurint uz kokia kaina norima pirkti ir jei galvojama apie ateiti tai jau tiesiog 5.1 garso tikrai neuztenka,jau reiktu ziureti i true HD sound palaikancius namu kinus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.