Kastro

PSN jau pasirode MAG open beta!

Rekomenduojami pranešimai

Aha, mačiau.. Ir laukiau ~3h kol uzupdatins ir dar serveris isjungtas :) arba cia tik man tjp raso..

EDIT: jau eina prisijungt, pirmi įspudžiai: nelengvas žaidimas, bet įdomus. Nemažai galimybių, bet manau, kad greit pabos, nors aš tik dabar pradėjau žaist tai gal dar visko neišbandžiau ;D

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manes tai irgi nesudomino pristatymas, tikrai nemokeciau 200lt uz sita zaidima (visiskai nauja).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko gero jau man pirmoj betoj buvo... kaip KZ2 man jis tik gal tokios mėsmalės nėra. Ir Schok kokius 200lt ką tu čia šneki kainų realių nematęs be Lietuvos parduotuvių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as nezinau ten tikru kainu, cia labai apytikslei. Nu bet as uz ji nemokeciau 150-200lt uz visiskai nauja. NEs matosi jog greitai pabos, zaideju ilgai nebus, o dviese po tokius mapus lakstyt neydomu. Geriau tolia Cod kalt, ar kazka panasaus. Kol iseis BC2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu as nezinau ten tikru kainu, cia labai apytikslei. Nu bet as uz ji nemokeciau 150-200lt uz visiskai nauja. NEs matosi jog greitai pabos, zaideju ilgai nebus, o dviese po tokius mapus lakstyt neydomu. Geriau tolia Cod kalt, ar kazka panasaus. Kol iseis BC2.

1. Nemanau kad tu beta zaides

2. Iskur pamatei kad zaideju greit nebus?

Ne į temą

gal reikia ir man kristuolini rutuli isitraukt

3. Ir kuo COD uz ji pranasesnis??

pailsek truputi, matos kad grafikoi stringi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko as nemaciau, cia mano asmenine nuomone, negi jau negalima ir jos pasakyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau ar labai skiriasi ši beta nuo tos pirmosios (kurią žaidžiau), bet man MAG nepatiko visai. Vizualiai (grafika, ginklų garsai, šaudymas ir t.t) man iškart asocijuojasi su CS (tegul ir padidintu kelis šimtus kartų :D ), kurio žiauriai nevirškinu. Labai užkliuvo pati dinamika (ar kaip tai pavadint :) ), kažkaip visas veksmas kaip sulėtintas. Nu gal man taip tik pasirodė po greito ir dinamiško COD. :) Beabejo, didelis žmonių skaičius - pliusas, bet man jis vienintelis...

Lyginti su COD nelabai drysčiau, nes tai visai skirtingo masto žaidimai (map'ų dydžiai, žaidėjų skaičiai ir t.t). MAG - didelis, netgi gremėzdiškas, bet man kažkoks lėtokas ir baisiai atrodantis :)) COD - Mažiukas, bet greitas, plius grafiškai atrodo žymiai mieliau (kaip daug kas žino, esu iš tų, kas grafiką žaidimuose vertina paskutinėj eilėj, bet ką dar vertinti MP FPS'e? Siužetą? ;):) ).

Tikrai nemokėsiu pilnos sumos už MAG. Palauksiu kokios akcijos, arba per sklebimus dėvėtą pirksiu. Bet kol sulauksiu, tai ir BC išeis... :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na reikės vakare atsisiųsti pažiūrėti kas per velnias.

Bet po BFBC2 betos, man BC2 pasidarė vos ne kaip MP FPS idealas :D taip užkabino, taip patiko, kad dabar visus fps kažkaip netyčia pradedu lyginti su BFBC2

P.S. MW2 visiškai nepatiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.