TmX

zadu pagerinti pc

Rekomenduojami pranešimai

sveiki as zadu pakeisti savo motinine plokste ir isideti intel core duo Q8400,Q9400 arba intel core i5 pas mane 480w kompe 450w naudoja mano vaizduske evg gts 250 noriu paklausti ar man uzteks elektros motininei ir procesoriui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

realiai keisk ir maiteka :unsure: jei pries tai buvo 2 branduoliai tai keturi daugiau ryja, gal ant idle ir nesmigtu kompas bet ant gero load turetu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

plyta i ranka pasiimk vietoj pc ir uz elektra moket nereiks :unsure: o taigi maitekai eda tiek kiek sistema naudoja ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz elektra nesusimokesi xD

Ne į temą

Pabuk protingas ir neberasinek NESAMONIU. Jei zmogus nezino koki jam maiteka imti, tai n* ISSIPISINET? Jei tavo bagoti tevai, tai bent jau nemetik siuksliu ant kitu

sveiki as zadu pakeisti savo motinine plokste ir isideti intel core duo Q8400,Q9400 arba intel core i5 pas mane 480w kompe 450w naudoja mano vaizduske evg gts 250 noriu paklausti ar man uzteks elektros motininei ir procesoriui

Seip, i5 tau netiktu jei aps tave 775 socketas yra, ziurek tada i Q9400, nes jis pajegesnis uz 8 serija. O 550w pilnai uzteks, nebent overlockint noresi veliau tai tada 600 isidesi, ir tai jau bus per akis :unsure: Redagavo wtp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

calm down zmogui padekit dek mateika 650W neklausyk to kito, noresi pasimodint ir vel naujo maiteko reikes, beje 10% nuo maiteko parasyto pajegumo nuimk ir gausi realia galia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

b***** bajeriu nepagauni tai tavo bedos.
Ne į temą

Net i offtagus to savo "bajerio" nesugebi ikist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

calm down zmogui padekit dek mateika 650W neklausyk to kito, noresi pasimodint ir vel naujo maiteko reikes, beje 10% nuo maiteko parasyto pajegumo nuimk ir gausi realia galia :D

Ka tu cia zvejoji? su Q9400 ir gts250 laisviausiai 600 uztenka, gi ten ne gtx koks kuris eda beliekiek W. Eik bent jau pasidairyt po turbinimo ar modingo forumus, bent jau kazkiek ziniu igausi, o ne pievas snekedamas. Redagavo wtp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai 550w tikrai uztenka ant q9400 tai tikrai draugas turi q9400 pas ji 550w ir net vaizduske uz mano galingesne gtx 260 ir be jokiu problemu traukia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad traukia tai traukia, uz savaites videskes i high end sumastysi pasikeist ir maiteka keisi, biski i prieky reik ziuret :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad traukia tai traukia, uz savaites videskes i high end sumastysi pasikeist ir maiteka keisi, biski i prieky reik ziuret :D

kas i prieki? imant kad ir 4890 uztektu to 550w maiteko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas i prieki? imant kad ir 4890 uztektu to 550w maiteko.

nesupyk, bet pas tave biski naujos technologijos pasenes reikalas :/ o topic kurejes manau pats issirinks, kaip jam reikes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.