seimas2

Nepavyksta nupatchinti Wave 4 į Wave 3

Rekomenduojami pranešimai

Niekaip nepavyksta nupatchint Dragon Age Origins ir Grand Theft Auto Episodes From Liberty City į wave 3. MW2 nupatchino, o šių dviejų niekaip, vis agbx rašo kad wave4, gal kas galit padėt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gal tu padaręs autofix,kai nupachini ir tikrini tau abgx jį sutvarko? Man kartą taip buvo kaip į wawe 2 pachinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man abgx irgi rase kad vis dar tebera wave 4, bet galvoju aj rasau i acme diska, negaila bus ismest. bet pasirodo veike:) irgi nupachinus rode kad wave 4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man abgx irgi rase kad vis dar tebera wave 4, bet galvoju aj rasau i acme diska, negaila bus ismest. bet pasirodo veike:) irgi nupachinus rode kad wave 4.

Geriau naudok ABGX 1.0.1 versija, tada tikrai žinosi kada nupatchinai. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki paklausiu durno klausimo bet tik del idomumo delios.tai va turiu ixtreme 1,6 ir u***** kisineti active cd i xboxa kai noriu paleisti wawe4 zaidimus tai galvoju jei nupaciniau wawe4 i wawe3 nereiktu kisti active iso disko .mana kad neko neiseis patarkit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau taip su dragon age origins, bet nepaleido xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.