BHD

PAL - NTSC

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu atsisiunčiu Xbox360 iš USA, jis man veiks Lietuvoje? Kaip bus su žaidimais? Ar nučipavus veiks visi žaidimai ir kaip su pajungimu prie TV? Nes iš USA daug pigiau gaunasi (ELITE - 1170Lt).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip patikrinti ar TV palaiko PAL/NTSC? Ir kiek maždaug gali kainuoti atsiuntimas? Tikiuose nesigaus brangiau :lol: Gal kas nors esat bandę ir žinot kainas? Ir kaip su čipais? Koks geriau, kuris optimaliausias kainos ir kokybės santykiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai tarifai siunčiant į užsienį (ČIA), tad kainos ir pas juos panašios bus, gal kiek brangiau. Priklausomai kiek tas XBOX360 sveria. Dar gali per kokį FedEx siųsti, bus brangiau, bet būsi garantuotas, kad prekė tave pasieks veikianti, nesudaužyta.

Redagavo Powka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaunasi net brangiau. Pažiūrėjau keliose įmonėse, tai už parsiuntimą nuo 180-300$..

Tada su tuo dalyku viskas aišku. Dabar kaip dėl čipų? Jų yra daug. Kuris geriausias kainos ir kokybės santykiu? Kurį daugiausiai jūs naudojate ir rekomenduojate?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn kas liecia parsiuntimo tai as uz 12kg is JAV 75$ sumokejau siunciau su USPS o ten tie visi UPS ,DHL ir tt tai trigubai plesia manau kd galima nusipirkt is ebay ir susitart su selleriu kokiu pastu tau issiustu,galima pabandyt ir ivertint kokiu 70$ td muito nereiktu moket bet manau muitinei susigaudytu kd ne 70$ kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaunasi net brangiau. Pažiūrėjau keliose įmonėse, tai už parsiuntimą nuo 180-300$..

Tada su tuo dalyku viskas aišku. Dabar kaip dėl čipų? Jų yra daug. Kuris geriausias kainos ir kokybės santykiu? Kurį daugiausiai jūs naudojate ir rekomenduojate?

o flashinimas taves netenkina,nori cipuot ? kam to reikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su flashinimu man ko geriau brangiau gausis. Visų pirma PC nėra SATA jungties. Antra - neturiu visų laidų. Trečia - nenoriu ardyti X360, Geriau nuvežti žmogui, kuris tai išmano ir poto neturėti problemų. Ir išlaidos gaunasi beveik tos pačios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su flashinimu man ko geriau brangiau gausis. Visų pirma PC nėra SATA jungties. Antra - neturiu visų laidų. Trečia - nenoriu ardyti X360, Geriau nuvežti žmogui, kuris tai išmano ir poto neturėti problemų. Ir išlaidos gaunasi beveik tos pačios.

tai kiek tavo ziniom kainuoja flashinimas ir kiek cipavimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai del laidu ir sata..pas mane ateitum.

O xbox360 as turejau seniau,pries metus.Buvau is Airijos parsiskraidines savom rankom,turiu paprasta telika,kurio pultelis parejes,bet buvau prisijunges xbox360,mirgejo telikas,nebutu imanoma geimint,bet cia del teliko kazkas,ne del boxo manau.

Redagavo vilks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.