Rolazz

Prižiūrim savo PS3 konsolę.

Rekomenduojami pranešimai

Nu valyk kas menesi. nera jau ten sunku juos atsukt ;)

Mano ant stalo guli pavalau kas antra diena dulkes nuo ps3, kad nesikauptu ir gerai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nera reikalo kas savaite geriau kambary issivalyk kad dulkiu nebutu pas manes fatas y metus karta pravalomas ir del nieko nesijaudinu, o varstelius tai ysuk biski ir palik jei niekur nenesioji konsoles tai tikrai nieko nenutiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tie varztukai tik korpusa laiko daugiau nieko , tai gali ir nesukt , cia jau tavo reikalas , ir nemanau kad kas savaite reikia valyt ji , manau uztenka ir kas 3men. nebent pas tave labai jau greit dulkes sesta , as pats neperseniausiai valiau ,nuo pirkimo dienos dar nevaliau ,tai gautus kaskur ~1.6m. ir pasakiciau visai mazai tu dulkiu buvo

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiskaiciau tema sita juokas biski paime sorry :( nieko ten prapust nereik nuvalai su skudureliu dulkes ir viskas , kazkokie termometrai vedinimai nesiojimai nesamones cia visokios ... turiu ps 3 beweik nuo pasirodymo datos ir nieko jam nenutiko ir nenutiks jeigu nepradesi ardyt ir su vakumais pust :( sorry bet juokinga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiskaiciau tema sita juokas biski paime sorry :) nieko ten prapust nereik nuvalai su skudureliu dulkes ir viskas , kazkokie termometrai vedinimai nesiojimai nesamones cia visokios ... turiu ps 3 beweik nuo pasirodymo datos ir nieko jam nenutiko ir nenutiks jeigu nepradesi ardyt ir su vakumais pust :) sorry bet juokinga

palaikau 100% mano ps3 taip ikistas kad pagal ka as cia perskaiciau jis turejo perkaist per penkes min. nors jis pas mane buna yjunktas paromis ir dulkes valau kai jau pacio ps3 nesimato .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

palaikau 100% mano ps3 taip ikistas kad pagal ka as cia perskaiciau jis turejo perkaist per penkes min. nors jis pas mane buna yjunktas paromis ir dulkes valau kai jau pacio ps3 nesimato .

bent jau nesigirt galejai del tu dulkiu.. :):)

man patinka kai mano konsoles ir visi kit idaiktai svarus visada ir blizga. na jei turi chromuotu pavirsiu tai visada turi blizget o ne pirstu anspaudais nutepti but. siaip dulkes protingai pavalyt reikia kartais ir tiek,ka daugiau jau ten darysi. reikia nepamirst kad jei aplink konsole bus dulkiu ,tai jas konsole ir trauks is save aisku.tuo paciu susitrauks visas tas dulkes kuriu mes nenuvalom,ir bus negerai. taigi jei valysim aplink konsole bent jau ir pacia konsole tai ardyt jos tikrai nereiks ir praputinet.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai kur matai tarpelius konsoleje padarytus vedinimo angoms tenais ir prikisk siurbly kad istruauktu, aisku taip neistrauks kaip isardyto bet blogiau nebus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

savo ps3 40 gb islaikiau 4 metus,ir tai padeveta,zaisdavau po 8 valandas per diena,nemanau kad perkaito,ir tai sugedo ziema,jei vasara zaisdavau kai budavoo 30 karscio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man fat 60gb buvo YLOD, bet sutaisiau ir toliau eina. Slima laikui begant isigijau. Per karsciu tai jo technika nelaiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

41F - 95F. ... taip zinoma ir lietuveleje farengeitais matuojam temperatura..

41ºF = 5.0000ºC - 95ºF = 35.000ºC

"Paprastai neleiskit PS3 konsolei viršyti 20-35F aukšciau negu kambario temperatūra." 

tai taip suprasti : kambario temp + (nuo 20ºF = -6.6667ºC iki  35ºF = 1.6667ºC)...
tai cia nesupratau kaip gaunasis su tos minusines temperaturos variantu

nori pasakyti 1.7 laipsnio paklaida tegali buti, ok,- vasara kambaryje +35C ziema +18C sakyciau skirtumas kaip reta... 17 laipsniu

tai kaip cia yra ?

ir FAN video nebeveikiantis, duokit pavadinima bent jau to video

Redagavo nOmad

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit kokia yra normali ps3 fat teperatura? Pas mane pazaidus su fat ir fan utility pradeda labai garsiai uzt :D temperatura turbut virs 70c buna. Nebus dideliu pasekmiu? Ar geriau, kai pradeda greit suktis isjungt zaidima bent 10min kad aprimtu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.