KITT

ps2 nelabai suka dvd

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklaust mano ps2 cipuotas bet nelabai skaito zaidimus kartais uzkrauna, bet buna kad, strigineja arba unable to read data disc tai 1.ka reiktu daryt? 2.IR ar padetu nuvalius laseri mediciniu spiritu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

koks modelis slim ar fat ? ir manau turetu padet jei truputi pavalysi lazeri, tik nepersistenk daug to spirito, nes paskui nebeskaitys lazeris :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausias varijantas duok man savops2, as tau duociau necipuota, bet veikianti, o jei nebijai lazerio sudeginti per google pasieskok ps2 lazer kalibration guide!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

va jum atsakymas, truputuka pasukit, tik truputuka, ir turetu padeti, jeigu nepades, tai kita beda gali buti. ties lazerio stumdomu varikliuku yra plastmasinis tvirtinimas, ta truputi palenk ir opk turetu buti, jau kelis ps2 sutvarkiau. iskaitant ir savaji :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. reikia pagalbos. paskolinau draugui ps2. kai susigrazinau, konsole nebeuzkrauna daugumos zaidimu. kiek mano skurdzios zinios nesa tai lazeris parejo? ar gali but ir kitu gedimo variantu? gal zinot kiek apytiksliai taisymas kainuotu? ir i ka Vilniuje man kreiptis del to? buciau labai dekingas uz ats.

P.S. pas mane slim modelis ir padeda tik sunkesnis daiktas (pvz knyga) padetas ant konsoles dangtelio, tada ps2 sukasi normaliai. bet anksciau to daryti nereikejo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi tik su knyga eina

sveiki. reikia pagalbos. paskolinau draugui ps2. kai susigrazinau, konsole nebeuzkrauna daugumos zaidimu. kiek mano skurdzios zinios nesa tai lazeris parejo? ar gali but ir kitu gedimo variantu? gal zinot kiek apytiksliai taisymas kainuotu? ir i ka Vilniuje man kreiptis del to? buciau labai dekingas uz ats.

P.S. pas mane slim modelis ir padeda tik sunkesnis daiktas (pvz knyga) padetas ant konsoles dangtelio, tada ps2 sukasi normaliai. bet anksciau to daryti nereikejo...

duok draugui per ausi,nes mano manymu uz futbolo kamuoli buvo

dar prie to pacio,as tai pirkau jau toki,ir nemanau,kad cia lazerio kalte,nes drozia jy kas netingi jau berods 3metai,paprasciausiai dangtelis pas mane sandariai nuisidaro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.