konteris

ar jau yra lietuvoi pirkti dbz raging blast?

Rekomenduojami pranešimai

gal topo centre ar kokiam kitam prekybos centre jau yra sis zaidimas ??? ir mazdaug kokia kaina jo butu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau turetu but ''Play" parduotuveje, jie ten greit naujus zaidimus gauna :) bet kaina bus virs 200 ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal nuoroda galetum numest ? o pvz topo centre butu pirkti ar kokia bms ar electro mart ?

Nemanau, kad jie tures, bent jau nesu mates, kad butu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parduotuvese turetu jau buti nueik pasiteirauk arba is internetiniu parduotuviu parsisiusk.Bet as jau parsiisunciau is linkomanijos dbz racing blast :) jau perjejau story ira vegeta ssj3 ir broly ssj3 .deje nemaciau ssj4 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jo nusiflasinsiu ir neveiks pas mane nes 1,6fw yra :whistling: o sitas game wawe 4 ? ir jei pachinsiu nieko nesigaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jo nusiflasinsiu ir neveiks pas mane nes 1,6fw yra :thumbsup4: o sitas game wawe 4 ? ir jei pachinsiu nieko nesigaus

Tai pas tave nuflashinta konsole? Jei sakai 1.6fw ? Tai tiesiog parsisiusk zaidima ir dar isirasyk active.iso ir galesi losti :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet uztat pas mane kazkodel nero neveikia :/ nezinau kokia ten ta problema su nero yra jei veiktu tai issirasyciau o seip tai esu activate iso isirase per img burn bet nepadeda istraukiau dvd ir nieko daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.