pitekantropas

del ps1 zaidimu ant psp

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Turiu ps1 zaidimu disku. Jie visi is turgaus neoriginaliniai. Ar imanoma tokius zaidimus imest i psp kad veiktu. Jei taip tai kaip, jeigu ka tai kai atsidarai diska jo viduje daug visokiu folderiu bei failu. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  pitekantropas parašė:

Sveiki. Turiu ps1 zaidimu disku. Jie visi is turgaus neoriginaliniai. Ar imanoma tokius zaidimus imest i psp kad veiktu. Jei taip tai kaip, jeigu ka tai kai atsidarai diska jo viduje daug visokiu folderiu bei failu. ;)

Skaityti daugiau  

tai aisku gali juos visus zaisti ant psp,tik pirma reikia pasidaryti is disko image faila geriausia .iso ,o tada yra converteris psx2psp ,jis padaro psx zaidima tinkama psp

PSX2PSP_v1.2_With_Popsloader.zipĮkraunama...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va pasiemiau gta 2 diska tada su power iso padariau make inmage file tada su ta programa konvertinau ir idejau i psp. Kai atidarau zaidima ismeta kazkokia lentele ten daug prirasyta ir po to uzgesta ir taip ir lieka juodas ekranas. Ka daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  pitekantropas parašė:

nu va pasiemiau gta 2 diska tada su power iso padariau make inmage file tada su ta programa konvertinau ir idejau i psp. Kai atidarau zaidima ismeta kazkokia lentele ten daug prirasyta ir po to uzgesta ir taip ir lieka juodas ekranas. Ka daryti

Skaityti daugiau  

is disko pasidarai image faila .iso ,tada uzsikrauni kompe PSX2PSP v1.2/PSX2PSP.exe , tada per ji pasidarai is turimo iso failo ,i psp tinkama,tada visa ta kataloga su visais viduje esamais failais imeti i psp PSP/GAME ,o kur tu metei? beje kokia tavo fw ant psp ?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imeciau taip PSP/GAME/GTA 2/EBOOT.PBP ir tada kai atidarai zaidima buna juodas ekranas ir viskas. O gal as ka nors ne taip konvertinau gal ka nors options reik padaryt . Tu man parasyk smulkiai kaip ten konvertint. Mano fw 3.40 oe-a. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka gali reikst "I/O error 32" ?

Redagavo Chuck Norriss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na viska reikia konvertuot,as ir pats dariau is psx disku,ir is torentu dariau,viskas veikia man pasidarius su psx2psp ,tik reikia ten nesupjaut grybo convertuojant ,gali uzsidet ir savo iconu pics ir fono ir muzika,viskas veikia kiek meginau,ir per nethosta veikia,net nereikia zaidimu mest i psp jei turi IR SHELL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą gaila kad wi-fi nemazai batarke sodina.. :lol:
Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kaskodel nekonvertuoja ta programa, ismeta errora ir viskas. sakau gal bin failu nekonvertuoja, tai su alcohol meginau daryt bet alkoholio neagliu instaliuot :lol:

gal kokie nustatimai yra konvertuojan? nes gaunasi tik vienas failas eboot.pbp ir tas ant psp rodo kad corupted. nesuprantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane dbr yra 3.52m versija ta, ir kur man det dbr PSX zaidima i game ar game150? ar kitur isvis?

EDIT: idejau i game150 tai paraso couldnt be loaded ir tuos skaicius o kai imetu i game tik juodas ekranas :D kas ka patartu?

Redagavo zalgirietiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.