Svečias slash

Final Fantasy XIII

Rekomenduojami pranešimai

skeith lyginai su Crysis core sita istorija? kad nera ka lygint,ten juk FFVII priesistore,nuo ko viskas prasidejo,kaip Zakas Clouda susitiko,kaip patapo draugais,kaip Sephirot buvo normalius ciuvas ir turejo draugeliu,ir visi buvo toje pacioje puseja. damn...kas gali buti galingiau,nei suzinoti visa tai.tie kas lose visus su FFVII susijusius zaidimus ir ziurejo AC filma manau tikrai ten prilipe buvo prie to PSP,bent jau as buvau. o cia..na is kazkur istrukta istorija,pasaldinta saldziais intarpais,selejimaisis,bei trumpai sijonais,ir dar kazkokiais kvailais dialogais,jau kartojuosi,bet na...nzn gal japoniskai vis tai skambetu ir normaliau,jei turetume jap voice ir eng subus.

beje ar kas lose Star Ocean 4 ? kaip jum tenai kovos. jau nuobodziau negalejo buti? cia dar kazka gali pasirinkt,o ten..spaudai viena knopke ,nelabai zinai del ko ir kaip bet spaudai ir laimi...visada..bent jau pradzioj,na nebuvai mires ne karto dar kiek losiau,nes tiesiog per daug galingi ten jie...wtf..ar tai rpg isvis..?

dabar sitas FFXIII ,galu paakyt kad seniem FF fanam nepatiko ji net ziureti,turiu omeni kai as losiau o jie ziurejo,na ziuret visad buna idomu ,o ypac FF serija,bet cia ne...budavo taip kad na paziuredavo kai parodydavo kazkiek istorijos,bet tai budavo tik per intarpus..po velniu nuo kada FF istorija tik per intarpus eina...taip ir norisi atgal atsisukt ir paziuret i FFX, FFXII vel ir ismest kokia replikai SE...WTF!! tikrai jau Square buvo unreal, Enix buvo unreal..o dabar..? err..laukiu versus ir laukiu FFXIV ir manau netgi mokesiu pinigus uz ta MMorpg,ko niekad nedariau,ir niekad nemegau MMORPG isvis..bet sitas sudomino rimtai..

Su Crisis Core lyginaus ne pačia istorija, o kaip ji buvo pateikta. Jos dvasia, jausmai, veikėjų vidinis pasaulis ir t.t.

Ne į temą

Star Ocean 4 - labai patiko tiesa sakant. Bent jau man asmeniškai šia Star Ocean dalis yra geriausia. Dėl tupo knopkių paspaudimo - nesutinku aplamai. Pažaistum truputi toliau, suprastum apie ką aš kalbu. Labai daug combo, Blindside sistema, kada jau galima Critical daryti tiesiog apeinant priešą tuo momentų kada jis smugioja (Kaip counter) (Kai-kuriems priešams butina naudoti). Istorija SUPER, pasauliai labai gražiai padaryti. Ir kaimai ir aplamai. Nepatiko tik tupi questai a.la. MMORPG (DEJA VU :) ) ir vėl gi - Disintegration rings sistema. Paskutinį ring galima gauti tik praeinant žaidimą. Bet čia padarytas dalykas gana gerai tame plane kad surenkant 50% trofėjų - nuimamas LEVEL CAP ir galima jau eiti į sekretinį Dungeon, kuriame paskutini bossai jau begioja kaip paprasti priešai nekalbant jau apie kitus. Yra žaidime ir labai sunkių kovų (pvz prieš Phantom kareivius (nespoilinsiu)). Pasirinkimo valdymo labai daug - bet kokį veikėją, nustatymai kokie nori ir taktika ir magijos, skillų pilna kiekvienai situacijai. Nuo pasirinkimų priklauso ir žaidėjai ir istorija. Labai daug sekretinių pabaigų ir žaidimo momentų kada priklausomai nuo to ką duoda bendravimas su kitais komandos nariais.

(Aš pvz išgelbėjau Arumat nuo mirties gale žaidimo. )

. Item creation irgi labai gerai patobulintas palyginus su Till The End Of Time pvz (nekalbu kad TTEOT nelabai buvo subalansuotas ir kokybiškas, nors ir idomus) Taigi šitas Star Ocean nors ir sulaukė nelabai gerų atsiliepimų iš daugelio žmonių - vistiek man lieka geriausias.

P.S. Tas straipsnis dar tiems, kurie galvoja kad aš tiesiog principingas RETRO style fanas. Ne - taip tikrai nera. Koks žaidimas yra senas ar naujas man nera svarbu. Svarbu žaidimo kokybė ir dvasia, kurios deja mažai kur dabar jaučiu.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su Crisis Core lyginaus ne pačia istorija, o kaip ji buvo pateikta. Jos dvasia, jausmai, veikėjų vidinis pasaulis ir t.t.

na ir ok,ir palyginam kaip ji buvo pateikta...turiu omeni FFXIII kaip kokia saldi muilo opera...intarpai+kovos ...visas zaidimas...maziau demesio butu skyre cutscenom ,gal galejo padaryt ir normalu zaidima..sakot graziai atrodo ? o kaip dar gali atrodyt kai lakstai kolidoriais ir ne metro i sali...bent jau man yra daug "grazesniu" PS2 zaidimu nei sitas....ir esme te telsturu kokybej ar rezoliucijoj...esme koki jausma zaidimas suteikia,ir kaip tu jauti ta visa vizualini jo perteikima..ar tik kaip graziu intarpu rinkini...ar tikra istorija su tikrais isgyvenimais....plius ir vizualiai puikiausiai perteikta...ar next gen konsoles tegali tik teksturas geras su graziom aplinkom,ir statine aplinka parodyt....tikrai tik tiek?.....mazoka tada...ne i ta puse hebra pasuko su tais zaidimu kurimais...bent jau su rpg...neveltui kojima sukura nauja MGS ant psp,o Mistwalkers kuria Last Story. gla grazi grafika atima is zaidimo ta dvasia kuria mes taip visada zavejomes,kurejai pamirsta,arba jime neuztenka laiko sukurt gerai istorijai,nes visa laika paskiria grafikai.efektam..intarpam..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies nesutiksiu su scalman. Pvz Lost Odyssey žaidimas - gera grafika, gražus ir nemonotiškos vietovės, kovos magijos ir kitkas. Istorija super, gameplay super. Mistwalker tikrai pasistengė. Reiškia gali kada nori :)

FF XIII šiuo atvėjų tiesiog (pasakysiu rusiškai) - HALTURA...

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies nesutiksiu su scalman. Pvz Lost Odyssey žaidimas - gera grafika, gražus ir nemonotiškos vietovės, kovos magijos ir kitkas. Istorija super, gameplay super. Mistwalker tikrai pasistengė. Reiškia gali kada nori :)

FF XIII šiuo atvėjų tiesiog (pasakysiu rusiškai) - HALTURA...

na del lost odyssey sutikciau is dalies....visai nieko..idomu buvo iki tol kol suprantau kad kazkuriam bosui iveikti turiu tureti kazka,ka turejau rasti kazkur anksciau,ko neradau deje,ir nepamenu kad buciau kazka praziopsojas siaip jau....zaidimas gan idomus, tik...deje nematom priesu realiai vaiksciodami..taciau kovos gan idomios,kaip normalaus FF zaidimo,su siek tiek prieskoniu.

na mistwalker is viso tik kelis zaidimus ir yra isleide aplamai,ir visi jie tikrai geri,matyt man tiesiog nepritiko kazko.

tiek lost odyssey ,tiek blue dragon, turi dar ta "gera" kovu sistema,kas gerai.ir gera istorija ganetinai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del lost odyssey sutikciau is dalies....visai nieko..idomu buvo iki tol kol suprantau kad kazkuriam bosui iveikti turiu tureti kazka,ka turejau rasti kazkur anksciau,ko neradau deje,ir nepamenu kad buciau kazka praziopsojas siaip jau....zaidimas gan idomus, tik...deje nematom priesu realiai vaiksciodami..taciau kovos gan idomios,kaip normalaus FF zaidimo,su siek tiek prieskoniu.

na mistwalker is viso tik kelis zaidimus ir yra isleide aplamai,ir visi jie tikrai geri,matyt man tiesiog nepritiko kazko.

tiek lost odyssey ,tiek blue dragon, turi dar ta "gera" kovu sistema,kas gerai.ir gera istorija ganetinai.

Ne į temą

Nu kad neprisimenu kad kažkas panašaus kad turėti specialų item buvo reikalinga butinai. Tai kad taktikos ir GRINDING buvo reikalinga gana daug - sutinku pilnai. Beto žaidimas padarytas taip kaip seniau buvo su LOD (Legend Of Dragoon) - sunkus levelių kelimas verčia ieškoti silpnų vietų priešo, skillų naudojimo effektyvumo. Vat čia jau taktika prasideda. Pvz General Kakanas bossas (paskutinis susitikimas) tikrai verčia daug laiko sunaudoti sprendžiant strategija. Beto dar vienas unikalus dalykas šiame žaidime kad jeigu PARTY nors vienas žmogus gyvas - nemirtingieji patys savę atgaivina po kelių TURN.

Nu kagi. Perejau (damušiau tiesa sakant) pagaliau šį žaidimą.

Paskutinis bossas gana sunkus (tik pirma forma), bet gana idomus. Istorija tuo momentų tiesa sakant labai suklaidino, nera kažkokio supratimo gal. Toks jausmas kad reikėjo viską staigiai užbaigti.

Pabaiga padaryta irgi labai staigiai ir kažko truksta. (beje čia vieninteli vieta žaidime kur PAGALIAU išgirsime Leona Lewis dainą) Jausmų sutiksiu kad netruksta, bet nesuprantami dalykai bent man:

kodėl jie pavirto monstrų (Fang ir Vanille), ką jie padarė (sustabdė dviejų pasaulių susidurima ar kas?), kas atsitiko aplamai su jais ir kodėl virto kristalais (focus is gone so...)

Žodžių labai daug neaiškumų kaip šiaip buvo pvz spirits within (kažkoks panašumas man istorijos link)

Žaidimas paliko tokį nevienareikšmį jausmą. Iš dalies yra geras, bet truksta daug ko... Geresnis galbut už FF XII IMHO, bet vistiek kažkaip atrodo kad FF serija jau nebe ta, kuri buvo iki Squaresoft ir Enix susiliejimo. Aišku matosi kad Cyberpunk tema kažkaip pradėjo jaustis vos nevisur (Enix trademark???) ir labai neglobaliai ir staigiai pradėjo viskas vykti.

Tikėsimes nuo Versus daug daugiau.

Mano išvada - FF XIII yra neblogas žaidimas, bet neužbaigtas ir su fantazijos ir darbų trukumų. Franchise... Not a game, created with a soul and passion... Unfortunately...

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas man tai labai patiko, nors jis ir yra mano pirmasis ff :D

Gal jau trečią sav žaidžiu tai dabar 11 chaptery, tad ten iškilo klausimėlis :

daug ten šalutinių misijų vykdėt, kai duoda laisvai klajot? Ar pabaigus žaidimą galima jas įvykdyti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daug ten šalutinių misijų vykdėt, kai duoda laisvai klajot? Ar pabaigus žaidimą galima jas įvykdyti? :D

Jio, viska galima padaryti post game (na kai kurias misijas tu privaleis padaryti ir taip), taip kad jei negavai 5 stars kuriai nors gali nepergyventi, dar bus progu pasitaisyti. Nors seip, jei pereini 12 chapteriu, gali padaryti ~45-50 misiju, nes tik paciom paskutinem reikia praktiskai viso crystarium.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisipažinsiu - nežaidžiau.

Ir kalbomis nedažnai vadovaujuosi.

Žinau, kad man žaidimas patiktų tikrai, bet kiek žiūrėjau tai tikrai galėjo būti daug geresnis. Per daug dirbta ant grafikos, bet ką jau padarysi. Šiais laikais visų žaidimų pagrindinis tikslas ir yra - grafika, kad ir kaip būtų gaila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisipažinsiu - nežaidžiau.

Ir kalbomis nedažnai vadovaujuosi.

Žinau, kad man žaidimas patiktų tikrai, bet kiek žiūrėjau tai tikrai galėjo būti daug geresnis. Per daug dirbta ant grafikos, bet ką jau padarysi. Šiais laikais visų žaidimų pagrindinis tikslas ir yra - grafika, kad ir kaip būtų gaila.

Zaidimas pasirodys gerokai geriau, jei tu ji pazaisi! (dar geriau - pereisi)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ipusejau si zaidima ir jau susidariau apie ji nuomone. Linijiskumas apie kuri buvo ilgai kalbeta, na tikrai uzknisa. Tuose map'uose , tiksliau koridoriuose nera nei vieno npc su kuriuo galima pasneketi, nei vieno daikto kuri galima buti apieskoti, rasti kazka idomaus ar vertingo apart skryniu/sferu , kurios juokingai pasleptos issisakojimuose. Tuose map'uose nera ka veikti be kovu, jokio tyrinejimo , nuobodu. Visas upgrad'inimas ir shopinimas vyksta save-point'uose , kokia nuobodybe , ar cia iseitis panaikinus miestus , aplamai miestu nebuvimas yra nesamone , juk miestai tai tarpine grandis tarp dungeon'u ir ilgu musiu , kur galima pailseti , apsipirkti ginklu ir ivykdyti viena kita sidequest'a. Nors esu viduryje zaidimo ,zinau apie quest'us zaidimo pabaigoje , juos kurdami kurejai lyg norejo pasakyti :'norejot sidequest'u , stai imkit' , bet as sidequest'us ne tokius isivaizduoju , jie turi buti viso zaidimo eigoje , turi buti ivairesni ir t.t. Pokolkas FFXIII sudaro ne zaidimo , o pusiau filmo ispudi, kur kovos tik atideda laika iki eilinio video intarpo , ziureti idomu , o zaisti - nelabai.

Pokolkas issakiau kas susikaupe dabar , gal dar pazaidus kasnors pasikeis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ipusejau si zaidima ir jau susidariau apie ji nuomone. Linijiskumas apie kuri buvo ilgai kalbeta, na tikrai uzknisa. Tuose map'uose , tiksliau koridoriuose nera nei vieno npc su kuriuo galima pasneketi, nei vieno daikto kuri galima buti apieskoti, rasti kazka idomaus ar vertingo apart skryniu/sferu , kurios juokingai pasleptos issisakojimuose. Tuose map'uose nera ka veikti be kovu, jokio tyrinejimo , nuobodu. Visas upgrad'inimas ir shopinimas vyksta save-point'uose , kokia nuobodybe , ar cia iseitis panaikinus miestus , aplamai miestu nebuvimas yra nesamone , juk miestai tai tarpine grandis tarp dungeon'u ir ilgu musiu , kur galima pailseti , apsipirkti ginklu ir ivykdyti viena kita sidequest'a. Nors esu viduryje zaidimo ,zinau apie quest'us zaidimo pabaigoje , juos kurdami kurejai lyg norejo pasakyti :'norejot sidequest'u , stai imkit' , bet as sidequest'us ne tokius isivaizduoju , jie turi buti viso zaidimo eigoje , turi buti ivairesni ir t.t. Pokolkas FFXIII sudaro ne zaidimo , o pusiau filmo ispudi, kur kovos tik atideda laika iki eilinio video intarpo , ziureti idomu , o zaisti - nelabai.

Pokolkas issakiau kas susikaupe dabar , gal dar pazaidus kasnors pasikeis...

Ne į temą

butent kad taip ir yra.chema mazdaug tokia: video intarpas,tada kovos kovos kovos,tada vel video intarpas.man mapai net neidomus tikrai.sakot grazus..na cia kaip paziurejus.man grozis tikrai ne pixeliuose siaip jau ,ir ne efektu galybej.ir nepasakyciau kad zaidima idomu ziuret is salies.na pats losiau ji kai salia buvo FF fanas..ir jo ispudis buvo mazdaug toks..WTF!!! paziuredavo jis ta video,po t o eidavo toliau nuo ekrano kai kovos prasidedavo,ir ateidavo vel paziuret video..visas idomumas ir baigesi..

man pats zaidimas tai saldus video intarpai sujungti kovom.nieko daugiau nera..intarpai ilgiausi,juose kalab beleka,dazniausiai ne i tema visai.nzn ar istorija vystosi intarpuose ar kur,nes jei atmest intarpus tai pacio zaidimo kaip ir neliktu visai..ne tokie FF buvo ,oi ne tokie...kol kas sega padare geriausia rpg ant next gen,ka iki siol teke losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Speju Scalman'as kalba apie "Resonance of Fate" :wacko: O siaip sutinku su jūsų nuomone dėl FFXIII - labai nuvylė. Prisipažinsiu kad numečiau aš jį 10 čaptery, ant tiek nuobodu pasidarė. Story gal ir nieko, bet jau mūšiai koridoriuose....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvoju gal FFXIII paraut is kur ir pradet lost, nors niekad nei vieno FF nebandziau. Tai norejau paklaust ar verta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulau imti senesniu FF nezinau kaip kitiem bet man lyginant su senesniais FF serijos zaidimais FF13 labai lievas, apart grafikos tai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos