Svečias slash

Final Fantasy XIII

Rekomenduojami pranešimai

SE , wtf tu padarei su tuo zaidimo linijiskumu , jau vien tai slegia net nezaidus zaidimo. Kiek skaiciau atsiliepimu , tai visi skundziasi del per didelio kiekio cut-scene'u , na ir seniau ju buvo per daug , bet siame tai perdeta. Na daug prisiklausiau ir prisiskaiciau, bet vertinsiu , kai pats pabandysiu.

kalbant apie cutscenes,na kas per daug tai gal ir nesveika,nors jei jos labai gerai isilieja i zaidima tai gal ir nieko...siaip FFXIII JAP versijos diskas buvo isnarstytas tai tipo viskas uzima apie 30GB , o pats zaidimas kazkur apie 8.5GB gal..visa kita ne zaidimas :) del to linijinio tai nuuu....jo ...as tai manau kad vistiek zaidimas bus geras...vis del to FF , apie SE tai kazkaip nesinori net sneket,kokius "perliukus" kelis jie paleido siemet...man kazkaip jau nuomone linksta prie to kad deje deje ,bet is FF irgi padare tik komercini zaisliuka,pinigam daryt...kam reikia ilgo gameplajaus,geriau kruva CGI ,kurie uzima daugiau nei puse disko...nors mano manymu pats labiau noreciau matyt real time cutscenes o ne CGI...va tas patiko FFXII jau kad buvo nemazai real taimu,....

Kad senesniuose nedaug buvo, ypač 12,t ai iš vis beveik nebuvo cut scenes. Tikiuosi šitam bus daug DAUG jų :)

na bet real time cutscenes irgi skaitosi,kuriu tikrai nera mazai, virs 1 val tai tikrai....ir kas man labiausia patiko FFXII .. :) , toks biski Vagrant story Cinematic stilius....labai gerai padarytos ir labai ispudingai atrodo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kalbant apie cutscenes,na kas per daug tai gal ir nesveika,nors jei jos labai gerai isilieja i zaidima tai gal ir nieko...siaip FFXIII JAP versijos diskas buvo isnarstytas tai tipo viskas uzima apie 30GB , o pats zaidimas kazkur apie 8.5GB gal..visa kita ne zaidimas :) del to linijinio tai nuuu....jo ...as tai manau kad vistiek zaidimas bus geras...vis del to FF , apie SE tai kazkaip nesinori net sneket,kokius "perliukus" kelis jie paleido siemet...man kazkaip jau nuomone linksta prie to kad deje deje ,bet is FF irgi padare tik komercini zaisliuka,pinigam daryt...kam reikia ilgo gameplajaus,geriau kruva CGI ,kurie uzima daugiau nei puse disko...nors mano manymu pats labiau noreciau matyt real time cutscenes o ne CGI...va tas patiko FFXII jau kad buvo nemazai real taimu,....

na bet real time cutscenes irgi skaitosi,kuriu tikrai nera mazai, virs 1 val tai tikrai....ir kas man labiausia patiko FFXII .. :) , toks biski Vagrant story Cinematic stilius....labai gerai padarytos ir labai ispudingai atrodo...

Nu 1val čia tas pats kas nieko :) kai žaidimas 50+ valandų. Norėtusi kokių 6val bent jau.

Redagavo Genijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butent apie real time cut-scen'us ir kalbejau, nezinau kiek ju tiksliai , bet nemaziau nei CG , aisku viskas turetu tureti saiko , bet jei SE nusprende, kad jiems tiek reikia istorijai pateikti, tai tebunie, tik nenoreciau valanda zaisti ir valanda poto cut-scene'us ziureti, lyg koks MGS4 butu, kur jau nebeiskesdavau tu intarpu ziureti , nes jau tikrai uzknisdavo, ne delto , kad butu neidomus , bet man jau buvo perdaug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butent apie real time cut-scen'us ir kalbejau, nezinau kiek ju tiksliai , bet nemaziau nei CG , aisku viskas turetu tureti saiko , bet jei SE nusprende, kad jiems tiek reikia istorijai pateikti, tai tebunie, tik nenoreciau valanda zaisti ir valanda poto cut-scene'us ziureti, lyg koks MGS4 butu, kur jau nebeiskesdavau tu intarpu ziureti , nes jau tikrai uzknisdavo, ne delto , kad butu neidomus , bet man jau buvo perdaug.

o man MGS4 intarpu tikrai nera per daug,bet jie man butent kad neidomus.,turiu omeny beveik visi intarpai eina su info ir jokio veiksmo beveik...ten sedi kalba ar pnz ,ipac tam lektuve...nu ir siaip...o real time intarpus as labai sveikinu kai jie yra tikrai kieti,kaip MGS3 pvz,ar Vagrant Story,ar kad ir tam paciam FFXII ,ten tai buvo nerealu isvis....pvz Yakuza3 turi 2 val intarpu viso sudejus...bet tas nieko nesako kad cia per dayg ar per mazai.jei intarpai isilieja i pati zaidima,lyg ziuretum viena procesa,kur istorija seka toliau ir pan,o ne kur atsiranda koks CGI kur rodo kazka kas nelabai susije su tuo ka tuo metu losi...del manes tu intarpu gali buti kuo daugiau,bet visa visuma kuri sudaro zaidima turi itraukti....tikrai nustebinti,kaip mane nustebino pvz MGS3 intarpai...MGS4 kazkaip nebuvo man ispudingi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena is nedaugeliu vietu kur dingsta FFXIII linijiskumas http://www.gametrailers.com/user-movie/fin...aylist=featured

Man tokie map'ai labiau priimtini.

Ne į temą

geras...sita vieta man taip primine toki pat lakstyma po mapa per FFXII ,nu lygiai taip irgi... :) is dalies linijiskumas nera blogai jeigu zaidimas gerai uzveza ,tada tiesiog losi visa ir tiek..gali buti bet koks geras oepn worldas jei jis bus booring tai nieko is to nebus...bet aisku siaip laikais jau norim netik graziai blizganciu fonu ..kazkaip nu man neuztenka vien tik N kartu daugiau pixeliu ...daugiau nieko naujo ??..turiu omeny kardinaliu paskeitimu,labiau real life galetu buti.eh gaila next gen ne ta linkme ejo...ne ta kuria man noretusi bent jau..todel jei anskciau losdavau tik su ps2 ir i pc net neziuredavau,su next gen konsolem kazkaip pradejau labiau lost ant pc...nes daugelio geimo tiesiog negaliu ikirst apie ka jie galvojo kurdami tokius zaidimus?? :) svarbiausia parduot preke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Final Fantasy 13 Trailer Reveals English Voices

If you've been keeping up with Final Fantasy XIII and its previous trailers, then the scenes in this latest one may seem a bit familiar. But that doesn't mean you should skip it, as it has one thing the others lacked: English voices.

Alongside the trailer, we've got three new screenshots to whet your appetite for Square Enix's latest RPG, which hits North America and Europe in PlayStation 3 and Xbox 360 form March 9. If you can't wait that long, a playable sample of the game can be found on a touring bus, currently in the San Francisco and Bay area through January 16.

Kadangi neiseina idet video tai va http://www.shackvideo.com/?id=16585 Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pamacius ta international treilery : http://www.gametrailers.com/video/internat...l-fantasy/60730

graudu ziureti. kazkokia muilo opera nedadirbta.

Daugely FF yra muilo operos , o ar sis nedadirbta dar per anksti sakyti, juk nei vienas dar jo nezaidem. Vidutiniskai pasirode veikeju igarsinimas , Vanile tai visai apgailetina , negi SE negali geros igarsinimo komandos rasti , reiketu pavyzdi is MGS imti , koks turetu buti igarsinimas. Ir dar prie ko ta Lewis su savo gabalu, na man asmeniskai tai visai ne i tema. Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del igarsinimo tai meh, girdejau ir blogiau, bent jau balso tembrai neapsunkina virškinimo. Bet žinoma, aš sumokečiau 50% daugiau, kad tik gaut originalu garsinima, nes japoniška versija yra aukščiausio lygio (vien tai kad lightning garsino viena geriausiu ir mano megstamiausiu seiyuu - Maaya Sakamoto).

O del tos main theme aš net ir nesupratau. Paprastai juk, su pagrindiniu žaidimo vokaliniu track, žaidejai buna supažindinami jau žaidimo eigoje (ivairiu aranžuočiu formoje), o tai kaip bus dabar, perejai žaidima, pasiklausei pirma karta ta dainele ir tiek žiniu? Meh, čia velgi paimčiau japoniška varianta, jis bent jau buvo kuriamas specialiai žaidimui...

O šeip, žaidimo laukimas gan apkarto pot tokiu naujienu kaip smarkiai apkarpyto content ir originalaus voice track nebuvimo ps3 versijoje, idomu kam čia reiketu dekoti? :/

Redagavo Skeith
žargonas as always. Ir kada tu priprasi jau nenaudoti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Why There's A Naked Final Fantasy XIII Character Model

Nuotrauka

Nuotrauka

Looking through the assets on the Final Fantasy XIII game disk data, Japanese website MADOKA Park! apparently noticed something. Something naked.

After looking through the disk and turning up character models for all the main characters as well as main Summons and weapons, the site discovered a character model for Oerba Dia Vanille, and she does not appear to be wearing clothing.

MADOKA Park! confirmed with a friend who had cleared the game that no Vanille scenes that would use a model like this appeared in the game, leaving the site to wonder if this is a test model and to burst out laughing.

*SPOILER*

However, as it has been pointed out, there is a scene where Vanille transforms from a crystal back into a human. She is naked (but covered) during the transformation. This, it seems, would be the character model for said scene.

*SPOILER*

Everything makes sense!

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Japonijoje jau prekiaujama “Final Fantasy XIII”.

Data: 2009-12-17

Pagaliau japonai sulaukė. Nuo šiandien jų šalyje pradėta prekiauti vienu laukiamiausiu žaidimu “Final Fantasy XIII”. Prekyba prasidėjo lygiai septintą valandą ryto. Kaip tik šiam laikui prie daugelio žaidimais prekiaujančių parduotuvių jau buriavosi keli šimtai šios serijos gerbėjų. Kai kurie užėmė eilę dar išvakarėse.

Japonijoje prekiaujama tik “PlayStation 3″ konsolėms skirtomis žaidimo versijomis.

Europoje ir Amerikoje šis žaidimas pasirodys kitų metų kovo 9 dieną. Pasirodys tiek “PlayStation 3″, tiek XBOX 360 žaidimo versijos.

Šio žaidimo visame pasaulyje tikimasi parduoti ne mažiau 6 mln žaidimo kopijų.

Tryliktasis “Final Fantasy” yra tradicinis japonų vaidmenų žaidimas, kurio pagrindinė herojė – mergina vardu Laitning. Žaidimo veiksmas vyks dviejuose pasauliuose – saugiame “Kokone” ir Pulse, kurioje gyvena monstrai.

http://www.computerbild.lt/2009/12/17/nauj...al-fantasy-xiii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos