Svečias slash

Final Fantasy XIII

Rekomenduojami pranešimai

Galiu pasakyti, kad vienas iš mano "fetish" (things that turn you on) yra stockings. Ši mergina jų turi. @_@

Ir kitas dalykas tas languotas gotikinis sijonas, another one of teh fetish.

Oh well Square-Enix, ya got me there, suddenly im all interested in this game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Final Fantasy XIII: Episode Zero tells backstory

Square Enix updated the official Japanese Final Fantasy XIII website today. The Report tab has a rundown of the Final Fantast XIII Premiere Party a couple of weeks ago and the Spec tab now has a list of the major staff working on the title. Also added was a section under 04 of the Special section, which announces something rather interesting. A translation from andriasang.com sheds some light on the matter:

"Episode Zero: Promise is a web novelization consisting of a series of stories that lead up to the main FFXIII story, potentially adding further insight into the game. The stories are being penned by Jun Eishima, who's worked on a number of other Square Enix novelizations.

The first episode, titled "Encounter," will available online later this month."

It is unknown at this point whether or not Episode Zero: Promise will be translated into English.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matosi nesveikas geimas bus, bet ar čia tik man taip atrodo ar tas blondinas taip sakant "antrasis" pagr. charakteris yra truputį per senas tai Lightning seseriai?

Aš nežinau, gal dėl jo rūbų jis vyresnis atrodo, bet pirmas dalykas ką pagalvojau tai "pefofilizmas".

Bet ką čia ir bepridurti visos japonų sukurtos merginos atrodo labai jaunos ir jie vis teigia, kad jos apie 17 metų ir mes jas matom kaip tikrai attractive, tai visi mes tokie. Tikriausiai nieko tokio, i love loli. X3

Ne į temą

P.S scalman ir shliuzai tikrai būtų gerai jei jūs vyrukai ir patys šiek tiek pakomentuotumėt, ne daug kas komentuoja į visus tuos RPG ir t.t, tai nebūkit botai ir tik nepostinkit info, duokit man diskusiją nes šis forumas darosi nuobodus. :/
Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

P.S scalman ir shliuzai tikrai būtų gerai jei jūs vyrukai ir patys šiek tiek pakomentuotumėt, ne daug kas komentuoja į visus tuos RPG ir t.t, tai nebūkit botai ir tik nepostinkit info, duokit man diskusiją nes šis forumas darosi nuobodus. :/

Ne į temą

del to komentavimo tai as pats sau darau staigmena su daugeliu nauju zaidimu ir neskaitau per daug info,neziuriu per daug video ir pan...kad cia idedu tai dar nereiskia kad as ten viska perziuriu ar perskaitau.. :) . nzn nenoriu sugadint to jausmo kai apie zaidima zinai ne per daugiausiai pries jam iseinant...todel domiuosi tik tuo kas neatskledzia per daug info apie zaidimo eiga,veikejus,story...todel komentu daug ir nera...

o del situ dvieju balandeliu tai man tas labai patinka siaip jau,na tas ju amziu galbu skirtumas...ir beje koks skirtumas kad guy visada buna vyresnis uz drauge,man tas tinka paciam labai gerai,todel suprantu kodel japonai i tai labai daug atsizvelgia,be to tai labiau traukia,ir tai yra labiau sexualu...taigi cia viskas labai gerai...atrodo kad turesim labai idomiu intarpu zaidime kur tikrai bus kuo pasigrozeti..bent jau man :):)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Primygtinai rekomenduoju parsisiusti paskutinio trailerio 1080p varianta is japan psn store (kazkur 700+ mb). Vaizdai nepakartojami, turintiem 40"+ televizorius rekomenduochiau seilinuka ir apatinio zandikaulio laikikli. Deja, po sito nuostabaus trailerio pasakiau sau, daugiau jokiu ff13 clipu, nes pernelyg jau daug siuzeto spoileriu, na nebent ziureti be garso...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai ta mergina atrodo jaunai bet is kur mes zinom , jog jai nera 18 metu :] jai yra pateikta info tai sry ,seip kodel gi ne jai jum butu daugiau metu ar nedraugautumet su jaunesnia panele nors jai ir butu 17 ir atrodytu kaip tuose screnhotose arba video tai nemanau ar jus kreiptumete demesi i ka nors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

New FFXIII Scan Appears from Japan

Nuotrauka

A new scan of Final Fantasy XIII has appeared from Japan.

We dont quite know which publication it is from, but we’re pretty certain this isn’t most likely from Famitsu.

The scan shows the blue-haired Aussie speaking character from the end of the Tokyo Game Show trailer, who is supossidly known as Oerba Yun Fang according to early translations, with her summon being Bahamut.

However we again must stress this hasn’t been confirmed yet as these are early translations that are going about.

Catch the scan after the jump.

Game’s out on December 17 in Japan for PS3. There will be alot more info on the game next week in Famitsu.

Nuotrauka

Nuotrauka

2 FFXIII scans leaked today revealed the name of the mysterious woman who was first seen at the end of the TGS09 trailer. Her name is Oerba Yun Fang. Strangely Vanille’s name is Oerba Dia Vanille. Could this mean Fang’s a sister of Vanille? More details are currently unknown but I’ll update this post when I find more. The scans also features an artwork, and two CGI images: Sazh with his summon and Fang with a … lance/rod (?)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip atrodys visu pamegti chocobai FF XIII

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

o cia rasoma kad FFXIII bus pardavinejamas su FFXIV beta kodais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Final Fantasy XIII Hits PS3 and XBox 360 on March 9, 2010

Square-Enix's announcement has been revealed- Final Fantasy XIII will hit Sony's PS3 and Microsoft's XBox 360 consoles on March 9, 2010.

Introducing both sets of platform owners to the sky city of Cocoon, the game (which hits in Japan on Dec. 17) will include a new battle system, a "dramatic story" focused on the emotions of the character and will feature a Leona Lewis single as the game's opening theme.

To quote: The time has come, folks! The countdown’s over – we wait no more!

As promised, the FINAL FANTASY XIII developer team put together a special message to celebrate with you the history of the series and reveal new details of its latest – and long awaited – chapter.

But I won’t say more and leave the stage to the game Producer himself, who wanted to write a few lines for the occasion, exclusively for the PlayStation blog.

Hello, this is Yoshinori Kitase, Producer of FINAL FANTASY XIII.

I am very excited that the launch of the latest chapter of the FINAL FANTASY series is just around the corner.

We have prepared a special video for FINAL FANTASY XIII including new footage and some very important information I am sure you will be happy about. It is now available for all of you to watch, so please check it out.

Pagaliau paskelbė išleidimo datą. 2010 kovo 9 dieną

Ne į temą

Kažko keista čia, nemažai gerų žaidimų išeis kitu metu kova... :D GT5(JAP),GOW3,BF:BC2 tarp jų kaip pastebėjot ir FFXIII
Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos