SoulMak3r

PSN problema

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

O gal gali man paaiškinti kuo susiję windai (PC) su PSN (PS3)? Nes kažkaip nelabai pagaunu... Suprasčiau jei būtų sukurtas networkas tarp PS3 ir PC, bet tai SoulMak3r lyg ir to neminėjo.... Tai vat ir įdomu pasidarė... :D
Ne į temą

Susiję ne grynai Win ir PSN'as, bet tas, kad SP2 (ir Vištoj, ir XP) yra padarytas nesąmoningas dalykas registre. Jis kažkokiu būdu (neranda ip) neleidžia išnaudoti kai kurių modemų jungiant per PSN (nesakau, kad būtinai PSN, gal ir kam kitam, bet PSN'ui taip pat turi įtakos.) Tiesiog reikia pakeisti keletoj vietų skaičiukus (iš 0 į 1, t.y. iš disabled į enabled) ir viskas susitvarko. Prašau, pasiskaitinėk, kokį galvos skausmą turėjau, susitvarkiau ir nusprendžiau rašytis Win 7, kad tokių stebuklų daugiau man nebūtų. http://support.microsoft.com/kb/928233

P.S. Temos autoriui siūlau pamėginti padaryti mano duotoj nuorodoj aprašytą veiksmą.

Redagavo Chaosmaker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kad ten, kiek suprantu (o tokiuose dalykuose aš tikrai nedaug suprantu - prisipažįstu :D ) aprašyta problema, kai PC pajungtas į tinklą.

O būtent SoulMak3r'io atveju nebuvo paminėtas tinklas. Spėju, kad pas jį (kaip ir pas mane) PC ir PS3 pajungti tiesiog prie modemo/routerio (greičiausiai - Pirelli) ir veikia nepriklausomai vienas nuo kito. Tai vat man ir įdomu, kaip gali windowsai įtakoti PS3 veikimą, kai aš galiu išvis PC išjungti ir ramiausiai toliau naudotis netu ant PS3? :D)) Mano manymu SoulMak3r'io problema arba modemo nustatymuose, arba PS3....

Jei nusišneku, prašau pataisyti ir paaiškinti. Būsiu dėkingas :D

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kad ten, kiek suprantu (o tokiuose dalykuose aš tikrai nedaug suprantu - prisipažįstu :D ) aprašyta problema, kai PC pajungtas į tinklą.

O būtent SoulMak3r'io atveju nebuvo paminėtas tinklas. Spėju, kad pas jį (kaip ir pas mane) PC ir PS3 pajungti tiesiog prie modemo/routerio (greičiausiai - Pirelli) ir veikia nepriklausomai vienas nuo kito. Tai vat man ir įdomu, kaip gali windowsai įtakoti PS3 veikimą, kai aš galiu išvis PC išjungti ir ramiausiai toliau naudotis netu ant PS3? :D)) Mano manymu SoulMak3r'io problema arba modemo nustatymuose, arba PS3....

Jei nusišneku, prašau pataisyti ir paaiškinti. Būsiu dėkingas :D

Na jei tikrai taip, tada sorry, maniau netą nuo PC naudoja žmogus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O gal gali man paaiškinti kuo susiję windai (PC) su PSN (PS3)? Nes kažkaip nelabai pagaunu... Suprasčiau jei būtų sukurtas networkas tarp PS3 ir PC, bet tai SoulMak3r lyg ir to neminėjo.... Tai vat ir įdomu pasidarė... :D

is pc paskirsto neta i ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pc paskirsto neta i ps3

Nu tai reikėjo iš karto taip ir rašyt, kad pas tave būtent taip padaryta viskas. Žmonės dabar turi spėliot kaip ten pas tave kas pajungta? Daryk tada taip kaip tau patarė Chaosmaker'is. Greičiausiai winduose ir bus problema. Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot kas pas mane per problema kaip jungios i PSN tai ismeta toki error an error occurred during communication with the server this is a DNS error

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

error an error occurred during communication with the server this is a DNS error

80710102

kaskas panasaus turi but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tau konsole duoda klaidos koda, kad zinotum ka daryt, o pabandyt reikia rankiniu budu suvest dns adresa, ten kur visi interneto nustatymai yra man padejo. Jei pas tau windowsai tai Start > Run > cmd > [enter] po to ipconfig ir enter rasi visus ip ir panasiai ten bus dns

Redagavo vytioha

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.