SoulMak3r

PSN problema

Rekomenduojami pranešimai

Kas gali padet, paiskint, del iskilusios bedos. PSN neprisijungia account, raso, kad An errors has accurred. You have been signed out of PSN (8002AD3D)

Gal buvo kam panasi situacija? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

8002AD3D - Cannot Log into PSN - Is the PSN down? Try manually configuring your PS3 IP info. Try disabling medai server connection in the PS3.Bandyk įrašyt dns [208.67.222.222] [208.67.220.220] [255.255.255.0]

pabandyk dar ineit i savo rauterio meniu ir suvest šitus portus. 80TCP, 443TCP, 5223TCP, 3478UDP, 3479UDP, and 3658UDP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane same shit buvo ir dėl to Windows'ai kalti buvo. Jeigu Vista SP2 pas tave, tai žinok, kad jie nelabai mėgsta veikti su PSN. Siūlau ant kito PC pamėginti ir viskas bus aišku. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neperseniausiai tj atsitiko, net slaptazodi daug kartu keiciau, galvojau kad vis kazka ne taip vedu. Visur ieit galiu iskyrus ten kur praso prijungt accounta.

Nu dns keiciau, nko gero. Pas mane WinXP SP3, zebra netas. Pas mane padidino greiti neto, gali tj itakot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne,nebent routerį kitą gavai

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinote kokio greicio interneta reikia tureti, kad normaliai be jokiu metimu online zaisti? Tiesiog parasykite koks jusu interneto greitis ir ar jusu nemeto is PSN, "nelagina" kai zaidziate ir t.t.

Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

download 60kb/s no lag.

Jeigu tu is paprasto plano i + perejai, tai tau tikriausiai Mac adresas prisiriso prie PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

download 60kb/s no lag.

Jeigu tu is paprasto plano i + perejai, tai tau tikriausiai Mac adresas prisiriso prie PC.

Ne į temą

Dekuj, padejai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tau pasiseke ;) supratau kad nieko gero, kai nezinau kas buna tj ir paklaust nezinau kaip, nes visur tas pats atsakymas, td reiks laukt kol savaime susitvarkys viskas ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesusitvarkys savaime. Nežinau, man tai atsitiko taip, kad ne iš šio ne iš to į PSN pradėjo neįleist. Po netą naršyt galėjau, update siųst leido, o į PSN niekaip.. Pasiskaičiau info pagal metamą error ir radau šiek tiek naudingų dalykų, tačiau nieks nepadėjo, naudingiausias patarimas buvo rašytis Win 7 ir nematyt bėdų, patariu ir tau tą patį veiksmą padaryt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O gal gali man paaiškinti kuo susiję windai (PC) su PSN (PS3)? Nes kažkaip nelabai pagaunu... Suprasčiau jei būtų sukurtas networkas tarp PS3 ir PC, bet tai SoulMak3r lyg ir to neminėjo.... Tai vat ir įdomu pasidarė... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.