Luigi

VA PlayStation

Rekomenduojami pranešimai

Bendromis pastangomis idedu numeri 42. Didelis dekui audriusvaldo ir Impaler

Nuotrauka

Papildžiau numeriu 49

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kelis numerius permečiau, tai pasirodė įdomus žurnalas. Galėtu ir dabar panašų sukurti, buvo computer bild žaidimai, bet jau nebėra... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papildžiau numeriu 53.

Nuotrauka

Ir tai paskutinis žurnalo numeris. Kažkaip liūdna buvo laikyti paskutinį mėgstamo žurnalo numerį. Dar liūdniau buvo skaityti kaip Ričardas Jaščemskas atsisveikino su visais savo skaitytojais. Galbūt kaikas mane laikis kuoktelėjusiu, kad pirkau tiek numerių. Bet kai neturėjau nei PC, nei juo labiau interneto, tas žurnalas man buvo nepakeičiamas informacijos šaltinis. Žurnale rašė nemažai talentingų žmonių, kurių recenzijų buvo nepaprastai idomu skaityti. Ilsėkis ramybėje VA PlayStation ...

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didelis didelis dėkui Luigi už visą šį nuostabaus žurnalo pack'ą! Už kantrybę, už sugaištas valandas laiko dedant žurnalus ant skanerio, laukiant kol bus atskanuotas kiekvienas puslapis, PDF klijavimus. Ačiū!!

Už kiekvieną įdėtą žurnalą skaičiuojant po savaitę laiko gaunam grubiai metus laiko VIP'o Luigi'ui. :first:

Aš pats asmeniškai priglaudžiau visus žurnalo numerius, o ateityje padarysiu juos prieinamus visam laikui iš PLM serverio.

net ir Donkey Kong'as ploja tau ;)

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susirinkau visus V.A. PlayStation numerius, todel butu nuodeme nepadekoti...

Nuotrauka

...uz milziniska akmenine kantrybe, sunaudota laika, bet svarbiausia suteikta galimybe tureti visus sio zurnalo numerius kiekvienam is musu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū visiems už padėkas. Prisipažinsiu , kad kai pradėjau darbus, nė pats netikėjau , kad man pavyks. :) Buvo kartais net negalėjau pažiūrėt į spintele kur žurnalai sudėti. :) Bet užtat dabar visi žurnalai guli kompe ir niekur toli nepasimes. Kaip tas 42 numeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi numeriai bus įkelti į naująją PLM v3. Nepergyvenkite, kad kai kurių numerių neina parsisiųsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.