Luigi

VA PlayStation

Rekomenduojami pranešimai

Oi atsimenu šitą žurnalą gerai, kažkada nupirko 1numerį tai dar mažas buvau tik paveiksliukus pažėdavau ir viskas :), po to bandžiau ieškot paauges nes kiek pasiskaičiau ten tai tikrai gerai aprašydavo ir šiaip gerų patarimų apie žaidimus būdavo :) netgi tą žurnalą iki dabar turiu bet tik nežinau kur nukištas(tikiuosi neišmestas :) ) dar su kick-out dežute kaip priedą gavau :). Tikrai reiktų kad kažką panašau pradėtų vėl gamint, nes bent jau dabar tai tik vieną perku tai "Computer Bild" nebandžiau to Computer Bild apie game'us tik, bet tokie kaip PC Gamer tai netraukia manęs...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi atsimenu šitą žurnalą gerai, kažkada nupirko 1numerį tai dar mažas buvau tik paveiksliukus pažėdavau ir viskas :), po to bandžiau ieškot paauges nes kiek pasiskaičiau ten tai tikrai gerai aprašydavo ir šiaip gerų patarimų apie žaidimus būdavo :) netgi tą žurnalą iki dabar turiu bet tik nežinau kur nukištas(tikiuosi neišmestas :) ) dar su kick-out dežute kaip priedą gavau :). Tikrai reiktų kad kažką panašau pradėtų vėl gamint, nes bent jau dabar tai tik vieną perku tai "Computer Bild" nebandžiau to Computer Bild apie game'us tik, bet tokie kaip PC Gamer tai netraukia manęs...

Gali pcgamer pirkti. As ji kartais perku tai man visai patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neimkit tu visokiu PC gamer'iu imkit koki CBLz-Computer Bild Lietuva Zaidimai apraso ir koncoliu zaidimus ir PC,na tikrai mielas zurnalas ;] nei koks pc geimeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh seni geri laikai.... Pradejau pirkti nuo 4 numerio man rods,dar daug ju turejau tik gaila,kad kaskur dauguma dingo ,tai kokius 8~ teturiu.Paskutinis pirktas nr buvo kai jau buvo pastorintas labai,ir priedo buvo tuscia cd dezute :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

19 numeryje truko puslapio, ištaisiau. Ačiū Neverend , kad man pranešė. Praleidžiu tik reklaminius puslapius.

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.