Luigi

VA PlayStation

Rekomenduojami pranešimai

Taigi jeigu žinote buvo toks žurnalas VA PlayStation , kuris jau neleidžiamas. Ir aš turiu visus numerius. Kadangi manes paprašė vienas narys , o tiksliau Neverend. Bandysiu ikelti visus numerius iš eilės. Jeigu ušteks jėgų ir laiko , nes jų virš 50 :D

----

Luigi sukėlė visus numerius, greitu laiku jie pasirodys FAILUOSE.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu dar kelis zurnalus :D vienintelis geras lietuviskas video zaidimu zurnalas ;) gaila, kad nebeleidzia jo ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu daug tu zurnalu. Su vienu is ikureju "Artojumi" buvom neblogi pazystami.Gaila ,kad viskas taip susijaukė jiems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu daug tu zurnalu. Su vienu is ikureju "Artojumi" buvom neblogi pazystami.Gaila ,kad viskas taip susijaukė jiems.

kuria prasme susijauke? kiek pamenu paskutiniame nr buvo rasoma kad mazai pelningas del to ir nutraukiamas...

pas mane apie 40 sio zurnalu numeriu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susipyko su valdyba ir finansavima permete kitiem zurnalam apie PC zaidimus.Paskutinius metus žurnalas ėjo stipriai suplonintas ir tiražas buvo nedidelis.Buvo einama kryptingai prie leidinio likvidavimo.Ar buvo pelningas kitas klausimas.Kiek mano žinioje į dugną netempė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek zinau Artojas yra games.lt adminas ne ?

Kam tu zurnalu apie PC grajus,tik nevykialiam tokie,kaip dabar yra PC gamer ji perka bet nesuprantu kam,geriau jau koki CBL zaidimai pirkt ir apie pc zaidimus paraso ir apie koncoliu beto tas VA PlayStation zurnalas tikrai geras buvo gavau ta numeri :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek zinau Artojas yra games.lt adminas ne ?

Kam tu zurnalu apie PC grajus,tik nevykialiam tokie,kaip dabar yra PC gamer ji perka bet nesuprantu kam,geriau jau koki CBL zaidimai pirkt ir apie pc zaidimus paraso ir apie koncoliu beto tas VA PlayStation zurnalas tikrai geras buvo gavau ta numeri :D

Taip.

Nei vienas dabar lietuvoj žurnalas apie žaidimus man nepatinka, norėčiau, kad nors vieną tokį išleistų kaip VA PlayStation ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsimenu dar skaitydavau toki zurnala, greiciau ji laikrasciu galima vadint: Šokas, vaten tai geras zurnalas buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai nepatinka tie visokie ''PC gamer'' tokie lievi zurnalai, vien del pavadinimo vemt vercia ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu ir ash ju, pirkdavau, tetis man nupirkdavo, daug turiu dar tu knygeliu walkthroughtiniu ir gidu ju, kur priedam buvo, gal kokias 10, paciu zurnalu daug dar yra. tik biski apkarpytu atrodo ten kur cheatai budavo isikirpdavau ir siidedau i cd dezute.

taigi pliusai buvo.

Afigienas pavadinimas V.A. Playstation (Viskas apie playstation), bet pavadinimas tuo neapsiribojo rase ir apie gba, gbc, gamecube, xbox

Apzvalgos visuomet buvo idomios ir nekokios padrikos, (artojas vienas geriausiu ir liko).

Vertinimai visada buvo prasmingi.

Idomios skiltis, bottom (ko geriau net neliesti (apie tokius zaidimus rase))

Cheatu skiltis, priedas, skelbimai, laiskas nuo redakcijos, klausimai zmoniu su atsakymais, hw istorija, hw zodynelis, ir siaip visokiu techniniu fraziu zodynelis buvo.

Pradzioje buvo jis plonas kaip zurnalas, veliau sustorejo ir gal tik 1 lita pabrango, veliau vel pladejo plonet, del to kaip jau rase kas atsitiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GIVE ME BACK VA PLAYSTATION!!! o seip tai tas zurnalas best , tik gaila tuo laiku turejau tik gba konsole tai neturejau pointo pirkt to zurnalo.. (nors kelis numerius dar turiu ) bet kaip smagu dar ir dabar paskaityt tuos kelius numerius kokius turiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gavau nusiskundimą , kad puslapių apačioje mano prierašai gadina visą žurnalą. Tai nuo šiol prieraša dėsiu tik vienam puslapyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, beto, negailek kokybes PDF'am, ir taip 33 psl. tera. Tikrai siulyciau neskusti kokybes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.