scalman

Two Worlds 2

Rekomenduojami pranešimai

o as kaip tik nusipurciau paloses toki "geri" , tiek gothic naujas ,tiek sitas abu nedadaryti kazkokie. nu tik tegu kas pasako kad ir kovos TW2 geros dar...jau ten tai ner zodziu..kerti kerti priesas ten kur nors tarp akmenu uzstringa.arba tu ten kerti per ora ar kiaurai per ji krc...nzn... grafika gal ir nieko kai kur,kai kur vel baisi. cia gal konsoliu portas kaltas ..man nepatiko nieko. Fable3 geriausia is tokio tipo ir nemanau kad galima butu gincintis.Gothic akis bado tie krumai dingstantys bei apsvietimas tai uzgesta tai dar koks lievas gliukas islenda is ju vadinamo grafikos stebuklo ,o pas sitas kovos sitema lieva bei cutscenos kas 5 min islenda,bet perejimas i jas toks kad viskas pastringa kokiai sekundei ir tada isijungia custscena.. negaliu patiket kad cia uzbaigtas produktas jau toks rimtai.. matyt per daug fallout losiau ,kur kievienas fizinis kulkos pataikymas is tikro buna fiziskas kontaktas.ar jei mosteli kokiu kuju tai mosteli. nu cia ne i tema aisku. bet nuo TW2 nusipurciau tikrai..questai tokie kaip atnesk kalviui metalo kelis gabalus..5 viso, blem turiu tik 4 ,nezinau kur 5 . :thumbsup4:

sutinku su tavo paminetais minusais, bet manes jis kazkodel nenupurte :) kazkuom jis mane kabina, tik labai nuliusiu, jei jis pasibaigs prazaidus tik 18h (manau susiduriau su paskutiniu bosu)..

p.s. pagr. veikejo igarsinimas tai ftw, ypac pasokimas i ora :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sutinku su tavo paminetais minusais, bet manes jis kazkodel nenupurte :thumbsup4: kazkuom jis mane kabina, tik labai nuliusiu, jei jis pasibaigs prazaidus tik 18h (manau susiduriau su paskutiniu bosu)..

p.s. pagr. veikejo igarsinimas tai ftw, ypac pasokimas i ora :)

jo visi ten dialogai pagerinti tokie..kazkaip grafika matosi kad na teksturos geros aplinku ir pan, bet paciu veikeju lieva grafika ir animacija, o tavo charo judesiai tai isvis virsune. kai kalba turi jis ten tokiu prikolnu animaciju kurios vis kartojasi..ta pati grafika tai irgi pvz zeme atrodo kaip shh ..o kai kas atrodo labai graziai.tai keistai taip..bendras vaizdelis ne koks krc..bet ka pamenu gerai dar nuo Fable1,2 tai nu normalias kovas , o cia kas..FTW krc kovos. pralosiau tiek kad nuejau iki kalvio to kazkokio, bet iki tos vietos buvo visa kruva gan lievu cutscenu,bet ju tikrai nemazai ir dar tas pastrigimas geimo, kazkaip jau senai tokiu dalyku nemates,krc neiskenciau ilgiau. o screenai TW2 taip graziai gali atrodyt.. jo deje tik screenai ir atrodo gerai,aisku pc versijos dar o ne konsolines. krc abu pagerinti geimai Gothic ir sitas. o jau kad gothic varda pakele tai oho.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones turiu klausima,del two worlds 2 kas zaide,ant xbox 360 ar istikruju dauk bugu,kad zaisti neimanoma,nes skaiciau forumuose kad ant xbox 360 nera patch,ir labai dauk bugu,vos ne kaip pirmoje dalyje,klausiu nes noriu pirkti,nenoriu leisti pinigu veltui,uz tai klausiu jusu,ir kaip del patch ar isejo jis ant x360??,ar nea,atsakykit kas turit ir zaidet,man tai svarbu aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones turiu klausima,del two worlds 2 kas zaide,ant xbox 360 ar istikruju dauk bugu,kad zaisti neimanoma,nes skaiciau forumuose kad ant xbox 360 nera patch,ir labai dauk bugu,vos ne kaip pirmoje dalyje,klausiu nes noriu pirkti,nenoriu leisti pinigu veltui,uz tai klausiu jusu,ir kaip del patch ar isejo jis ant x360??,ar nea,atsakykit kas turit ir zaidet,man tai svarbu aciu.

man tai 0bugu :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai 0bugu :dribble:

tai jaigu nulis bugu tu gal koki update darei,ar tiesiog idejai zaida ir zaidi,be jokiu patch,update ir t.t,ir nulis bugu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gal releasas blogas buvo, bet į vieną vietą nuėjus x'as išsijungdavo. Po 10 bandymų ištryniau žaidimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is kur istrynei?nes as kalbu apie originala,mano slim necipuotas,butu cipuotas,atsiusciau senai,ir negaila butu 5 lt,bet galimybes nera tokios:(lengviau originala nusipirkt man

paklausiu tada kitaip,pas tave originalas buvo ar piratine versija?

Redagavo tomek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is kur istrynei?nes as kalbu apie originala,mano slim necipuotas,butu cipuotas,atsiusciau senai,ir negaila butu 5 lt,bet galimybes nera tokios:(lengviau originala nusipirkt man

paklausiu tada kitaip,pas tave originalas buvo ar piratine versija?

pasmane piratke bet jokiu patch nieko nedariau ir jokiu bugu tikrai nebuvo.. :) buvo tik truputuka resolution kaip prizoomintas bet per options nusistaciau (game options) gal but kad ir del teliko nes pasmane sena deze (svarbu veikia) :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasmane piratke bet jokiu patch nieko nedariau ir jokiu bugu tikrai nebuvo.. :giveup: buvo tik truputuka resolution kaip prizoomintas bet per options nusistaciau (game options) gal but kad ir del teliko nes pasmane sena deze (svarbu veikia) :giveup:

aisku aciu,nesupratau is kur tamulionis istryne ta two worlds 2,bet ne esme,as linkstu i ta puse kad reikes isigyti,video faini tikrai gameplay,senai maciau toki rpg,tik kaina didele jo dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane JTAG tai iš HDD ištryniau

aaa,aisku,kaip iskart nesupratau,nu aciu uz pagalba,teks tikriausiai pirkti,ir paciam nusivilti,arba dziaugtis,butinai parasysiu kaip einas,beje ka teko tikrai girdeti ir patirti,kad tiek ps3 tiek xbox 360 turi problemu su frame rate,gal zaidimai turi tiksliau ant konsoliu,bet esme kad daugumoje zaidimu yra siokie tokie frame rate sumazejimai

aaa,aisku,kaip iskart nesupratau,nu aciu uz pagalba,teks tikriausiai pirkti,ir paciam nusivilti,arba dziaugtis,butinai parasysiu kaip einas,beje ka teko tikrai girdeti ir patirti,kad tiek ps3 tiek xbox 360 turi problemu su frame rate,gal zaidimai turi tiksliau ant konsoliu,bet esme kad daugumoje zaidimu yra siokie tokie frame rate sumazejimai

PS:skaiciau va nesenai,kad patch ant two worlds 2 yra,kurie istaiso viska kas negerai,jie skirti microsoft,sony,ir pc irenginiams,taigi gal ir nebus taip blogai,nes nuo isleidimo datos laiko dauk praejo,tai jau patchu prikure,ir zmones po to sako kad geriau veikia:)db pirksiu 100 procentu Redagavo tomek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu zaidimas sitas tai klaiku klsikiausias koki tik esu zaides...bent jau cia mano nuomone, tas i garsinimas ir tie gestai kai sneka iswis veda is kantrybes, aplinka jo, vov, grazu, bet nk neeakeicia i gera, nes sudu š**** sitas grajus, tik graziai prisstatytas...ar kas jau perejot, ar yra tokiiu jua heroju? :mellow::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.