gytisltu

Ar įmanoma?

Rekomenduojami pranešimai

as turiu org demo diska tinka sitom nsmnem atvaziuosi i birzus duosiu ;D, siaip ps one tavo buvo chipuotas, jei visi lietuvoj pirkti budavo chipuoti, nes nebuvo tuo metu kas importuoja zaidimus, tai visus nuchipindavo ir parduodavo.. ant pic stovedavo... isardyk savo psx ir pamatysi 8 kojis chipas stovi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as turiu org demo diska tinka sitom nsmnem atvaziuosi i birzus duosiu ;D, siaip ps one tavo buvo chipuotas, jei visi lietuvoj pirkti budavo chipuoti, nes nebuvo tuo metu kas importuoja zaidimus, tai visus nuchipindavo ir parduodavo.. ant pic stovedavo... isardyk savo psx ir pamatysi 8 kojis chipas stovi.

Kam man jį ardyt? Neįdomus man jis ;) Man dabar reikia , kad su savo PS2 galėčiau nerog. palošt diskus ;) Todėl reikia swap magic disko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam man jį ardyt? Neįdomus man jis :) Man dabar reikia , kad su savo PS2 galėčiau nerog. palošt diskus :) Todėl reikia swap magic disko :)

tai nieks tau jo uz dyka neduos irgi,tu matau nori kad nieko daryt nereiktu ir galetum losti ant savo PS2 irasytus zaidimus ..??.. keistai kazkaip...na reikia arba pirkti ta swap magic arba ieskoti kitu budu ,bet kaip jau sake, viskas eina per intera..ir teks pirkti ar vienu ar kitu budu...internetas siaip toks dalykas kuris viska tau gali pasakyt..ir ten gali rast simtu zmoniu variantus,manau vis daugiau nei tik cia klausti keliu zmoniu..argi ne .. :)

imanoma yra viskas jei pats megini ,ieskai,domiesi..tada viskas yra imanoma..bet tikrai nera imanoma jei tik lauki kas ka geresnio pasiulys ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nieks tau jo uz dyka neduos irgi,tu matau nori kad nieko daryt nereiktu ir galetum losti ant savo PS2 irasytus zaidimus ..??.. keistai kazkaip...na reikia arba pirkti ta swap magic arba ieskoti kitu budu ,bet kaip jau sake, viskas eina per intera..ir teks pirkti ar vienu ar kitu budu...internetas siaip toks dalykas kuris viska tau gali pasakyt..ir ten gali rast simtu zmoniu variantus,manau vis daugiau nei tik cia klausti keliu zmoniu..argi ne .. :)

imanoma yra viskas jei pats megini ,ieskai,domiesi..tada viskas yra imanoma..bet tikrai nera imanoma jei tik lauki kas ka geresnio pasiulys ..

Aš taip nesakiau :) Parodyk man tą swap magic diską už normalią kainą tai ir nusipirksiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip nesakiau :) Parodyk man tą swap magic diską už normalią kainą tai ir nusipirksiu :)

kad jie nera pigus, na pats manau matei kiek intere jie kainuoja ,bent jau uk puslapiuose tai 15-20 svaru,tai uz tiek ir cipa gali paimt..kam tada su tais diskais vargt..tuo labiau kad skirtingam ps2 modeliui dar reikia papildomu dalyku kad panaudot ta swap magic diska,kurie vel kainuoja,zirint ko nori ,jei flip topo tai isvis dar tiek pat kainuoja tie flip topai

Nuotrauka

ar taip brangu ta cipa isidet jau ??...kad visada pirkti ta swap magic diska dar su priedais budavo brangiau nei cipa,nu ar panasi kaina.

cia vietos kur intere dar gali rasti Swap Magic Diskus bei visa kita ko reikia PS2 kad paleisti backupus

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad jie nera pigus, na pats manau matei kiek intere jie kainuoja ,bent jau uk puslapiuose tai 15-20 svaru,tai uz tiek ir cipa gali paimt..kam tada su tais diskais vargt..tuo labiau kad skirtingam ps2 modeliui dar reikia papildomu dalyku kad panaudot ta swap magic diska,kurie vel kainuoja,zirint ko nori ,jei flip topo tai isvis dar tiek pat kainuoja tie flip topai

Nuotrauka

ar taip brangu ta cipa isidet jau ??...kad visada pirkti ta swap magic diska dar su priedais budavo brangiau nei cipa,nu ar panasi kaina.

cia vietos kur intere dar gali rasti Swap Magic Diskus bei visa kita ko reikia PS2 kad paleisti backupus

Toje nuorodoje beveik niekas neveikia ;) Tai patarkit man kokį chip'ą dėtis ir kur dėtis? Ir ar verta dėtis į PS2(fat) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu geri ;),žėk kokia kaina ir pas vieną ir pas kitą

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu geri ;),žėk kokia kaina ir pas vieną ir pas kitą

Parašiau Edmai SMS(vis dėlto Sekmadienis) nesinori trugdyti labai ;) Nu man Kaunas arčiau todėl prima pas jį kreipiuosi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo, cia tai pripasakojot, nu kam zmones uz nosies tampyt? nu bet ir zmones cia susirinke, jauciates isskirtiniai kad turit cipuotas koncoles? jusu paklausk ar galima ps2 ant pc lost tai atsakymas vienas NE, be cipo lost arba NE arba nesamoniu prirasot, paklausk apie emus tai vopsie issisaipot...

ps2 backup disku paleidimo problema panasi kaip "dos 6.22", paprastai paemes neimesi, bet jei radai iseiti kaip tai padaryti (cipas arba programa) kitu kliuciu nebus! nepasakokit kad swap trick'u paleisit backup diskus, tai veikia tik su psx diskais, ir kazkur skaiciau kad tik su juodaisiais, pats naudojau sita buda, reik apkeist diskus kai pasirodo ps1 zenkliukas ir suleteja cd sukimas! to jusu linko neziurejau, bet aplamai swap tool yra naudojamas ant ps2 fat su swapinimo progamomis, paleidi programa, negalima paspausti cd atidarymo mygtuko, bet reik apkeis kompaktus, tam ir reikalingas swap tool, apie sita reikala galit googlej paieskot, PS2 SOFT MOD, and slime paprasciau, bisky toletinio popieriaus ir viena daly isimat kur kompakta sustabdo!

pagrindine problema yra patalpinti programa atminties korteleje, jei turi drauga su atristu ps2, valio, atrisimas tau uz dyka, jei nea bus 60lt, arba kartu su atminties korteke 64mb 100lt, parsiiunciat ikisat i koncole ir zaidziat is neto parpustus zaidimus!

(nors yra sakanciu kad be cipo nepasileidzia programos is atminties korteles!!!:whistling:), visdelto kazkokiu stebuklingu budu pasileidzia!)

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kai pirmam puslapy raset apie ps2 org disku kodus ar imanoma sitokiu budu zaist ps2 neorgus idedi i pc orga diska istrini orgo zaidimo faila ir ikeli neorgo ar taip eitu zais neorgus?

Redagavo Dagas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, man iškilo klausimas ar įmanoma žaisti NEORGINALIUS žaidimus su NEČIPUOTU PS2(fat) :) ?

FREE MC BOOT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.