gytisltu

Ar įmanoma?

Rekomenduojami pranešimai

Nelabai supratau :D

;) nesuprantu, ko cia nesuprast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LFX tai kad tu ir neaiskiai rasai, jei nori idedi, jei nori idedi. ir ka tu gali suprast. jam gal ir taip dasunta kad jei nori swapint ps2 tai ps2 geima dedi, jei nori ps1 tai dedi ps1.

doh...

krc swapmagic uzsisakyk, arba chipuok. dar yra ten visokiu alternatyvu tipo, per usb, kompaktai specialus irasyt, bet viskas intiko shopuose tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko man nesigauna žinokit :D Įrašiau DVD-R(acme) DBZ Dubokus Teh. 3 :D Su Alcohol 120%(trial version) 4x greičiu ir vistiek arba "Please Insert ps2 Format Disc" arba "Juodas ekranas" Nieko neužkrauna :thumbsup4: Pasakykit ką bolgai darau :D IR jei galit numeskit linką kru yra swap magic diskas normalus nusipirkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu .... reiskias, kad as labai suklydau ir jusu atsiprasau, ps2 zaidimu paprastai browser menu negali swapint, tik per swapmagic, o ps1 zaidimus gali swapint per browser menu :D taigi dabar tu tik gali zaist ps1 piratinius zaidimus, nusipirk swapmagic ir galesi ps2 zaidimus zaist :D ir iseis pigiau nei cipuoti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu .... reiskias, kad as labai suklydau ir jusu atsiprasau, ps2 zaidimu paprastai browser menu negali swapint, tik per swapmagic, o ps1 zaidimus gali swapint per browser menu :D taigi dabar tu tik gali zaist ps1 piratinius zaidimus, nusipirk swapmagic ir galesi ps2 zaidimus zaist :D ir iseis pigiau nei cipuoti :D

Bet kai aš dedu PS1 diską meta" Disc read error"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kai aš dedu PS1 diską meta" Disc read error"

nu meta jei koki piratini idedi :D jei originala idesi, ji tada tikrai nuskaitys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu meta jei koki piratini idedi :D jei originala idesi, ji tada tikrai nuskaitys :D

Dedu visus PS1(org.) diskus ir tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamone kazkokia .... dar vienas dalykas, pasitikslinu :D ar pas taves tu originalu disku apacios juodos ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei cia man, tai as tikrai zinau, kad originalai yra juoda apacia, as tik jo klausiu, ar jo vadinami orgai yra juodom apaciom :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei cia man, tai as tikrai zinau, kad originalai yra juoda apacia, as tik jo klausiu, ar jo vadinami orgai yra juodom apaciom :D

kaip suprast juodom apačiom? Normalūs cd :D o taj gal tas mano ps1 čipuotas bw... Sudege man atrodo jis arbo jo blokelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suprast juodom apačiom? Normalūs cd :D o taj gal tas mano ps1 čipuotas bw... Sudege man atrodo jis arbo jo blokelis.

Nuotrauka

Va taip atrodo ps1 originalus cd, jei ne juodas reiskia piratke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Va taip atrodo ps1 originalus cd, jei ne juodas reiskia piratke

Reiškia neorg. diskai pas mane ;) bet veikė ant PS1. Gal kas turit atiduot ps1 org. Diską? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.