Impaler

Sony PSP vs. Nintendo DS

Rekomenduojami pranešimai

PSP, DS Top 1 Million Each in Japan, Outselling Wii

1. DS - 1,180,325

2. PSP - 1,101,666

3. Wii - 818,945

4. PS3 - 756,325

5. Xbox 360 - 105,969

6. PS2 - 45,372

cia praeito menesio skaiciai.

na tikrai ispudingai ir toliau perkami tiek DS ,tiek PSP japonijoj, na DS cia visi DS modeliai kartu sudejus, o PSP galima sakyt tik PSP, PSPgo ten tik keli vienetai..

kaip nekeista bet PS2 vis dar perkamas pastoviai. :kryziukas:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

x'ui japonijoje nesiseka

Siaip visi tuos wii ir ds jau turi tai ir nelieka kam pirkt, o psp anonsavo geru zaidimu tai ir pradejo pirkt kas neturi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš atvirkščiai - dabar mieliau nusipirkčiau DSi, bet nėra pinigų. :kryziukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip supratau, čia galima papraŠyti patarimo, kurią konsolę pasirinkti, tad aŠ ir papraŠysiu. Niekaip negaliu apsispręsti, ką pasirinkti – 3ds ar PSP Vita. Kiekvienas turi savü pliusü ir minusü, tad labai sunku apsispręsti. Prašyčiau pateikti savo noumonę, kuri konsolě geresně.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasižiūrėk kokie žaidimai yra išleisti/bus leidžiami ant 3DS ir kokie bus išleidžiami ant PSP Vita. Ir viena, ir kita konsolė turi/turės gerų žaidimų. Man asmeniškai PSP Vita šimtąkart patrauklesnė, man labiau patinkančių žaidimų turės diaugiau. Nedvejodamas imsiu PSP Vita.

Redagavo Grim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip supratau, čia galima papraŠyti patarimo, kurią konsolę pasirinkti, tad aŠ ir papraŠysiu. Niekaip negaliu apsispręsti, ką pasirinkti – 3ds ar PSP Vita. Kiekvienas turi savü pliusü ir minusü, tad labai sunku apsispręsti. Prašyčiau pateikti savo noumonę, kuri konsolě geresně.

Na 3DS toks labiau casual žaidimai eina - Mario, Zelda ir pan. Grafikos mažai, panašu į PSP. Vienas analogas tiktai, tai jei mėgsti šaudykles nelabai bus tau ką veikt. Prie pliusų - 3D ekranas, patogesnis nešiotis.

PSVita tuo tarpu turi ĮSPŪDINGĄ grafiką, daug metų dar žaisi ir nejausi žaidimų išvaizdos trūkūmų, du analogai - valdymui pridės nemažai, ypač šaudyklėse ar šiaip kokiuose kovojimo žaidimuose, 5 colių OLED ekranas - kontrastai ir ryškumas gan įspūdingas, taipogi Augmented Reality technologija kiek mačiau geriau išvystyta nei 3DSo. Kolkas ir žaidimų listas atrodo geriau nei 3DSo. Minusai - gan nemažas, kišenėj patogiai neišeis nešiotis. Kolkas be normalių apžvalgų, kol mažai dar kas yra bandęs sunku ir tų minusų daugiau apie PSVita pasakyt.

Na bent jau man tai PSVita atrodo žymiai geriau. Nebent tau labai jau patiktų visi tie Mario, Pokemonai ir kiti Nintendo exclusive žaidimai. Arba nebent jau nori visą PSV gėrį dėl 3D aukot, aš pavyzdžiui neaukočiau - pirmiausia nelabai ir galiu - akių gaila, nes 3D žymiai labiau gadina, be to kartais pasitaiko ir pašalinių poveikių, kaip galvos arba akių skausmas.

Nu čia mano nuomone, kaip sakiau bent jau man PSV atrodo stipresnis. Ir gan žymiai stipresnis. O kadangi kaina beveik ta pati (bent jau JAV <_< ) tai aš sakyčiau Vita labiau apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 3DS toks labiau casual žaidimai eina - Mario, Zelda ir pan. Grafikos mažai, panašu į PSP. Vienas analogas tiktai, tai jei mėgsti šaudykles nelabai bus tau ką veikt. Prie pliusų - 3D ekranas, patogesnis nešiotis.

PSVita tuo tarpu turi ĮSPŪDINGĄ grafiką, daug metų dar žaisi ir nejausi žaidimų išvaizdos trūkūmų, du analogai - valdymui pridės nemažai, ypač šaudyklėse ar šiaip kokiuose kovojimo žaidimuose, 5 colių OLED ekranas - kontrastai ir ryškumas gan įspūdingas, taipogi Augmented Reality technologija kiek mačiau geriau išvystyta nei 3DSo. Kolkas ir žaidimų listas atrodo geriau nei 3DSo. Minusai - gan nemažas, kišenėj patogiai neišeis nešiotis. Kolkas be normalių apžvalgų, kol mažai dar kas yra bandęs sunku ir tų minusų daugiau apie PSVita pasakyt.

Na bent jau man tai PSVita atrodo žymiai geriau. Nebent tau labai jau patiktų visi tie Mario, Pokemonai ir kiti Nintendo exclusive žaidimai. Arba nebent jau nori visą PSV gėrį dėl 3D aukot, aš pavyzdžiui neaukočiau - pirmiausia nelabai ir galiu - akių gaila, nes 3D žymiai labiau gadina, be to kartais pasitaiko ir pašalinių poveikių, kaip galvos arba akių skausmas.

Nu čia mano nuomone, kaip sakiau bent jau man PSV atrodo stipresnis. Ir gan žymiai stipresnis. O kadangi kaina beveik ta pati (bent jau JAV <_< ) tai aš sakyčiau Vita labiau apsimoka.

Kaip manai, apsimoka, nusipirkti 3DS iš Amerikos už 600 arba 700lt (žiūrint ar siųsiuos), panaudot pusę metų, na iki to laiko kol išleis PSV ir tuomet bandyti parduoti 3DS už 500lt? Sorry už kvailą klausimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek esu pastebėjęs,tai kad ir nedaug panaudotų apynaujų daiktų kaina parduodant idealios būklės vistiek krenta apie + - 40%,tai gali paskaičiuot,sumokėsi pvz.700lt paruodamas gausi 400-450lt,na gal geriausiu atveju pavyks 500lt išpešt...manau tikrai geriau pataupyt ir palaukt PSV...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu čia mano nuomone, kaip sakiau bent jau man PSV atrodo stipresnis. Ir gan žymiai stipresnis. O kadangi kaina beveik ta pati (bent jau JAV :rolleyes: ) tai aš sakyčiau Vita labiau apsimoka.

3ds tai, man atrodo kaip tik i rimtesne puse po truputį eina, pavyzdžiui kaip mgs, tekken, ace combat, ridge racer, jei nori, gali taupyt, bet žadimų rinka niekad vietoj nestovi ir nors nusipirksi psp2, jis vistiek nuvertes tikriausiai lėčiau už 3ds, bet lyginant kiek žaidimų buvo išleidžiama psp ir ds, galima sakyt gal skirtumas yra dvigubas. Jeigu perkat dabar, pirkit 3ds jeigu sugalvosit pirkt už 2 - 3 mėn. geriau palaukit psp2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manai, apsimoka, nusipirkti 3DS iš Amerikos už 600 arba 700lt (žiūrint ar siųsiuos), panaudot pusę metų, na iki to laiko kol išleis PSV ir tuomet bandyti parduoti 3DS už 500lt? Sorry už kvailą klausimą.

Žinok nelabai galiu ką ir patart. Bet man pačiam buvo prieš pusę metų maždaug kad labai norėjosi handheldo kokio, NGP dar labai toli iki išleidimo buvo, rimtai galvojau apie 3DS, bet nelabai pinigų buvo tai taip ir nenusipirkau. Ir žinok dabar galvoju kad gal ir gerai, kad nepirkau.

Jei negaila prarast kokio 100 - 200 lt per pusę metų gali pirkt. O šiaip manau Lietuvoj parduot naudotą 3DSą tai pakankamai brangiai gali, nes pas mus jis kainuoja apie 900 - 1000, tai jei parduodamas pridėsi kelis žaidimus tai gal išeitų parduot ir už kokius 600lt. Nes manau konkurencijos Lietuvoj tarp naudotų 3DSų nelabai ir yra turbūt. Tik aišku ir susidomėjimo irgi žymiai mažiau yra.

Aš tai palauksiu iki lapkričio, ne toks jau ir ilgas laikas :rolleyes: o kaip tau geriau tai pats apsvarstyk viską, ar tau apsimoka ir pan.

3ds tai, man atrodo kaip tik i rimtesne puse po truputį eina, pavyzdžiui kaip mgs, tekken, ace combat, ridge racer, jei nori, gali taupyt, bet žadimų rinka niekad vietoj nestovi ir nors nusipirksi psp2, jis vistiek nuvertes tikriausiai lėčiau už 3ds, bet lyginant kiek žaidimų buvo išleidžiama psp ir ds, galima sakyt gal skirtumas yra dvigubas. Jeigu perkat dabar, pirkit 3ds jeigu sugalvosit pirkt už 2 - 3 mėn. geriau palaukit psp2.

Tai taip taip, eina ir į rimtesnę pusę, tiek MGS tiek RE tikrai padoriai atrodo. Bet kad Nintendo antro analogo neįdėjo tai čia absurdas, juk matė kokios reakcijos buvo PSP turėtojų. Iškart nužudė visas šaudykles.

O kas dėl žaidimų tai patys 3DS turėtojai skundžiasi, kad šiuo metu nelabai yra ką žaist, nes visi geriausi žaidimai išeis tik metų gale. Tai aš kaip tik sakyčiau, kad jei pirkt 3DS tai nebent po pusės metų.

P.S. Ridge Racer yra visiška (vaikiška) arkada, ypač ant 3DS :) toli gražu nepavadinčiau jo rimtu žaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.