Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,norėjau paklausti,kame reikalas perejau kaškur 30% gal daugiau biški ir neduoda man jokiu misiju vygdyti ivygdžiau net visus klaustukus viska ka tik galima buvo vygdyt,o per nustatymus rodo kad dar kaskur puse neivygdžiau.Gal kam paskambinti man reikia ar kas? nes nesamone butu jeigu per pora dienu visa perėjau:D

Veikėją pasikeist bandei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Veikėją pasikeist bandei?

žinoma bandžiau,su visais viska ivygdziau bet nieko neduoda,bet turėtu duoti:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Am, yra misija susirasti mašiną ir ją paslėpti, kad įvygdytum kai ką (sorry little spoiler....) pabandyk furgoną koki arba visureigį nuvešt į atokią vietą ir paskambinti maiklui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@AudriuS2 bandyk TU parsisiust.

nelabai supratau ka norėjai pasakyti,bet pasmane oginalus kompaktas ir neatrištas ps3:)

@D3iv1s pabandysiu,gal pavyks:)

ai bėje kaškoke pašina as rades buvau kaip nuomentu bėgau ir ja tempiau su vilkiku prie kaškokiu garažu,ir skambinau kaskam bet tikrai nemaiklui.

Redagavo AudriuS2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ten toj misijoj turi nuvežti tą mašiną ir paskambinti nebūtinai maiklui, gali ir trevorui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ten toj misijoj turi nuvežti tą mašiną ir paskambinti nebūtinai maiklui, gali ir trevorui.

Tai butinai man tada reikia butu franklinu ir jaškoti? žemėlapy buvau rades žalia rutuli nuvažiavau i ji bet nieko neradau pato pagalvojau reikia paskambint tayenai ar koks tos narkomanes vardas,paskambines ji pakele  ir liepe kaškoki žmogu ižgelbet nutempti nuo geležinkelio nutempiau perėjau bet nieko neatsirado.O kur ta mašina rasti maždaug? :D

kaip nusipirkau ir pradėjau zist man dave kaskoki 1.11 update liktais toki tai updaitinau ji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žali taškeliai tai tokie dideli ane? Surask juose mašina ir nuvešk pas čiūva tokį. Nebūtinai su franklinu bet aš vygdžiau su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žali taškeliai tai tokie dideli ane? Surask juose mašina ir nuvešk pas čiūva tokį. Nebūtinai su franklinu bet aš vygdžiau su juo.

Taip dideli tokie,dėkui,pajaškosiu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie visi žali taškeliai ir klaustukai tai tik šalutinės misijos iš "strangers & freaks" ir su pagrindine istorija neturėtų kirstis. Man kyla mintis, kad kaip D3iv1s minėjo būtent su ta misija. Įvykdžius visus heist'us belieka išsirinkt bet kokią tau "getaway" tinkančią auto ir priparkuot nuošalioj vietoj, kas yra praktiškai vieta kur ant map'o nerodo, kad ten yra kelias (mieste ko gero geriau). Na dar turėtų išmest priminimą, kad ši vieta tinka. Bet lengva patinkrint ar čia ir strigai. Su Franklinu paimk auto ir bet kur stovint skambink Michael'ui, tada išmes užrašą, kad vieta netinkama paslėpt automobiliui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va apie tą ir kalbu. Bet nebūtina skambint michael'ui ten yra padarytas to heisto kaip ir conference ir ten skambini kai padarai vieną dalį heisto preparation'ų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maždaug aišku,ainu meginsiu.Dėkoju kad padedat:)

tai ka daryti jei taip rasys kad netinkama vieta paslepti automobili?:DD

Redagavo AudriuS2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kaip aunu skambint maiklui tai skambina tik kaip del draugisko susitikimo isgert daugiau nieko:D

Viskas, dekui visiem paslepiau masina varau I H raide misija vygdyt:D

Paslepiau masina parode H raide ir nebera jau jos:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.