Rekomenduojami pranešimai

GTA V Hits 29 Million Sales In Six Weeks. TWENTY-NINE MILLION.

Nuotrauka

Grand Theft Auto V has officially hit "preposterous" levels of financial success: Rockstar has sold 29 million copies of their latest open-world monstrosity, the corporate overlords at Take-Two announced today.

29 million. Twenty-nine million. I'll let you stop and pick your jaw up off the floor now.

Palyginimui:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_Wii_video_games

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

O kiek paskutinio Call of Dutty rekordas?
Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima gali buti kad ne i tema , ijungiant gta 5 (xbox) sako update required tenais failiukas 51mb ar tai kb , nenumus man flaso ? ar saugu siustis , ta prasme suprantu gali buti cia tik geimo updeitas bet nenoriu rizikuot :DD

Redagavo NuclearJesus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima gali buti kad ne i tema , ijungiant gta 5 (xbox) sako update required tenais failiukas 51mb ar tai kb , nenumus man flaso ? ar saugu siustis , ta prasme suprantu gali buti cia tik geimo updeitas bet nenoriu rizikuot :DD

Jo ten yra žaidimo updeitas, tai gali laisvai siūstis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas Online malat ji? idomiau kai ne vienas zaidi, jei yra norinciu tai psn " oushizalt "

As pastoviai iki 5dienio malsiuos (iki p4 isleidimo). Jei nori - gali pridet :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra koks GTA online tas pass. Nes zadu pirkti nenauja gta V naudotas ir man eis online lost, nes kaip koki bf4 panaudoja ta online pass ir nebeida, kaip su siuo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra koks GTA online tas pass. Nes zadu pirkti nenauja gta V naudotas ir man eis online lost, nes kaip koki bf4 panaudoja ta online pass ir nebeida, kaip su siuo?

GTA neturi online passų. Jei turi žaidimą, galėsi parsisiųsti GTA Online. Beje, BF4 taip pat nereikalauja jokių pass'ų žaisti online.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GTA neturi online passų. Jei turi žaidimą, galėsi parsisiųsti GTA Online. Beje, BF4 taip pat nereikalauja jokių pass'ų žaisti online.

Dėkui už atsakymą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki ;) taigi nutiko įdomus variantas bežaidžiant GTA 5

Taigi, žaidžiu su XBOX 360 slim (RGH) ir perėjus 34% gta dingo misijos, ta prasme nera nei su vienu veikėju ką daryt, nors rodo dar Franklinui 2 o kitiem po 1. 

http://www.youtube.com/watch?v=TSVPb8IewLM - čia buvo papskutinė misija, po jos nebėra žemėlapyje nieko ;( ar čia kažką reikia su telefonu daryt ar dar ką? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zintes pertikrink, su michael nueik i mokomuosiu uzsiemimus su lektuvais , gali viso nepereidinet iseini ir viskas ( man atrodo, nes as taip dariau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.