Rekomenduojami pranešimai

Kodėl jum tas valdymas mašinų užkliūna?Man tai su juo viskas gerai,dar geresnis atrodo nei ant gta4 :)

Valdymas jau geras. Cia turbut visiems jis uzkliuvo, tame tarpe ir man, kad buvo per jautrus ir nepatogus. Bet po kiek laiko pripranti ir vaziuoji kaip Shumis. Manau dar ir veikia, kad vairavimo kartele kyla.

Na, o cia radau dar viena buda. Dirbti nenoriu, o pinigu tai reikia. :D Aisku cia mazi pinigai ir daug neprasimanysi.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=btChL4wTRAw

Siaip keista, kad pinigu duoti lengvai zaidimas nenori, o tiek mazai budu jiems prasimanyti sugalvota. Dar sarvuotis padeda kazkiek.. Su tom Maklerystem visai nesiseka ir nelabai norisi ten buti ilindus. Geriau jau duotu masinas nuvarineti ir kazkur pristatineti. Butu bent daugiau is telefoninio fotoaparato naudos negu tik kaikur ir online panaudoti. ech.. Dirbam toliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man asmeniskai tai nesveikai geras game tiesiog gyvenu su juo.. Is pradziu buvo keistas masinu valdymas ir t.t bet ipratus nerandu prie ko prikibt visiskai ir pinigu uztenka. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kilo klausimas, ar su neorginaliu gta bus galima online zaist ar reiks turet xbox live gold naryste ?

Ne į temą

Gold reikia turėti, jei nori žaisti MP ir nepriklauso tai, koks žaidimas. Visiems reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasileidziu gta . uzkrauna niga, persijungiu i kita chara ta vyra. .... uzkrauna ji ..su masina vaziavo kazkur mieste nakti, masina sustoja , islipa mergaite mokinukes uniforma..kazka pareplikuoja ..nueina ..tas toliau jau leidzia man valdyt :melvin:

:isee:

ka jis ten veike :yuno: tipo mes cia kisames i ju gyvenimus pasirodo. jie sau linksminasi mieste.. :yea:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Reddit users have uncovered an XML file on Rockstar Games’ website which appears to hint at the inclusion of microtransactions in the title’s multiplayer component. You’ll be able to buy these packs in denominations of $100,000, $200,000, $500,000, and $1.25 million.

Offending evidence

“Cash is king in this town,” notes the leaked file. “Solve your money problems and help get what you want across Los Santos and Blaine County with the purchase of cash packs for Grand Theft Auto Online. All purchased cash is automatically deposited into your character’s bank account. Spend wisely, cash therapy is fleeting.”"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas ten sake kur galima rast savo tunintas masinas,nes vakar uztiuninau viena ta emerican muscle ir po misijos dingo,prie valdymo is esmes pripratau tai jega dabar.

Cia daug kas skundzias del pinigu,tai eikit parduotuves plest arba akcijas pirkit parduokit,istikro idomiau kai pinigus nelengva gaut yra.

Vakar dar daeju iki misijos kur jau su Trevoru duoda zaist,nu zinoju kad bus pamises jisai bet kad ant tiek tai nee :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas ten sake kur galima rast savo tunintas masinas,nes vakar uztiuninau viena ta emerican muscle ir po misijos dingo,prie valdymo is esmes pripratau tai jega dabar.

Cia daug kas skundzias del pinigu,tai eikit parduotuves plest arba akcijas pirkit parduokit,istikro idomiau kai pinigus nelengva gaut yra.

Vakar dar daeju iki misijos kur jau su Trevoru duoda zaist,nu zinoju kad bus pamises jisai bet kad ant tiek tai nee :D

Ten kur balta mašina pavaizduota, aš nusipirkau Grove Street Garage :D

kaip ten su tom akcijom ir apiplėšimas nevygdant misijos.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pasidaro kazkas tokio kaip megiamos masinos. matyt zaidimas paskaiciuoja su kokiom masinom daugiau vazineji ir pvz kai pasikrauni zaidima su niga pas ji namuose pvz atsirandi o lauke prie namu buna ta masina bent jau man taip kelis kartus pasitaike butent ta stovejo su kuria daug laksciau.

masinu tiuningas vis dar nelabai kazkoks kad ji isvis naudot.nebent tuos engine tiunus pasidarius gautum kokia raketa ten.

valdymas masinu tai normalus tiesiog jis na lengvas toks.be prob visur lakstai skersas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pasidaro kazkas tokio kaip megiamos masinos. matyt zaidimas paskaiciuoja su kokiom masinom daugiau vazineji ir pvz kai pasikrauni zaidima su niga pas ji namuose pvz atsirandi o lauke prie namu buna ta masina bent jau man taip kelis kartus pasitaike butent ta stovejo su kuria daug laksciau.

masinu tiuningas vis dar nelabai kazkoks kad ji isvis naudot.nebent tuos engine tiunus pasidarius gautum kokia raketa ten.

valdymas masinu tai normalus tiesiog jis na lengvas toks.be prob visur lakstai skersas.

Šita ir aš pastebėjau, palakščiau misijas pavygdžiau su gatvėje rasta.

Ir pas Franklina ta ir stovi prie garažo naujame name :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten kur balta mašina pavaizduota, aš nusipirkau Grove Street Garage :D

kaip ten su tom akcijom ir apiplėšimas nevygdant misijos.?

Tipo map kazkur balta masina bus pavaizduota ten vaziuot ir fsio?

O su akcijos tai pasiemi tel ir eini i internet tenais susirandi money skilty ten kur visutines buna tipo food,travel,fashion,bus money ten ieiji ir pirmi du yra pasinkimai su akcijom ten jas pirkt gali tai ziuriu kokiu pigiu prisiperki ir lauki kol pakils ju kaina kai kaina pakyla gali parduot profito gali pasidaryti kelis kk jei pasiseka arba istaikai tinkama momenta,nes ten praktiskai vienos krenta kitos kyla ir taip sukas,o geriau pirkt jau nukrituses akcijas kad pigiai butu ir galetum daug prisipirkt ir laukt kol pakils tada parduodi ir turi profita tarkim kelis simtus stuku jei turejai kokius 200 obligaciju ten tu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuostabus zaidimas. Nezinau ar cia man vienam taip, bet siandien puse dienos beveik prabambinejau zaidime. Tiesiog vazinejau, apziurinejau aplinkas. Visa tai kazkaip.. veza...

Aisku noretusi, kad vistiek kazko daugiau buti zaidime, dar daugiau realumo. Noretusi, kad gatvese daugiau ka nors galetum veikti, ne tik misijos ir pramogos. Aisku yra ir salutiniu misiju, bet.. Kazko dar reiktu.

Su pinigais reikalai pajudejo i prieki. Aisku ne taip, kaip noreciau, bet jau geriau.

Lagaminai...

Geras dalykas, kad pasivazinejus galima atrasti ir siek tiek pinigu. Pirma lagamina radau kalnuose. Atvaziavau lyg i skerdynes, visi suzeisti guli, o lagaminas prasyt prasosi paimamas.

Visai nesitikejau, kad tokiu dalyku zaidime bus. Tokia situacijas atrandi netiketai. O kita lagamina radau Trevoro mieste. Vaziavau ir ziuriu daug mentu apsupusiu parduotuve. Norejau mentam padeti, bet ziuriu ir vel lagaminas. Kaip gi nepaimsi. :) Taip ir galima isivaziuoti su pinigais. Aisku Sarvuotis zaidime lengviausi pinigai. Tik irgi reikia rasti.

Beje, maciau, kad Tii idejo viena judanti image, kuriame veikejas is nugaros uzsoka ant zmogaus ir taip ji paguldo. Ka reikia spausti, kad taip padaryti?

P.S. Minusai.. Su lektuvu ne taip ir lengva skristi kaip noretusi. Gerai, kad skraidymas nelabai ir propaguojamas zaidime. Turbut del to, kad gatvems buvo skirta daug demesio. Kitas dalykas, galetu ir nerodyti misijos statistikos. Nervina tokie dalykai ir blasko. Po kiek laiko zaidi ne sau, o su mintim, kad padaryti geriau. Galetu duoti pasirinkti, kad tave vertintu ar ne.

Tipo map kazkur balta masina bus pavaizduota ten vaziuot ir fsio?

Taip. Zemelapyje turi buti balta masina. Tik nezinau ar bus parodyta jeigu pas mentus nebuvai. Arba bent jau nepravaziavai. Ten yra garazas pas juos. Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, maciau, kad Tii idejo viena judanti image, kuriame veikejas is nugaros uzsoka ant zmogaus ir taip ji paguldo. Ka reikia spausti, kad taip padaryti?

Pašokęs spausk B, čia ant xboxo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nusipirkau Grove Street Garage :D

man nereikejo jo pirkt,cia su franklinu jisai jau turejo jy kai su trevoru uzbaigiau atvares i los santos ir kiekvienas turi sava garaza pasirodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.