Rekomenduojami pranešimai

nigeris crashina beveik visose side missions kazko irgi ... :genius:  nors galima ir sena updeita atgal susigrazint ir laika kompo pakeist kad leist lost , nes kitaip seno updeito neleidzia paleist ,reik aktyvuot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zmones o kas gali paaiskinti kai vaziuoji su masina ir objektai atsiranda tolumoje,arba mirksi,cia zaidimo ar pc problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC kaltas (Šneku apie Legal versija)

Nes to aš nepastebėjau

Ne į temą

O kodėl paminėjai, kad šneki apie "legal" versiją? :D Lyg ji kažkuo skirtųsi nuo piratinės...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane(tiksliau pas kaimyna)legali versija,pc galingas,ir objektai ne taip baisiai atsiranda,bet atsiranda tolumoj kai arteji,ir ant ps3,ir ant ps4 tas buvo,ir ne pirmas zaidimas cia,manau su fps kazkas arba kokio update reikia,sakau as pastebiu per daug=D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant savo ps3 tokios problemos neturejau beveik is vis,gal pasitaike viena karta ir viskas.bet jeigu kartojasi per tiek platformu tai jau aisku kad zaidime problemos o ne gelezyje.GTA 5 daug problemu is tikruju turi kiek matau,PC versijoje turbut daugiausia is visu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane(tiksliau pas kaimyna)legali versija,pc galingas,ir objektai ne taip baisiai atsiranda,bet atsiranda tolumoj kai arteji,ir ant ps3,ir ant ps4 tas buvo,ir ne pirmas zaidimas cia,manau su fps kazkas arba kokio update reikia,sakau as pastebiu per daug=D

draiveriai, kokia gpu , kokius win naudoji. gal jau su win 10 cia megina. updeitai nepades to . arba tiesiog kabinejiesi prie to ko nereiketu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kad šneki apie "legal" versiją? :D Lyg ji kažkuo skirtųsi nuo piratinės...

Tiesiog paminėjau aš

Nes daugiausiai problemų būna su piratinem versijom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog paminėjau aš

Nes daugiausiai problemų būna su piratinem versijom

Ne į temą

Su nulaužtu žaidimu problemų būna tiek pat, kiek ir su nenulaužtu. Tiesiog problemos būna dažniausiai su pačiu crack, kad pas kai kuriuos jis normaliai nepasileidžia, o jei pasileidžia tai žaidimui įtakos neturi ar jis nulaužtas ar ne. Juk neperkurtas žaidimas nuo 0, jis tiesiog perdaromas, kad veiktų be aktyvacijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
galiu is savo patirties pasakyt,piratavau daug metu,paskui pradejau pirkti zaidimus,buvo piratavimas-pirkimas.dabar tik perku.tai galiu pasakyt kad iki kokiu 2009-2010metu piratines versijos buvo siek tiek sudinesnes,nezinau kodel,bet po tu metu,kazkur,piratines versijos geriau pradejo eiti nei originalus zaidimai.
Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai buna buna kas be ko tai crackai netvarkoj ar dar kas ...bet is esmes , svarbu zaidimas ir svarbu kad jis neluzinetu viduri misiju bent jau ...tas uzknisa. ir blogiausia kai su praeitu updeitu ejo o po naujo pradejo lyst nauji grybai kuriu pries tai nebuvo ...kagi laukiam sekancio updeito matyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai buna buna kas be ko tai crackai netvarkoj ar dar kas ...bet is esmes , svarbu zaidimas ir svarbu kad jis neluzinetu viduri misiju bent jau ...tas uzknisa. ir blogiausia kai su praeitu updeitu ejo o po naujo pradejo lyst nauji grybai kuriu pries tai nebuvo ...kagi laukiam sekancio updeito matyt

Šitie crash'ai ir ant legalių versijų yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali kas apsviesti truputi. Kas vyksta zaidziant Online? Per PC? Paziurejau, visai smagu ten. Galima su biciuliu susitikti tame zaidime? Daryti kokias nesamones ir panasiai? :) Beje, zaidimas turi buti originalus ar gali buti ir piratines versijos? Yra vienas bendras serveris ar cia kas kaip susikuria? Daug klausimu nes niekad nesidomejau online gyvenimu. :)

Beje, kalbant apie modus. Pasiziurekite nuo 1.30min. :D Nenaudele bezdzione ka padarys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šitie crash'ai ir ant legalių versijų yra.

Nu ne man tai nera ir mano draugam ir pusbrolui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.