Rekomenduojami pranešimai

aha 4 physical cores ddr3 vs 8 physical cores ddr4. papasakokit daugiau kaip neapsimoka rige turet AES instrukciju seto ir ddr4.

Čia jie labiau kalba apie ką gautum už tuos papildomus primokėtus pinigus. Ta prasme negautum tiek daug FPS kiek sumokėtum litų. Na, bent iš jų taip suprantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

niekad to ir negaudavai ir negausi. geriau negalvot apie tai kad 150 euru brangesne gpu pvz duos tau kokius +5-8 fps . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rockstar Editor

Introducing the Rockstar Editor

Presenting the Rockstar Editor – a special feature in Grand Theft Auto V for PC that allows players to record, edit, and share videos created from footage in both Story Mode and GTA Online.

Watch today’s video “An Introduction to the Rockstar Editor” for an overview of just some of the features of this powerful video creation tool including special camera modes, filters, depth of field and audio customization options - as well as the unique Director Mode feature that allows you to stage creative moviemaking sequences from a cast of characters ranging from familiar faces from Story Mode, to pedestrians and even animals. You’ll be able to upload your finished masterpiece to YouTube and to the Rockstar Games Social Club to share with friends.

The Rockstar Editor will be available for use in GTAV PC when the game is released tomorrow April 14th. For much more information and to start brushing up on all of the Rockstar Editor’s features, controls and settings, you can also check out the full Rockstar Editor Online Guide at the Social Club website.

rockstargames.com

538947_0_org.jpg

3 zingsniai i next gen  :gusta:

EAIU6Br.jpg

n05CKiQ.jpg

rPIOQwe.jpg

v3ljjgx.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ir koks geras žaidimas bebūtu, bet lupt po 60 eurų kaip už najują žaidimą tikrai negarbinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi rockstar zino kad pirktu ir zu 120 euru :D tai padare tokia kaina,nes visgi pc turetojai senai seile varvino del sito zaidimo,tai ir kaina aukstesne sumane padaryti visgi cia grafikas osam yra :D tai ir lupa,yra svetainiu kur pigiau gali isigyti gi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo,sita vakar matem.dabar jau ir gameplayaus pilna su 4k ir 60fps ir 1080p su 60 fps ir dar belezino ko :D beje,atidejo 1,5m. zaidima ir vistiek negalejo startuoti normaliai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gta-v-t-stop-s.jpg

gta-v-t-bricks-s.jpg

normal atrodo kaip last gen

gta-v-texture-vram-delta.jpg

gta-v-texture-fps.jpg

Conclusion: Textures Have Small Impact on FPS, but Noticeable on Fluidity

benchmarkas

monstru

gta-v-bench-4k-u.jpg

ir casual gpu

gta-v-bench-1080-u.jpg

perejimas nuo ultra prie high padeda gaut apie +10fps silpnesnem gpu kaip 750 ti

gta-v-bench-1080-h2.jpg

tik idomu kiek tam cpu itakoja.

CPU koru testas

GTA_5_CPU_Core_Scaling_PCGH-pcgh.png

CPU testas

gtav_vhigh_cpu.png

kaip matosi cpu aisku itakos turi bet ir i3 gali vaziuot, ar pigesnis i5.

GPU testas ant high

gtav_high_1920.png

na pasirodo gali zaist ir su radeon 7770.  :trl:

o jei ant Normal 

gtav_normal_1920.png

ant normal jau beveik su bet kuo gali zaist  :yao:

na ismegintas ant lapo , to pacio ant ko ir viska losiu. ir eina puikiai sakyciau.pirma buvo normal teksturos , visa kita high /very high, na ten seseliai, filtracija, ambientas ir pan dalykai . tie kazkaip man nekirto per fps per daug. bet jau ir normal atrodo geriau nei last gen. po to ant high padariau teksturas. na matosi skirtumai is arti ziurint aisku . fps nedropino tai lost pilnai galima. na idomiausia buvo vistiek masinu cockpitus ir mocus ismegint. na ir saudymas first person cool , daug taikliau kali. 

zaidimo aisku tai nekeicia, tiesiog graziau viskas ir lygtai kazkokios naujos muzikos radijo stotyse isgirdau. vienas is geriau optimizuotu zaidimu bendrai paemus. tai jei tai uzeme tiek laiko kiek teko laukt pc savininkam tai tikrai verta buvo. 

zole grazi uzaugo , juda krumai ir pan., bet tiktai kad ta nauja zole uzaugo ant senos plokscios zoles kaip ir . na yra like tie zoles piesiniai ant plokscios zemes teksturos. bendra vaizda aisku pagerina , taciau vien del to kazkaip kalnuose nieko as ten naujo nepamaciau. aisku nemaciau very high teksturu. gal ten kazkas kito bet abejoju. 

fainai su mocu is cockpito palakstyt kur mazi tarpai kai praleki tai uhhh ... masinu nauju yra nematytu. na tiesiog permodeliuotos kai kurios matyt. cockpitai skirtingu masinu pradeda kartotis , na jie buna vienodi , matyt nedare visom masinom skirtingu cockpitu  :)  aisku ir kam reikia. o lakstyt masinom tai tikrai cool

geriausia lagas pasijaucia masina lekiant, jei jis atsiranda. tai man jo tikrai nesijaute kiek losiau dar.  :sir:  cpu rodo apkrautas 20% ramu ima 2gb tokioj mazai gyvenamoj vietoj bent jau bunant. tai tikrai neryja resursu.

Virtuix omni + GTA 5 

https://www.youtube.com/watch?v=QZEnjwUqc4M&feature=youtu.be

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMG. Pasileido ant mano laptopo, viskas ant žemiausiu, tai nelagina nei kiek. Reikės vėliau kažką pamėginti pakelti nustatymuose.. Man GTA IV daugiau ant laptopo lagina, nei šitas... :D Žiauriai gerai optimatizuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai sitas geriau ir eina nei gta 4 pas zmones. pas mane teksturos high o visa kita very high ir ultra kas galima. aisku seseliai high . na dariau kad i VRAM issitektu nes jau pasiekia 2gb gpu ram. daugiau ner is kur paimt. bet atrodo tai fantastiskai. tikrai geriau nei watch dogs pc versija buvo. as galvojau kad kam cia lost ta pati zaidima per nauja. tuo labiau kad ant konsoliu ji jau ir taip 2 kartus losiau per story dalinai , dalinai siaip savo malonumui. bet dabar viskas wou. tiesiog kitos masinos , isedi , reflections ultra parinkes tai blizga kaip saldainiukai  :acc:   :trl: me rolin. tiesiog vazineju po miesta masinom ir mocais ir karts nuo karto kokia misija ivykdau.  :grt:

kaip sake zaidime Lamar : dont have me cause im beautiful ..  :yao:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš iš pradžiu žaidžiau 720p ir jaučiau lagą, po to norėjau pažiuret kaip atrodo ant 1080p tai nusistačiau ir nustebau, jau jokio lago nebesimatė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ant laptop tik GTX630M 1GB vaizdo korta, tai viskas ant Normal ir jau prie 1GB ribos... Bet man ir nereikia tu detalumų, aišku tikiu, kad smagiau žaisti, bet aš noriu tiesiog pereiti istorija ir šiaip pasimalti po map. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien isejas update 2 man gerokai pataise bent jau situacija kai pajungi isorini TV prie lapo . pries tai kazkas ten surydavo VRAM, dabar puikiai eina kaip ir ant lapo ekrano taip ir ant HDTV.ir siaip lago tai nesijaucia niekur. rezai pakelt jau neuztektu VRAM. nebent mazint i normal teksturas.

siaip losiu su PS3 pulteliu. puikiai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.