Rekomenduojami pranešimai

Ryt turetume sulaukti GTA 5 PC 60fps trailer. (Paskelbta kovo 31d., tad ne balandzio pirmosios pokstas :D Bet butu juoko, jei R* pranestu siandien apie zaidimo nukelima iki geguzes, o ryt: "Mes jus apgavome! Zaidimas nukeliamas ne iki geguzes, o iki birzelio" :D).

https://mobile.twitter.com/RockstarGames/status/582935595183419392

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1080p 60fps parode 2015metais ir jau visi osia :D apgailetina :D nieko zodziu naujo nepamaciau,apart susireiksminimo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apgailetina kai zmones rezoliucija ir fps vadina grafika  :yao: . tikrai tai nera tai.

bet pc versija bus geriausia is visu , tai cia klausimu nebus del to. ir tuo viskas pasakyta.

vienas geriausiu lostu open worldu pasirodys visame grazume  :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasirodys tai pasirodys, bet kiek lietuviu sedi su high end pc ir kiek is ju tai pamatys ? ar esat labai optimistiski ir tikites su mid range losti high nustatymais ir 60fps open world zaidima ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ir medium tiketinai atrodys kaip next gen versija o gal ir geriau. kas tas high end. daugiausia reikalauja rezoliucija su fps. tai jei nesokt i rezoliucija ir fps didelius, galima ir su vidutiniais specais lost high siu dienu zaidimus. as pvz losiu gta 5,  768p reza o gal ir i 720p sumazinsiu ir tiketinai kad del to leis megautis graziais vaizdais. bent jau su Unity/MGS5/FC4 problemu nebuvo.60 fps gal ir reiketu online pusei labiau ..nors ir tai neaisku kam . lost story misijas, na man ps3 /x360 versija losesi be problemu ir su tais fps kurie ten buvo.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ir medium tiketinai atrodys kaip next gen versija o gal ir geriau. kas tas high end. daugiausia reikalauja rezoliucija su fps. tai jei nesokt i rezoliucija ir fps didelius, galima ir su vidutiniais specais lost high siu dienu zaidimus. as pvz losiu gta 5,  768p reza o gal ir i 720p sumazinsiu ir tiketinai kad del to leis megautis graziais vaizdais. bent jau su Unity/MGS5/FC4 problemu nebuvo.60 fps gal ir reiketu online pusei labiau ..nors ir tai neaisku kam . lost story misijas, na man ps3 /x360 versija losesi be problemu ir su tais fps kurie ten buvo.

Man didžiausias klausimas ar man ant nešiojamo veiks bent medium be frame drop'ų.. :D Norėsiu pereiti šį žaidimą, nes tik PS3 mėginau pora savaičių ir tai neperėjau iki galo... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai rezoliucija siaip grafikos dalis kuri padeda atkurti detalesni vaizda.tu palygink 720 ir 1080,ka jau sneket apie 1440,as perejas nuo 1080p i 1440p pastebejau savo nezvitria akimi akivaizdu skirtuma.o del fps,tai cia overrated dalykas,mano manymu FPS stabilumas >>>>>>>>>>>>> FPS skaicius.zaisdamas dabar 1440p ir turedamas 120fps jautiesi laimingas kol jis pastovus,bet tik nukrenta iki kokia 70-80fps atrodo kad lagas jau.

zaidimas atrodo neblogai kaip ir turetu buti PC geleziai.vis gi kompai yra high end masinos o ne konsoles lock..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai rezoliucija siaip grafikos dalis kuri padeda atkurti detalesni vaizda.tu palygink 720 ir 1080,ka jau sneket apie 1440,as perejas nuo 1080p i 1440p pastebejau savo nezvitria akimi akivaizdu skirtuma.o del fps,tai cia overrated dalykas,mano manymu FPS stabilumas >>>>>>>>>>>>> FPS skaicius.zaisdamas dabar 1440p ir turedamas 120fps jautiesi laimingas kol jis pastovus,bet tik nukrenta iki kokia 70-80fps atrodo kad lagas jau.

zaidimas atrodo neblogai kaip ir turetu buti PC geleziai.vis gi kompai yra high end masinos o ne konsoles lock..

Hmm... Tai geras monitorius pas tave greiciausiai... Antraip jei monitoriaus daznis koks 60 Hz, tai 120fps nematysi niekaip, o ka jau kalbeti apie kritima nuo 120fps iki 60, net nepajausi, tik vaizdo plokste draskysis, kad atkurti tuos 120fps, kuriu realiai monitorius nerodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu nusipirkes Overlord.kuri galima uzturbinti iki 120hz.nors retai losiu su 120hz nes tingiu persijunginet nuo 60hz.tiesiog toks pastebejimas.svarbiausia fps stabilumas o ne ju kiekis.as mielai rinkciausi pastovu 30fps nei 60fps ar 120fps kuris pastoviai sokineja,nes besokinejant susidaro toks ispudis kad butu kaip lagas.pvz borderlands TPS ar Diablo 3 losiant,losi losi su 120fps tik bam uzpuola daug daug priesu,arba visur lazeriai ir cryo visus freezina ir krenta fps nuo 120 iki kokia 80 ar 70 ir atrodo kad atsiranda toks kaip lagas.nesu tokiu dalyku specas,bet mano akis tai is kart mato.todel mieliau renkuosi tada su 60hz lost ir pastovu fps.

http://overlordcomputer.com/collections/27-monitors/products/tempest-x270oc-glossy va sitas geras daiktas pas mane :)

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu nusipirkes Overlord.kuri galima uzturbinti iki 120hz.nors retai losiu su 120hz nes tingiu persijunginet nuo 60hz.tiesiog toks pastebejimas.svarbiausia fps stabilumas o ne ju kiekis.as mielai rinkciausi pastovu 30fps nei 60fps ar 120fps kuris pastoviai sokineja,nes besokinejant susidaro toks ispudis kad butu kaip lagas.pvz borderlands TPS ar Diablo 3 losiant,losi losi su 120fps tik bam uzpuola daug daug priesu,arba visur lazeriai ir cryo visus freezina ir krenta fps nuo 120 iki kokia 80 ar 70 ir atrodo kad atsiranda toks kaip lagas.nesu tokiu dalyku specas,bet mano akis tai is kart mato.todel mieliau renkuosi tada su 60hz lost ir pastovu fps.

http://overlordcomputer.com/collections/27-monitors/products/tempest-x270oc-glossy va sitas geras daiktas pas mane :)

Suprantu tave del fps sokinejimo, kazkiek tai matosi, sutinku, pats esu realiai tai mates. Ziurejau ta monitoriu... Geras, bet ar verta permoketi del jo galimybiu, kurios galbut niekada nebus naudojamos? Taip, FPS stabilumas yra pats svarbiausias dalykas, todel visada naudoju V SYNC. Ta vunkcija uzrakina vaizdo plokste iki 60 FPS, jei monitorius dirba 60Hz dazniu ir to visai pakanka.

Redagavo Libra27

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
permoketi? IPS monitorius su 1ms,27" ir 1440p.ir turbinasi iki 130hz bet ne visi modeliai.parodyk man uz panasia kaina panasu monitoriu :) as ieskojau visur,pas korejiecius,amerikiecius,mainstreaminius brandus kuriuos tik lietuviai zino,neradau geresnio varianto :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.